2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

resmi görünce kalbinden tanıdım ben 9 aylığım tamda ya sen yavaşsın yada site yavaşladı bence

Hafıza iyi ama dil pabuç
Benim hızım dillere destandır bi kerem , topikleri ölçer gelirim

Beni çok güldürdünüz bugün, keyifsiz halimle...
Allah'ta sizi güldürsün...

Amin Souvvenircim şu Elif'i boşver sen

elif:amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kader:ammmmiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kader bak sen yorulma diye ben yazdım

Bırak bu ayakları şimdi
Ben fakir ama gururlu bi kızım
Hem bana yavaş deyip hemde benim adıma amin demeni hakaret sayarım ben her yere yeterim evvelAllah

annemmm şunada bak 3 tane alıntıya cevap vermiş üçündede beni zedelemiş bunu sen istedin kadere savaş ilanı açtımbugünde herşey hakaret kapsamına girdi herhal bir dil çıkartayımda öyle göndereyim şunu

Senden korkan senin gibi olsun kızaaam

Sen zaten ancak dil çıkar, çok uzadığından ağzına sığmıyo herhalde

şu işe bak mesai bitmiş ben hala kaderlen uğraşıyom..ben gidiyorum sımsıcak evime uzzanırım ohhhkaderde geç çıksın işten çalışsın

şu işe bak mesai bitmiş ben hala kaderlen uğraşıyom..ben gidiyorum sımsıcak evime uzzanırım ohhhkaderde geç çıksın işten çalışsın

Yürrü ense traşını görelim ( İyi akşamlar )

ayyy şu ilk gönderdiğin ikona bak buradan bakınca dil çıkartıyormuş gbi görünüyor sennkide bayağı uzun herhal

Senin ki kadar olmasa da eh işte

kızlar :26: iyi misiniz? normale dönün ya ne oluyor anlamadım bir şey :44: ben birazdan çıkacağım, kendinize iyi bakın, tatili olanlara iyi tatiller, olmayanlara tatil gibi bir haftasonu diliyorum

Senden korkan senin gibi olsun kızaaam

Sen zaten ancak dil çıkar, çok uzadığından ağzına sığmıyo herhalde

sen kimle dalaşıon bilion mu devletin tedaşının mühendisiyim ben..Kim senin elektrik firman ha BEDAŞ mı hemen arıyorum senn faturaya double uygulasınlar

dijital nasıl oluyor? normal bildiğimiz gibi, modern bir tarafı yok gibi :44:

kızlar :26: iyi misiniz? normale dönün ya ne oluyor anlamadım bir şey :44: ben birazdan çıkacağım, kendinize iyi bakın, tatili olanlara iyi tatiller, olmayanlara tatil gibi bir haftasonu diliyorum
kuzu şimdi çıkıyorum netten bak hangisi olduğuna sayacın sana uygun tarifeye geçmeyi anlatayım bende çıkıyorum bana ii haftasonları kader yarında çalışıyor ona ii çalışmalar

sen kimle dalaşıon bilion mu devletin tedaşının mühendisiyim ben..Kim senin elektrik firman ha BEDAŞ mı hemen arıyorum senn faturaya double uygulasınlar

İstersen başbakan ol ben kuru gürültüye pabuç bırakmam

Evet yarın çalışıyorum, çalışan demir pas tutmazmış.. Sen erken paslanıcan

bugün yayına erkenden son verildi sanırım.
kimsecikleri göremiyorum ben..ben de çıkayım barii
görüşürüz kızlar

Elif ve Krızsavar iyi akşamlar size bugün işim vardı pek gelemedim bir de Souvvenirin ceyiz topiğine takıldım kaldım ok güzel şeyle paylaşmışsın canım takip edeceğim seni

Bir de bugün çokkkk mutsuzum eşim bu akşam şehirdışına çıkıyor abileri ile birlikte çok yakın bir aile dostlarının oğlu evleniyor pazartesi sabaha karşı dönecek((

ben linensten %50 indirimle almıştım, çok memnunuz eşim de ben de. eşim geçenlerde "bornozlarımızı çok seviyorum" dedi mesela

Eki Görüntüle 595748

bornozlar yine indirimde :) senin önerine güvenerk bende aldm çeyizim için :) nişanlımada yarn alıcam rengi kalmamşççok hoş çok beğendm vede çok uygun geldi banaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…