Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilkay kuşum sen nasılsın ? sohbet edemiyoruz bende pek kalamıyorum kk 'da
iyiyim tatlım sen nasılsın? bende pek giremedim bu aralar topiğe zaten.. işlerim yoğun, birde kitap okumaya başladım kendimi geliştirmek adına..
sen neler yapıyorsun, sınavların nasıldı![]()
bende iyiyim teşekkür ederim , ne güzel , kitap okumayı bende seviyorum
sınavım iptal oldubu hafta finaller başlıyor bakalım nasıl olacak pek gelemem heralde nete de çok sıkı çalışmam lazım biraz sıkıntılı hocalar 2 notumda kötü sayılır yükseltmem lazım
![]()
Allah kolaylık versin tatlım, inşallah bu hafta çok güzel geçer sınavların![]()
canlarım ben çıkıyorum evi temizlim sonrada biraz ders çalışırım , hepinize mutlu haftasonları diliyorum.
Kadercim bol şans akşam sizlere
İlkaycım sanada iyi eğlenceler
hepinizi öpüyorum![]()
canlarım ben çıkıyorum evi temizlim sonrada biraz ders çalışırım , hepinize mutlu haftasonları diliyorum.
Kadercim bol şans akşam sizlere
İlkaycım sanada iyi eğlenceler
hepinizi öpüyorum![]()
Cumburlop :122:
Çilek yeni evin hayırlı olsun, bir an önce yerleşmen dileğiyle![]()
çilek yeni evin hayırlı olsun güle güle oturun
iyi akşamlar kızlar :) çilekcim eda üye adlı arkadaşımız sana ulaşmaya çalışıyordu. Senin gelinlikten istiyormuş, resmi gösterince anladık. Bilgi almak istiyor haberin olsun. Yeni evin güzellikler yaşatsım hep içinde :)Teşekkürler tatlımm![]()
başkasının evinde uyuyamıyor musun canım? midenin ağrıma sebebi nedir?Günaydın Kızlar iyi haftalar herkese...
Çilekçim hayırlı olsun evin güle güle oturun...
Benim hafta sonum hiç iyi geçmedi eşim cuma akşamı şehirdışına çıktı bu sabah geldi(
Cuma gecesi tüm ailenin ısrarları sonucu eltimde kaldım (annemler de evde olmadığından gidemedim tabi) evde yalnız bırakmadılar sabaha kadar uyuyamadım tabi başkasının evinde cumartesi kardeşim geldi dün gece de kimseyi takmayarak evde yalnız kaldım fakat sabaha kadar mide ağrısından kıvrandım durdum şu an işteyim ama böyle olursam öğleden sonra izin alırım..
günaydın canım nasılsıngünaydın kızlar, neden kimse yok![]()
Günaydın Kızlar iyi haftalar herkese...
Çilekçim hayırlı olsun evin güle güle oturun...
Benim hafta sonum hiç iyi geçmedi eşim cuma akşamı şehirdışına çıktı bu sabah geldi(
Cuma gecesi tüm ailenin ısrarları sonucu eltimde kaldım (annemler de evde olmadığından gidemedim tabi) evde yalnız bırakmadılar sabaha kadar uyuyamadım tabi başkasının evinde cumartesi kardeşim geldi dün gece de kimseyi takmayarak evde yalnız kaldım fakat sabaha kadar mide ağrısından kıvrandım durdum şu an işteyim ama böyle olursam öğleden sonra izin alırım..
başkasının evinde uyuyamıyor musun canım? midenin ağrıma sebebi nedir?
geçmiş olsun... hoşgeldin bu arada :)