Bu ay bizim doğalgaz faturası tavan yapmış... 229 TL gelmiş.
Sabah evden çıkarken gördük faturaları... Ayılmak için bire bir, yüklü faturalar...![]()
normal değil miki biz 300den düşmeyiz:44::44::44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ay bizim doğalgaz faturası tavan yapmış... 229 TL gelmiş.
Sabah evden çıkarken gördük faturaları... Ayılmak için bire bir, yüklü faturalar...![]()
resmi görünce kalbinden tanıdımben 9 aylığım tamda ya sen yavaşsın yada site yavaşladı bence
![]()
![]()
![]()
Beni çok güldürdünüz bugün, keyifsiz halimle...
Allah'ta sizi güldürsün...
elif:amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kader:ammmmiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kader bak sen yorulma diye ben yazdım![]()
kuzu sana bir tavsiyede bulunabilirim elk.sayacınız dijital mikalorifer ısıtmıyor ki. iskenderun soğuk olmaz ki, dert etme
Hafıza iyi ama dil pabuç
Benim hızım dillere destandır bi kerem , topikleri ölçer gelirim
Amin Souvvenircim şu Elif'i boşver sen![]()
Bırak bu ayakları şimdi
Ben fakir ama gururlu bi kızım
Hem bana yavaş deyip hemde benim adıma amin demeni hakaret sayarımben her yere yeterim evvelAllah
kuzu sana bir tavsiyede bulunabilirim elk.sayacınız dijital mi
annemmm şunada bak 3 tane alıntıya cevap vermiş üçündede beni zedelemişbunu sen istedin kadere savaş ilanı açtım
bugünde herşey hakaret kapsamına girdi herhal
bir dil çıkartayımda öyle göndereyim şunu
![]()
Senden korkan senin gibi olsun kızaaam![]()
Sen zaten ancak dil çıkar, çok uzadığından ağzına sığmıyo herhalde
şu işe bak mesai bitmiş ben hala kaderlen uğraşıyom..ben gidiyorum sımsıcak evime uzzanırım ohhhkaderde geç çıksın işten çalışsın
![]()
ayyy şu ilk gönderdiğin ikona bak buradan bakınca dil çıkartıyormuş gbi görünüyor sennkide bayağı uzun herhal![]()
Senden korkan senin gibi olsun kızaaam![]()
Sen zaten ancak dil çıkar, çok uzadığından ağzına sığmıyo herhalde
dijital nasıl oluyor? normal bildiğimiz gibi, modern bir tarafı yok gibi :44:
kuzu şimdi çıkıyorum netten bak hangisi olduğuna sayacın sana uygun tarifeye geçmeyi anlatayımkızlar :26: iyi misiniz? normale dönün ya ne oluyor anlamadım bir şey :44: ben birazdan çıkacağım, kendinize iyi bakın, tatili olanlara iyi tatiller, olmayanlara tatil gibi bir haftasonu diliyorum![]()
sen kimle dalaşıon bilion mu devletin tedaşının mühendisiyim ben..Kim senin elektrik firman ha BEDAŞ mı hemen arıyorum senn faturaya double uygulasınlar![]()
ben linensten %50 indirimle almıştım, çok memnunuz eşim de ben de. eşim geçenlerde "bornozlarımızı çok seviyorum" dedi mesela![]()
günaydın eylülbugün çok yoğunum
![]()