2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

günaydın ilkaycım:31:
hadi yaa çok mu gelen olcak:26:

bir taraftan iyi mi aslında sanki, zaman çabuk geçer:6:

bir taraftan iyi ama, mesela görüşmem olmadığında saat 3 te çıkmaya başlamıştım .. ama kaç haftadır en erken 5 te çıkabiliyorum, bugünde öyle olacak :50:

Günaydın yine ben :80:
Kahvaltı yaptım kk yı açtım , işteyim :126:

Akşama da görümcemin nişanlısına bohça götüreceğiz :123:

Günaydın yine ben :80:
Kahvaltı yaptım kk yı açtım , işteyim :126:

Akşama da görümcemin nişanlısına bohça götüreceğiz :123:

günaydın kader :79:
bende birşeyler yiyip çay içip kk'ya ve facebook'a bakınıyorum ama birazdan başlıyor yoğunluk ..
akşama hareketlilik var demek :31:

günaydın kader :79:
bende birşeyler yiyip çay içip kk'ya ve facebook'a bakınıyorum ama birazdan başlıyor yoğunluk ..
akşama hareketlilik var demek :31:

Benim yoğun değil hatta gelmesem bile olur da işte formaliteden 13:00 bekliyoruz :63:
Face engelli , bende telefonumdan giriyorum :27:

kader günaydın:31:

ilkaycım , ne diyim ki canım..benimde geç çıkmalarım haftaya başlayacak o yüzden anlıyorum seni desem
:26:

Benim yoğun değil hatta gelmesem bile olur da işte formaliteden 13:00 bekliyoruz :63:
Face engelli , bende telefonumdan giriyorum :27:

ben pek yoğun olmadığımda da bekliyorum işte .. eğer 3 ten sonra görüşmem yoksa 3 te çıkıyorum, eğer varsa artık onu bekliyorum :31:

neyse .. vakit bir an önce geçer inşallah, akşam evli olan 2 arkadaşımızla birlikte yemeğe gideceğiz :16:

ben pek yoğun olmadığımda da bekliyorum işte .. eğer 3 ten sonra görüşmem yoksa 3 te çıkıyorum, eğer varsa artık onu bekliyorum :31:

neyse .. vakit bir an önce geçer inşallah, akşam evli olan 2 arkadaşımızla birlikte yemeğe gideceğiz :16:

bak ben de mesela özümle güzel bir gün geçirim hevesim kursağımda kalırcasına sonra eve dönmek zorundayım:27:

kader günaydın:31:

ilkaycım , ne diyim ki canım..benimde geç çıkmalarım haftaya başlayacak o yüzden anlıyorum seni desem
:26:

Allah kolaylık versin canım, evlenince daha zor oluyormuş .. evlenmeden önce akşam 8'de hatta 9'da bile çıktığım oluyordu önemsemiyordum .. şimdi canımı çok sıkıyor meğer ne kadar evcimenmişim ben ya :9:

Allah kolaylık versin canım, evlenince daha zor oluyormuş .. evlenmeden önce akşam 8'de hatta 9'da bile çıktığım oluyordu önemsemiyordum .. şimdi canımı çok sıkıyor meğer ne kadar evcimenmişim ben ya :9:

farkındayım tatlım yaa..hele ki bir yolum var üüüü...kaç saat..Allah sağlık versin şimdilik, yapacak bir şeyim yok.:26:

farkındayım tatlım yaa..hele ki bir yolum var üüüü...kaç saat..Allah sağlık versin şimdilik, yapacak bir şeyim yok.:26:

haklısın benim yol sıkıntım yok, kendim gidecek olursam en fazla 25 dakika, eşim alacak olursa 6-7 dakikada evde oluyorum .. dediğin gibi Allah sağlık versin iş versin:31:

haklısın benim yol sıkıntım yok, kendim gidecek olursam en fazla 25 dakika, eşim alacak olursa 6-7 dakikada evde oluyorum .. dediğin gibi Allah sağlık versin iş versin:31:

inşallah o güzel zamanları da paylaşacağız burada kuzum:29:

ben de işe döneyim bir şeyler içeyim,görüşecemezsek akşam size iyi eğlenceler:16::16::16:

ve iyi bir tatil diliyorum herkeseee:16::16::16:

Günaydın kızlar dün evimi taşıdım sonunda:32: %80 de yerleştim sayılırr..Şu an derin bir oohhh çekiyorum :8::8::8:..

Günaydın canlarım nasılsınız bugün?
Cumartesi sendromu yoktur umarım kimsede ??? :14:

ilkay kuşum sen nasılsın ? sohbet edemiyoruz bende pek kalamıyorum kk 'da

Back