• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Mümkün canım, annem saksıda maydonoz, dereotu, nane yetiştirirdi.
Artık pek yetiştirmiyor birşey, fakat saksıda biber yetiştiren bile var... :34:
Sen tohumunu alacaksın, uygun zamanda ekeceksin, ürünü vermesi gerektiği zaman verecektir..

Nane arsızdır, bi kere tuttu mu tamam artık... Her yıl kat be katı çıkar.
Dere otu ve maydonoz için aynı şeyi diyemeyeceğim.

Bir de yemeklere kullanılan fesleğenden al.
O da saksıda yetişiyor ve yemeklere lezzet katıyor..
Özellikle makarnalara, etlere vs... :34:

benim eşim naneyi çok sever, organik tohum satan site bulmuştum, oraya bakayım:52:

Sütlü mısır çorbası mı??
Bak beni şaşırttın arkadaşım... GDO'su ile ilk oynanan ürün.
Bizim evin kapısından mısır geçmiyor mesela, eşim çok karşı...
Mısır yağı, konserve mısır, normal mısır hepsine karşı...
Zaten mısır yağı diye birşey yok diyorlar, mısırın yağı çıkmazmış...
Ne kadar doğru bilmiyorum da, kullanmıyoruz...

canım ben de mısırla ilgili hiçbir şey kullanmıyorum. fındık yağı ve zeytinyağı kullanıyorum; ama son zamanlarda fındıkyağı da yok oldu, eskiden çotanak yapıyordu. şimdi çotanağın idealini kullanıyorum mecbur :50: mısırı da eşim almış, hatta dün bundan çorba yapacağım dediğimde, aa ben kızmanı bekliyordum dedi yaramaz :19: ben de "konserve kutusunu ilk gördüğümdeki tepkiyi görmediğinden böyle diyorsun" dedim. değerlendirip bitircem, bir daha da almaz inş sevgili eşim. kızacağımı bile bile alıyor ya :20:

psikopata bağlardım herhalde:47::47: en çokta sen gözüme batıyon :35:sana bulaşırdım:4::4::4::4::4:

Nedenmiş o :63:
En masum en sessiz üye benim oysa ki :21:

o neydi kader:44:

O benim eşimden öğrendiğim çok sevdiğim bi yemek :16:

$2012-11-07 20.27.20.jpg

Daha önce de paylaşmıştım

kızlaaar dekorasyon.com yine indirime girmiş, romantik nesneler tavan yapmış :16: :16: :16: yağdanlığı alsam mı acaba, kargo ne kadar ki? benim alışverişim nedennnnnn bitmiyor :14:

kalorifer ısıtmıyor ki. iskenderun soğuk olmaz ki, dert etme

oda öyle diyo ama ben işimi garantileyeyim de yarın soba yak duymayım:7::7:kuzu sivasta erzurum gbi soğuk olur zor olur ısınmak adam akıllı ısınayım desem fatura bir kabarır aklın oynar:18: ondan sobayı şey ettim..Dikkat edinde hasta olmayın tatlım:29:

Bu ay bizim doğalgaz faturası tavan yapmış... 229 TL gelmiş. :53:
Sabah evden çıkarken gördük faturaları... Ayılmak için bire bir, yüklü faturalar... :27:

Back