2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

benim eşim naneyi çok sever, organik tohum satan site bulmuştum, oraya bakayım

canım ben de mısırla ilgili hiçbir şey kullanmıyorum. fındık yağı ve zeytinyağı kullanıyorum; ama son zamanlarda fındıkyağı da yok oldu, eskiden çotanak yapıyordu. şimdi çotanağın idealini kullanıyorum mecbur mısırı da eşim almış, hatta dün bundan çorba yapacağım dediğimde, aa ben kızmanı bekliyordum dedi yaramaz ben de "konserve kutusunu ilk gördüğümdeki tepkiyi görmediğinden böyle diyorsun" dedim. değerlendirip bitircem, bir daha da almaz inş sevgili eşim. kızacağımı bile bile alıyor ya

bir de soba mı yakıcam yok canım ya beni aşar, zaten söylenip duruyorum hala

bilmem fatura kabarık deyince aklıma öyle geldi..Bende yakabiliyoırum normal de ama kocişe dedim hayatta el vurmam oda kombiye bağlarız olayı ben kombiyi yakarım dedi

kızlaaar dekorasyon.com yine indirime girmiş, romantik nesneler tavan yapmış yağdanlığı alsam mı acaba, kargo ne kadar ki? benim alışverişim nedennnnnn bitmiyor

bilmem fatura kabarık deyince aklıma öyle geldi..Bende yakabiliyoırum normal de ama kocişe dedim hayatta el vurmam oda kombiye bağlarız olayı ben kombiyi yakarım dedi

kalorifer ısıtmıyor ki. iskenderun soğuk olmaz ki, dert etme

kalorifer ısıtmıyor ki. iskenderun soğuk olmaz ki, dert etme

oda öyle diyo ama ben işimi garantileyeyim de yarın soba yak duymayımkuzu sivasta erzurum gbi soğuk olur zor olur ısınmak adam akıllı ısınayım desem fatura bir kabarır aklın oynar:18: ondan sobayı şey ettim..Dikkat edinde hasta olmayın tatlım

Bu ay bizim doğalgaz faturası tavan yapmış... 229 TL gelmiş.
Sabah evden çıkarken gördük faturaları... Ayılmak için bire bir, yüklü faturalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…