• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Bende eve gidip uyumak istiyorum...
Bu günün bitmesini istiyorum mesela... :31:

hımmm şeyyy kemmm kümmmm:44::24:nişanlımda böyle değince kalıyorum:27::27:spontane gelişsin herşey daha güzel:35::35::35:

evet güzel haber, adet oldum galiba :9: :9: hap da düzene girdi sanırım, bitişinin ertesi başladığına göre :31:

sovi naber bebişten bi haber var mı:17::17:

Şimdilik yok canım...
Hayırlısı inşallah... :17: :17:

Fakat başka iyi haberim var, annemi aradım sonunda.
Annanem iyi... Hastaneye yatırmamış doktor...
Teyzemde gayet keyifleri yerindeydiler.... :8: :8:

sovi naber bebişten bi haber var mı:17::17:

elifcim artık eski zamanlar bitti, bebişler hemen olmuyor :44: yediklerimizden kaynaklandığı söyleniyor. yoksa eskiden "dokunmaya korkan" erkekler varmış, hamile kalıyor hanım diye :1: artık kadınlar korunmayı bıraktıktan bir sene içinde hamile kalıyor ortalama sanırım. 6 ay normal bir süre diye öğrenmiştim mesela. 6 ayda olmuyorsa problem var diye celallenmeyin diyor doktorlar. souvvenir'in güzel haberlerini bekliyorz :31: o testin olumlu çıktığı anı izleyebilsek keşke :52:

varmı yakın planında kesin bebiş:emir_bebek::emir_bebek:

ay canım ben artık bu bebek meselesiyle ilgili konuşmak istemiyorum. yanlış bir söz söyleyip ilerde hiç bebeğimin olmamasından veya kısa zamanda olmasından korkuyorum. Allah hayırlı zamanda hayırlısını versin :18:

elifcim artık eski zamanlar bitti, bebişler hemen olmuyor :44: yediklerimizden kaynaklandığı söyleniyor. yoksa eskiden "dokunmaya korkan" erkekler varmış, hamile kalıyor hanım diye :1: artık kadınlar korunmayı bıraktıktan bir sene içinde hamile kalıyor ortalama sanırım. 6 ay normal bir süre diye öğrenmiştim mesela. 6 ayda olmuyorsa problem var diye celallenmeyin diyor doktorlar. souvvenir'in güzel haberlerini bekliyorz :31: o testin olumlu çıktığı anı izleyebilsek keşke :52:

Çılgın seni ya... :9: :9:
Testin olumlu çıktığı anı bende merak ediyorum.
Hangi duygular içerisinde olurum, eşim nasıl bir tepki verir, hali tavrı nasıl olur gerçekten merak konusu... :17:

Dediğin gibi canım, yediklerimiz içtiklerimizden.
Tabii doğum kontrol ilaçları ile de alakalı.
O yüzden ben de rahatım bu konuda.
Daha önce bahsettiğim gibi, eltim sadece evliliğinin ilk 3 ayı kullanmış ve bırakmış.
2 sene çocuk sahibi olmak için beklemiş...

Ben 4-5 ay kadar kullandım.
Nasip bakalım... Allah ne gösterecek...
Hayırlısı olur inşallah... :16:

kızlar hiç tam buğday unundan ekmek pasta börek kek vs yaptınız mı :31:

Şimdilik yok canım...

yuhuuuuuuuu:21::21:bak güzel düşününce güzel oldu herşey allah herkese şifa versin:46:
ay canım ben artık bu bebek meselesiyle ilgili konuşmak istemiyorum. yanlış bir söz söyleyip ilerde hiç bebeğimin olmamasından veya kısa zamanda olmasından korkuyorum. Allah hayırlı zamanda hayırlısını versin :18:

uuppsss:emir_bebek::emir_bebek:sen nasıl istersen canım umarım herkesin gönlüne göre verir rabbim hayırlısı:34:

Şimdilik yok canım...

Çok sevindim
Darısı kayınvalidene ve tüm hastaların başına inşallah :16:

Diyerekten cumburlop :122:diye bir girizgah yapmaktayım :27:

Ben yapmadım, fakat yapılmışını yedim birinde.
Çok lezzetliydi... :56:

hımm, benim de unum bitsin artık tam buğday unlu hayat başlayacak inş :52: bir de kuru meyveleri tüketmeyi öğrensem :31: canım sen bol bol kuru meyve de tüket, hamile adayı olarak :24::24:

Çok sevindim
Darısı kayınvalidene ve tüm hastaların başına inşallah :16:

Diyerekten cumburlop :122:diye bir girizgah yapmaktayım :27:

:46: :46: :46:
Çok güzel bir girizgah oldu kanımca... :9: :9:
Teşekkür ederim canım, amin inşallahhh... :34:

hımm, benim de unum bitsin artık tam buğday unlu hayat başlayacak inş :52: bir de kuru meyveleri tüketmeyi öğrensem :31: canım sen bol bol kuru meyve de tüket, hamile adayı olarak :24::24:

Düşünceli arkadaşım teşekkür ederim....:16:

Kuru meyveleri seviyorum, evde kuru kayısı, kuru incir, kuru üzüm vs. hep vardır.
Geçende zaten kuru incir tatlısı yaptım, güzel oldu ve basit bir tatlı... :34:

kızlar kış günü saksıda maydanoz yetişir mi biliyor musunuz? biz şehre uzaktayız, ihtiyacımız olunca otobüsle gitmemiz gerekiyor. maydanoza da çok ihtiyaç duyuyorum. mümkün müdür acep :44:

Back