2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

oohh afiyet olsun

laptop gibi .. minikler var ya netbook mu deniyor :44: üfledim geçti ama belkide başka bir harfin altına gitti zaman içinde öğreneceğim şuan bir sıkıntım yok

benimde e harfine ooldu geçenlerde e harfini çıkardım temizledim taktım tekrar aklında bulunsun yinede

benimde e harfine ooldu geçenlerde e harfini çıkardım temizledim taktım tekrar aklında bulunsun yinede

çıkabiliyor mu bunlar bilmiyorum :44: gümbürtüye gitmesin miniğim bende kaçtım, iyi akşamlar herkese :79:

çıkabiliyor mu bunlar bilmiyorum :44: gümbürtüye gitmesin miniğim bende kaçtım, iyi akşamlar herkese :79:

hehehe araştırırız canım sanmıyorum ama bişi olmaz , iyi akşamlar tatlım

ama sizn kadar sanslı değilm.yenı gelın ewım olmadı eşımın ailesıyle yasıyrm çk pişmanım

içimden konuşsana birtanem'le, orhan babadan dilenciyi dinlemek geldi :44: arabesk günler...

[video=youtube;S8WSxURZiI8]http://www.youtube.com/watch?v=S8WSxURZiI8[/video]

her gün seni kaderimden dileniyorum

lisede ingilizce gruplar kurardık hazırlıkta. bizim grubun adı legend'dı, bir grubun da rainbow gökkuşağını görünce aklıma geldi
teşekkürler canım

Rica ederim
Kahvaltı mı da yaptım benden iyisi yok
Sen neden böyle bi arabesksin bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…