• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

tünaydın artık demi:27::27::29:

benmki acayip düşük karın ağrısı bedenimi ele geçirdi sabah servis beklerken dondum remen-11 di hava...şu an ağrıyan karnımla kk tutunmaya çalışıyorum:25::25::25::25:

heyyy eylül ve ilkay gitmek her zman kolay olandır..Sizden kalıp savaşmanızı beklerdim:19::19::20::20::20:
bu arada kaderden alıntı tapmamışım
Kader'e-sağol bende ii olmaya çalışıyorum ben tele angry birds yüklediğimden beri hayatımı zapdetti annemler isyanda bırak telefonu deyip duruyorlar:8::8::8:

bazen yorgun olursun Elifcim:31:
tek teselli yarın özüme kavuşmak..bu ara sanki onu çok gördüm gibi..:9:
ama şu soğuk ve puslu hava da aslında tek istediğim sarılıp uyumak..:17: çok muu:26:

ben yüksek seslerden, dağınıklıktan ve negatiflikten çok etkilenirim canım:31:
ortam öyle olunca kafa dağıtmak daha iyi geliyor.hasta da olacağım bunun da etkisi var sanırım.:26:

sağolasın ilkaycım:29: dinlenmek en güzeli aslında ama ...:26:

heyyyy adamım nen var senin haaaaaa dostum:9::9::13::13::13::13::13::35:

heyyyy adamım nen var senin haaaaaa dostum:9::9::13::13::13::13::13::35:

yorgunluk sanırım, sonra pazar günü epey bir üşüdüm sahillerde falan..:26:
sonracığıma, dinlediğim müzik ( radyo voyage dinliyorum harika ) sonra puslu hava...ortaya karışık işte..:31:

Kader'e-sağol bende ii olmaya çalışıyorum ben tele angry birds yüklediğimden beri hayatımı zapdetti annemler isyanda bırak telefonu deyip duruyorlar:8::8::8:

Evet
Ben oyun kurduyumdur :8: ama eşim nasıl oynandığını bile bilmez birçok oyunun :1:
Ama angry birdsi o bile çok beğendi, onun telefonuna da yükledik :16:

Yine de face te oynamak bir başkaydı arkadaş :6:

Evet öyle
iyi ki de öyle :1:

Ama şey bazen bi düğünde filan mesela çok kötü oluyo
Başı ağrıyo sıkılıyo
Ama düğünden de hemen kalkmak olmuyo mesela
O zamanlar zorluk çekiyoruz :26:

ilahi canım ..:1: düğün dediğin sene de en fazla üjjbejj tancik şeyy:9::9::9:

ama öyle gerçekten..yüksek ve anlamsız sesler sinir bozucu benim için..:4:

bazen yorgun olursun Elifcim:31:
tek teselli yarın özüme kavuşmak..bu ara sanki onu çok gördüm gibi..:9:
ama şu soğuk ve puslu hava da aslında tek istediğim sarılıp uyumak..:17: çok muu:26:
owwwwwwwwwww tam 12den vurdun hacı hava soğuk sıcak farketmez ben hep onuruma sarılıp uyumayı tercih ederim o konuda enerjım yüksek sanki:17::17:şöyle otururken bile kalkıp öpesim geliyor:17::17:

Evet
Ben oyun kurduyumdur :8: ama eşim nasıl oynandığını bile bilmez birçok oyunun :1:
Ama angry birdsi o bile çok beğendi, onun telefonuna da yükledik :16:

Yine de face te oynamak bir başkaydı arkadaş :6:

efet benmkide yükledi telefonuna biz ikimizde oyun oynamayı severiz geldiğinde saatlerce kafede playstation oynuyoruz annemler şaşırıyo nasıl birşey bu diye:1:sanırım çeyizime bir tane alsam kocam en çok ona sevinir:8::8::8:

ilahi canım ..:1: düğün dediğin sene de en fazla üjjbejj tancik şeyy:9::9::9:

ama öyle gerçekten..yüksek ve anlamsız sesler sinir bozucu benim için..:4:

Ama bi toplumda oluyorsun ister istemez
Ve yeni evliyiz diye gözler üstümüzde
Eşim beni de annemleri ya da annesini de mızmız bi çocuk gibi rahatsız ediyor
Eteğimden de çekiştir tam olsun diyorum bazen :1:

Hoş olmuyor ama dediğin gibi her zaman olan bi etkinlik değil Allah'tan
Ama zaman zaman misafirlikte bile öyle oluyor
Ben biliyorum cidden başının ağrıdığını bilerek öyle davranmadığını ama herkes bilemiyor tabi

owwwwwwwwwww tam 12den vurdun hacı hava soğuk sıcak farketmez ben hep onuruma sarılıp uyumayı tercih ederim o konuda enerjım yüksek sanki:17::17:şöyle otururken bile kalkıp öpesim geliyor:17::17:

efet benmkide yükledi telefonuna biz ikimizde oyun oynamayı severiz geldiğinde saatlerce kafede playstation oynuyoruz annemler şaşırıyo nasıl birşey bu diye:1:sanırım çeyizime bir tane alsam kocam en çok ona sevinir:8::8::8:

ben soğuğu bahane ettim zaten kii:27:
yoksa her fırsat bulduğumdaaa:17:

bebişler hareketli müzikler dinleyin, bir kaç komik video izleyin enerjiniz yerine gelir :9:

eylül senin için sayfaya enerji yüklemesi yapıyorum:82::82::82::82::82::82::82::64:::64:::64:::64:::64:::64:::64:::64:::64:::64:::64:::64:::64:::64:::64:::64:::64:::64:::64:::66::82::82::82::82::82::82::82::oldumu veeeeeeerrrrrrrrrrr cccooooşşkuyuuuuuuuuu:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

Slm. Kızlar aranız hızlı bir giriş yapıyorum ve hemen geri çıkacağım. Yıl sonu ve başı hedef toplantımız var:))) ardından herkesin benden beklediği işleri teslim edeceğim....

Görüşürüz kızlar öpüldünüz..

libidoyu araştırsak keşke. sevgililer nişanlılar ve evlilerde kadın ve erkek yönünden artış azalma nasıl gerçekleşiyor :52: bilimsel araştırma konusu buldum :9:

gönüllü denek olurum sana..Maksat yüksek libidomdan bilimede ışık tutmak:8::8::8:

gönüllü denek olurum sana..Maksat yüksek libidomdan bilimede ışık tutmak:8::8::8:

önce ölçek bulmamız lazım. sonra şimdi, evliliğin ilk üç ayı, evliliğin ilk senesi dolduğu ay, üçüncü senesi, beşinci senesi, onuncu senesi, yirminci senesi aynı ölçeği uygulayabiliriz. boylamsal bir çalışma, zaman istiyor :9: :52:

hipotezler: kadında gittikçe düşmesi beklenmektedir, erkekte u çizgisi çizebilir :9: :9: :9:

ha bir de eve temizlikçi alan, almayan kadınlarla çocuğu olan olmayan kadınları da araştırmaya dahil edebiliriz. ayırtedici etkenler olabilir değil mi :53: :52:

Back