Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tünaydın artık demi
benmki acayip düşük karın ağrısı bedenimi ele geçirdi sabah servis beklerken dondum remen-11 di hava...şu an ağrıyan karnımla kk tutunmaya çalışıyorum
heyyy eylül ve ilkay gitmek her zman kolay olandır..Sizden kalıp savaşmanızı beklerdim
bu arada kaderden alıntı tapmamışım
Kader'e-sağol bende ii olmaya çalışıyorum ben tele angry birds yüklediğimden beri hayatımı zapdetti annemler isyanda bırak telefonu deyip duruyorlar![]()
ben yüksek seslerden, dağınıklıktan ve negatiflikten çok etkilenirim canım
ortam öyle olunca kafa dağıtmak daha iyi geliyor.hasta da olacağım bunun da etkisi var sanırım.:26:
sağolasın ilkaycımdinlenmek en güzeli aslında ama ...:26:
başak o da başakk Kadercimm![]()
heyyyy adamım nen var senin haaaaaa dostum:13::13::13::13::13:
![]()
Kader'e-sağol bende ii olmaya çalışıyorum ben tele angry birds yüklediğimden beri hayatımı zapdetti annemler isyanda bırak telefonu deyip duruyorlar![]()
Evet öyle
iyi ki de öyle
Ama şey bazen bi düğünde filan mesela çok kötü oluyo
Başı ağrıyo sıkılıyo
Ama düğünden de hemen kalkmak olmuyo mesela
O zamanlar zorluk çekiyoruz :26:
owwwwwwwwwww tam 12den vurdun hacı hava soğuk sıcak farketmez ben hep onuruma sarılıp uyumayı tercih ederim o konuda enerjım yüksek sanki
bazen yorgun olursun Elifcim
tek teselli yarın özüme kavuşmak..bu ara sanki onu çok gördüm gibi..
ama şu soğuk ve puslu hava da aslında tek istediğim sarılıp uyumak..çok muu:26:
Evet
Ben oyun kurduyumdurama eşim nasıl oynandığını bile bilmez birçok oyunun
Ama angry birdsi o bile çok beğendi, onun telefonuna da yükledik
Yine de face te oynamak bir başkaydı arkadaş
ilahi canım ..düğün dediğin sene de en fazla üjjbejj tancik şeyy
ama öyle gerçekten..yüksek ve anlamsız sesler sinir bozucu benim için..![]()
owwwwwwwwwww tam 12den vurdun hacı hava soğuk sıcak farketmez ben hep onuruma sarılıp uyumayı tercih ederim o konuda enerjım yüksek sankişöyle otururken bile kalkıp öpesim geliyor
efet benmkide yükledi telefonuna biz ikimizde oyun oynamayı severiz geldiğinde saatlerce kafede playstation oynuyoruz annemler şaşırıyo nasıl birşey bu diyesanırım çeyizime bir tane alsam kocam en çok ona sevinir
![]()
ben soğuğu bahane ettim zaten kii
yoksa her fırsat bulduğumdaaa![]()
eylül sanırım bizim libido epey yüksek![]()
libidoyu araştırsak keşke. sevgililer nişanlılar ve evlilerde kadın ve erkek yönünden artış azalma nasıl gerçekleşiyorbilimsel araştırma konusu buldum
![]()
Slm. Kızlar aranız hızlı bir giriş yapıyorum ve hemen geri çıkacağım. Yıl sonu ve başı hedef toplantımız var:))) ardından herkesin benden beklediği işleri teslim edeceğim....
Görüşürüz kızlar öpüldünüz..
gönüllü denek olurum sana..Maksat yüksek libidomdan bilimede ışık tutmak![]()