• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Evet
Mesela şimdi canım cips çekse büyük patronun burda olmasına bile aldırış etmem :1: çıkar alır gelirim hemencik
Ama dün akşam büyük boy paketi tek yemişim, epey iyiyim şimdi canım çekmedi henüz :56:

oohh afiyet olsun :1:

laptop gibi .. minikler var ya netbook mu deniyor :44: üfledim geçti ama belkide başka bir harfin altına gitti :9: zaman içinde öğreneceğim şuan bir sıkıntım yok :9:

benimde e harfine ooldu geçenlerde e harfini çıkardım temizledim taktım tekrar aklında bulunsun yinede

benimde e harfine ooldu geçenlerde e harfini çıkardım temizledim taktım tekrar aklında bulunsun yinede

çıkabiliyor mu bunlar bilmiyorum :44: gümbürtüye gitmesin miniğim :9: bende kaçtım, iyi akşamlar herkese :79:

çıkabiliyor mu bunlar bilmiyorum :44: gümbürtüye gitmesin miniğim :9: bende kaçtım, iyi akşamlar herkese :79:

hehehe araştırırız canım sanmıyorum ama bişi olmaz , iyi akşamlar tatlım :16::16::16:

ama sizn kadar sanslı değilm.yenı gelın ewım olmadı eşımın ailesıyle yasıyrm çk pişmanım

içimden konuşsana birtanem'le, orhan babadan dilenciyi dinlemek geldi :44: arabesk günler... :31:

[video=youtube;S8WSxURZiI8]http://www.youtube.com/watch?v=S8WSxURZiI8[/video]

her gün seni kaderimden dileniyorum:16:

bu cevap bile renk verdi :9: sağolasın :16:
ımm tabi ki pembe, açık mavi, açık yeşiller isterim :52:

Ben gökkuşağını çok severim , sana da yolluyorum :16:

$RainbowArch.jpg

lisede ingilizce gruplar kurardık hazırlıkta. bizim grubun adı legend'dı, bir grubun da rainbow :9: gökkuşağını görünce aklıma geldi :31:
teşekkürler canım:16:

Rica ederim :16:
Kahvaltı mı da yaptım benden iyisi yok :1:
Sen neden böyle bi arabesksin bugün :1:

Back