• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Rica ederim :16:
Kahvaltı mı da yaptım benden iyisi yok :1:
Sen neden böyle bi arabesksin bugün :1:

bilmiyorum ya, sanırım sabah eşim uyanmadı benimle ona bozuldum :19: bir de bu sıralar hamile kalma korkusu peyda oldu, hapa güvenmez oldum. gerginim, adet olmak istiyorum en yakın zamanda :26:

bilmiyorum ya, sanırım sabah eşim uyanmadı benimle ona bozuldum :19: bir de bu sıralar hamile kalma korkusu peyda oldu, hapa güvenmez oldum. gerginim, adet olmak istiyorum en yakın zamanda :26:

Uyku hali ya, insan bazen kalkmakta güçlük çekebiliyor
Aynı sokakta çalışmasak bende eşimle kalkmam sanırım, o uyanıyor hazırlanıyor en son beni kaldırıyor zaten :1:

Diğer konu da haklı olabilirsin henüz düşünmüyorsanız evet tedirginlik yaratır
Hayırlısı ne ise o olsun

oyy oyyyy:38::38::38:kuzu oyle tedirginlik yaşar stres yaparsan ertelersin iyiyce sen tedbirini al allah verirse verir hayırlı bebişler inşllh:emir_bebek::emir_bebek:

selam kader naber:79:

günaydın kızlar nasılsınız, bugün enerji düşük sanırım burada :31:

selam kader naber:79:

İyiyim çok şükür, seni sormalı :3:

günaydın kızlar bana oyun sitesi söyler misiniz güzel oyunlar olan :16:

Günaydın
Ben genelde face de oynuyordum orada her oyun var ve arkadaşların skorları ile yarışabiliyorsun ( Angry bird mükemmel bence )
Site olarak epeydir girmiyorum ama Max oyun olabilir :3:

Günaydın hoş geldin
Bilmem benim enerjim hergün ki gibi:8:

İyiyim çok şükür, seni sormalı :3:

Günaydın
Ben genelde face de oynuyordum orada her oyun var ve arkadaşların skorları ile yarışabiliyorsun ( Angry bird mükemmel bence )
Site olarak epeydir girmiyorum ama Max oyun olabilir :3:

Günaydın hoş geldin
Bilmem benim enerjim hergün ki gibi:8:

teşekkür ederim

günaydın kızlar bana oyun sitesi söyler misiniz güzel oyunlar olan :16:

arthea ben bilgisayardaki tipik oyunları oynuyorum. mesela hafıza oyunu gibi olan kartları döndürüp eşleştirdiğimiz oyunu çok seviyorum, mayın tarlasını da :52:

ben (daha önce söylemiştim) pyramid solitaire oynuyorum facebook'ta :51:

what happened :44:

ben yüksek seslerden, dağınıklıktan ve negatiflikten çok etkilenirim canım:31:
ortam öyle olunca kafa dağıtmak daha iyi geliyor.hasta da olacağım bunun da etkisi var sanırım.:26:

sağolasın ilkaycım:29: dinlenmek en güzeli aslında ama ...:26:

ben yüksek seslerden, dağınıklıktan ve negatiflikten çok etkilenirim canım:31:
ortam öyle olunca kafa dağıtmak daha iyi geliyor.hasta da olacağım bunun da etkisi var sanırım.:26:

sağolasın ilkaycım:29: dinlenmek en güzeli aslında ama ...:26:

Eşim de öyle :53:

günaydın kızlar:16:
tünaydın artık demi:27::27::29:
benmki acayip düşük karın ağrısı bedenimi ele geçirdi sabah servis beklerken dondum remen-11 di hava...şu an ağrıyan karnımla kk tutunmaya çalışıyorum:25::25::25::25:
haklısın canım, ya gideceksin yada buradaki havayı dağıtacaksın :9:

heyyy eylül ve ilkay gitmek her zman kolay olandır..Sizden kalıp savaşmanızı beklerdim:19::19::20::20::20:
bu arada kaderden alıntı tapmamışım
Kader'e-sağol bende ii olmaya çalışıyorum ben tele angry birds yüklediğimden beri hayatımı zapdetti annemler isyanda bırak telefonu deyip duruyorlar:8::8::8:

Back