• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

:44: yoksa eneagram da benim kişiliğimin karşılığı yok mu:25:
sakin bir kafayla bir daha yapacağım ama dediklerin örtüşüyor..:44:

olumlu tavrım dışarıda da aslında aynı ama şu var ki asla yapmacık olamam..
sevdiğimi aynen yansıtırım, mesela özümü bile severken içime sokasım gelir, normal öpemem, yeğenimi sevdiğim gibi.
ama bunu anneme de yaparım..seni seviyorum demekten çekinmem pek, sevgi yüzsüzüyüm.

ayy tuhaf oldu böle..:26: bir nebze bestecim gördü.:17: şu kırmızı cümle beni tanıyan herkesin ortak noktasıdır sanıyorum bir de..:31:

evet ben gördüm ben gördüm :16::16::16:

ne çok barışçı var .. bende barışçıyım ve 3 danışanım var testin sonucu barışçı çıkan:31:
kızlar şöyle söyleyeyim .. 9 tip var ve hepsininde iyi yönleri ve geliştirmesi gereken yönleri var ..
ayrıca her bir tipin sağlıklı, averaj ve sağlıksız başlıkları var .. yani burda yazdığım kadar değil .. her birinin çökme yönleri var .. arzuları, korkuları, strese girdiğinde ki tepkileri vb.

tip 9 a gelelim
kabul edici, destekleyici, hoş, halinden memnun
dinleyici, kabul edici, açık, duygusal olarak dengeli, rahat ve sakin insanlardır. başkalarının bakış açılarını kolaylıkla anlarlar, iyi arabulucu, müzakereci ve etkili danışmandırlar. esenlik anlayışları başkalarını sakinleştirir ve onlara güç verir. (bakın bu sağlıklı 9lar)

çatışmadan kaçarlar, sorunlarını halı altına süpürürler. ihtiyaçlarının az olduğunu iddia ederler.arzularını bastırırlar. fiziksel olarak aktif olabilirler ama içten tembel ve üşengeçtirler..(buda averaj 9lar)

:54:
Teşekkürler canım, bir gün sana seansa geleceğim... :27:

:44: yoksa eneagram da benim kişiliğimin karşılığı yok mu:25:
sakin bir kafayla bir daha yapacağım ama dediklerin örtüşüyor..:44:

olumlu tavrım dışarıda da aslında aynı ama şu var ki asla yapmacık olamam..
sevdiğimi aynen yansıtırım, mesela özümü bile severken içime sokasım gelir, normal öpemem, yeğenimi sevdiğim gibi.
ama bunu anneme de yaparım..seni seviyorum demekten çekinmem pek, sevgi yüzsüzüyüm.

ayy tuhaf oldu böle..:26: bir nebze bestecim gördü.:17: şu kırmızı cümle beni tanıyan herkesin ortak noktasıdır sanıyorum bir de..:31:

istersen birkez daha yapabilirsin canım eğer kafan rahat edeceksen ama bence bazı durumlarda değişmiş olabilirsin sağlıklı 1 olmuşsundur.
mesela: güçlü kişisel inançları olan icdan sahibi, dürüst kişilerdir. yoğun bir doğru-yanlış anlayışa ve kişisel ahlaki değerlere sahiptirler. her yönden mantıklı, makul, öz disiplinli ve ılımlı olmayı arzu ederler.

akılcı öğüt erirler, onurlu bakış açıları ve amaçları ardır. destekleyici, umut verici ve iyi kalplidiler .. bak bunlar uyuyor canım.. beni koca kitaptan bir kaç cümle yazdım az önce .. belkide sen onları sağlıksız zamanlarında yapıyorsun :31
:

istersen birkez daha yapabilirsin canım eğer kafan rahat edeceksen ama bence bazı durumlarda değişmiş olabilirsin sağlıklı 1 olmuşsundur.
mesela: güçlü kişisel inançları olan icdan sahibi, dürüst kişilerdir. yoğun bir doğru-yanlış anlayışa ve kişisel ahlaki değerlere sahiptirler. her yönden mantıklı, makul, öz disiplinli ve ılımlı olmayı arzu ederler.

akılcı öğüt erirler, onurlu bakış açıları ve amaçları ardır. destekleyici, umut verici ve iyi kalplidiler .. bak bunlar uyuyor canım.. beni koca kitaptan bir kaç cümle yazdım az önce .. belkide sen onları sağlıksız zamanlarında yapıyorsun :31
:

hmmm bu açıdan hiç bakmadım canım yaa:44: dediğin doğrudur, sen netice de daha iyi gözlemliyorsundur bizleri.:31:
deneyeceğim aklı selim bir zamanımda ben bunu bir daha:16: teşekkür ederim canım, vakit ayırdığın için.:17::17:

:

görüldüğü üzere "v" harfim zor basmaya başladı, sanırım altında susam falan var :9: nasıl çıkarabilirim :9:

Üşengeç olduğumdan fevkalade sabır göstereceğimden emin olabilirsiniz :1:

senin üşengeçliğin yok aslında, sen "iş bitirici"sin ama tabi ilgi alanı diye de bir gerçek var hayatta :9:

alemsiniz hanımlar yaaa:emir_bebek::emir_bebek::1::1:

ben yavaştan çıkayım canlar.öpüyorum sizleriiii:16:
görüşmek üzereee:54::54::54::54:

senin üşengeçliğin yok aslında, sen "iş bitirici"sin ama tabi ilgi alanı diye de bir gerçek var hayatta :9:

Evet
Mesela şimdi canım cips çekse büyük patronun burda olmasına bile aldırış etmem :1: çıkar alır gelirim hemencik
Ama dün akşam büyük boy paketi tek yemişim, epey iyiyim şimdi canım çekmedi henüz :56:

görüldüğü üzere "v" harfim zor basmaya başladı, sanırım altında susam falan var :9: nasıl çıkarabilirim :9:

laptop mu canım ??? tuşlar çıkabilir özellikte oluyor laptoplarda çıkarıp temizleyip tekrar takabilirsin v tuşunu :34:

laptop mu canım ??? tuşlar çıkabilir özellikte oluyor laptoplarda çıkarıp temizleyip tekrar takabilirsin v tuşunu :34:

laptop gibi .. minikler var ya netbook mu deniyor :44: üfledim geçti ama belkide başka bir harfin altına gitti :9: zaman içinde öğreneceğim şuan bir sıkıntım yok :9:

Back