• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

O zamanlar kimseye bişey demiyodu ( şimdi dicek inşallah :1: )
Herkes ne çıktıysa resmini buraya atmıştı :1:

Evet bende öyle hatırlıyorum...
Bak İlkaycım üşenmicem yine yapıcam testi, bişi dersin artıkın.... :17:
Fal baktıranlara döndüm valla... :9: :9:

yani ilkaycımm:26::26::25:

bence sen olumlu hislerini ifade ediyorsun :31: ama dur bunu sebebi şuda olabilir: belkide burda rahat bir ortamın olduğunu hissettiğin için ifade ediyorsun .. diğer özelliklerine bakalım "idealisttirler .. yaşamlarının her alanında kusursuzluk e düzen peşindedirler .. düzensizliği ve hataları önlemek için çevreyi ve kendilerini kontrol ederler .."

"tedirginliklerini ve düş kırıklıklarını saklayamazlar .. başkaları hemen herşeyin farkına varırlar"

işler şuan fena değil ama bestecim, bu fırıtınadan önceki sessizlik..:26:
benim kafamı toparlayıp aylık bir program çıkarmam gerekiyor herkes için.ama henüz yapamadım tembellikten.:31:

hadi yaa ne zaman yapcaksın bakalım :9::9::9:

ben hiç bu anları hatırlamıyorum :44: ben varmıydım o gün :44:

O anda sen var mıydın bilmiyorum ama Eylül' e sormuştunuz enneagram afilan abktın mı düşüncelerin güzel gibi diye

Sonra havada uçuştu test sonuçları :1:

Bende kusur kalmim deyip yapmıştım en son :6:

Heh işte öyle bişey çıkmıştım :1:
9 - 8 lik şarkı gibi oldu :1:

Yani ? Biraz daha açsan :44:

özgüven sahibi, kararlı, söz dinlemez, yüzleşmeyi seven kişi
bağımsız ve özerk olmak için çabalarlar. bağımlılıktan korkarlar. bu yüzden sertleşirler "benim kimseye ihtiyacım yok"
kendi kendine yeterli olmak mali bağımsızlık ve yeterli kaynaklara sahip olmak önemlidir.
başakalarını esinleyen ve güçlendiren nazik insanlardır.

özgüven sahibi, kararlı, söz dinlemez, yüzleşmeyi seven kişi
bağımsız ve özerk olmak için çabalarlar. bağımlılıktan korkarlar. bu yüzden sertleşirler "benim kimseye ihtiyacım yok"
kendi kendine yeterli olmak mali bağımsızlık ve yeterli kaynaklara sahip olmak önemlidir.
başakalarını esinleyen ve güçlendiren nazik insanlardır.

Evet, çok doğru :31:

tip 7 çıktım bende ilkaycım :16::16::16:

tip 7 : kendiliğinden davranan, çok yönlü, gözü doymaz, dağınık kişi
madde ve duyuların gerçek dünyası ile güçlü bir ilişkisi olan, çevreye hemen ve uyumlu tepkide bulunabilen, deneyimlere heves duyan, özgür ruhlu insanlardır..
kendiliğinden davranırlar, serüvencidirler, her deneyimden coşku duyarlar ..
pratik, üretken ve verimlidirler: hareket ve enerji doludurlar

tip 7 : kendiliğinden davranan, çok yönlü, gözü doymaz, dağınık kişi
madde ve duyuların gerçek dünyası ile güçlü bir ilişkisi olan, çevreye hemen ve uyumlu tepkide bulunabilen, deneyimlere heves duyan, özgür ruhlu insanlardır..
kendiliğinden davranırlar, serüvencidirler, her deneyimden coşku duyarlar ..
pratik, üretken ve verimlidirler: hareket ve enerji doludurlar

hmmm :26::26::26: uyan kısımları var vala:10::10::10:

ne çok barışçı var .. bende barışçıyım ve 3 danışanım var testin sonucu barışçı çıkan:31:
kızlar şöyle söyleyeyim .. 9 tip var ve hepsininde iyi yönleri ve geliştirmesi gereken yönleri var ..
ayrıca her bir tipin sağlıklı, averaj ve sağlıksız başlıkları var .. yani burda yazdığım kadar değil .. her birinin çökme yönleri var .. arzuları, korkuları, strese girdiğinde ki tepkileri vb.

tip 9 a gelelim
kabul edici, destekleyici, hoş, halinden memnun
dinleyici, kabul edici, açık, duygusal olarak dengeli, rahat ve sakin insanlardır. başkalarının bakış açılarını kolaylıkla anlarlar, iyi arabulucu, müzakereci ve etkili danışmandırlar. esenlik anlayışları başkalarını sakinleştirir ve onlara güç verir. (bakın bu sağlıklı 9lar)

çatışmadan kaçarlar, sorunlarını halı altına süpürürler. ihtiyaçlarının az olduğunu iddia ederler.arzularını bastırırlar. fiziksel olarak aktif olabilirler ama içten tembel ve üşengeçtirler..(buda averaj 9lar)

bence sen olumlu hislerini ifade ediyorsun :31: ama dur bunu sebebi şuda olabilir: belkide burda rahat bir ortamın olduğunu hissettiğin için ifade ediyorsun .. diğer özelliklerine bakalım "idealisttirler .. yaşamlarının her alanında kusursuzluk e düzen peşindedirler .. düzensizliği ve hataları önlemek için çevreyi ve kendilerini kontrol ederler .."

"tedirginliklerini ve düş kırıklıklarını saklayamazlar .. başkaları hemen herşeyin farkına varırlar"

:44: yoksa eneagram da benim kişiliğimin karşılığı yok mu:25:
sakin bir kafayla bir daha yapacağım ama dediklerin örtüşüyor..:44:

olumlu tavrım dışarıda da aslında aynı ama şu var ki asla yapmacık olamam..
sevdiğimi aynen yansıtırım, mesela özümü bile severken içime sokasım gelir, normal öpemem, yeğenimi sevdiğim gibi.
ama bunu anneme de yaparım..seni seviyorum demekten çekinmem pek, sevgi yüzsüzüyüm.

ayy tuhaf oldu böle..:26: bir nebze bestecim gördü.:17: şu kırmızı cümle beni tanıyan herkesin ortak noktasıdır sanıyorum bir de..:31:

ne çok barışçı var .. bende barışçıyım ve 3 danışanım var testin sonucu barışçı çıkan:31:
kızlar şöyle söyleyeyim .. 9 tip var ve hepsininde iyi yönleri ve geliştirmesi gereken yönleri var ..
ayrıca her bir tipin sağlıklı, averaj ve sağlıksız başlıkları var .. yani burda yazdığım kadar değil .. her birinin çökme yönleri var .. arzuları, korkuları, strese girdiğinde ki tepkileri vb.

Hımmm, detaylarını nasıl öğrenicez peki :23:

Back