detayları için ya kitabı alacaksınız, yada ben boş bir günümde tek tek notlarımı bilgisayara geçip size mail atacağım
:44: yoksa eneagram da benim kişiliğimin karşılığı yok mu
sakin bir kafayla bir daha yapacağım ama dediklerin örtüşüyor..:44:
olumlu tavrım dışarıda da aslında aynı ama şu var ki asla yapmacık olamam..
sevdiğimi aynen yansıtırım, mesela özümü bile severken içime sokasım gelir, normal öpemem, yeğenimi sevdiğim gibi.
ama bunu anneme de yaparım..seni seviyorum demekten çekinmem pek, sevgi yüzsüzüyüm.
ayy tuhaf oldu böle..:26: bir nebze bestecim gördü.şu kırmızı cümle beni tanıyan herkesin ortak noktasıdır sanıyorum bir de..
Kitap uzunsa ben alsam da okumam
Sen müsait olunca özet geçsen bana uyar
ne çok barışçı var .. bende barışçıyım ve 3 danışanım var testin sonucu barışçı çıkan
kızlar şöyle söyleyeyim .. 9 tip var ve hepsininde iyi yönleri ve geliştirmesi gereken yönleri var ..
ayrıca her bir tipin sağlıklı, averaj ve sağlıksız başlıkları var .. yani burda yazdığım kadar değil .. her birinin çökme yönleri var .. arzuları, korkuları, strese girdiğinde ki tepkileri vb.
tip 9 a gelelim
kabul edici, destekleyici, hoş, halinden memnun
dinleyici, kabul edici, açık, duygusal olarak dengeli, rahat ve sakin insanlardır. başkalarının bakış açılarını kolaylıkla anlarlar, iyi arabulucu, müzakereci ve etkili danışmandırlar. esenlik anlayışları başkalarını sakinleştirir ve onlara güç verir. (bakın bu sağlıklı 9lar)
çatışmadan kaçarlar, sorunlarını halı altına süpürürler. ihtiyaçlarının az olduğunu iddia ederler.arzularını bastırırlar. fiziksel olarak aktif olabilirler ama içten tembel ve üşengeçtirler..(buda averaj 9lar)
:44: yoksa eneagram da benim kişiliğimin karşılığı yok mu
sakin bir kafayla bir daha yapacağım ama dediklerin örtüşüyor..:44:
olumlu tavrım dışarıda da aslında aynı ama şu var ki asla yapmacık olamam..
sevdiğimi aynen yansıtırım, mesela özümü bile severken içime sokasım gelir, normal öpemem, yeğenimi sevdiğim gibi.
ama bunu anneme de yaparım..seni seviyorum demekten çekinmem pek, sevgi yüzsüzüyüm.
ayy tuhaf oldu böle..:26: bir nebze bestecim gördü.şu kırmızı cümle beni tanıyan herkesin ortak noktasıdır sanıyorum bir de..
istersen birkez daha yapabilirsin canım eğer kafan rahat edeceksen ama bence bazı durumlarda değişmiş olabilirsin sağlıklı 1 olmuşsundur.
mesela: güçlü kişisel inançları olan icdan sahibi, dürüst kişilerdir. yoğun bir doğru-yanlış anlayışa ve kişisel ahlaki değerlere sahiptirler. her yönden mantıklı, makul, öz disiplinli ve ılımlı olmayı arzu ederler.
akılcı öğüt erirler, onurlu bakış açıları ve amaçları ardır. destekleyici, umut verici ve iyi kalplidiler .. bak bunlar uyuyor canım.. beni koca kitaptan bir kaç cümle yazdım az önce .. belkide sen onları sağlıksız zamanlarında yapıyorsun :31:
Kitap uzunsa ben alsam da okumam
Sen müsait olunca özet geçsen bana uyar
ilkaycım bu babaları okuyacağız değil mi
istersen birkez daha yapabilirsin canım eğer kafan rahat edeceksen ama bence bazı durumlarda değişmiş olabilirsin sağlıklı 1 olmuşsundur.
mesela: güçlü kişisel inançları olan icdan sahibi, dürüst kişilerdir. yoğun bir doğru-yanlış anlayışa ve kişisel ahlaki değerlere sahiptirler. her yönden mantıklı, makul, öz disiplinli ve ılımlı olmayı arzu ederler.
akılcı öğüt erirler, onurlu bakış açıları ve amaçları ardır. destekleyici, umut verici ve iyi kalplidiler .. bak bunlar uyuyor canım.. beni koca kitaptan bir kaç cümle yazdım az önce .. belkide sen onları sağlıksız zamanlarında yapıyorsun :31:
tamam o zaman bu sayede sabrını da denemiş olacağız
görüldüğü üzere "v" harfim zor basmaya başladı, sanırım altında susam falan varnasıl çıkarabilirim
Üşengeç olduğumdan fevkalade sabır göstereceğimden emin olabilirsiniz
Ters çevirip bebek poposuna şaplak atar gibi hafif hafif çıkmazsa hızlanarak vurmaya devam et
senin üşengeçliğin yok aslında, sen "iş bitirici"sin ama tabi ilgi alanı diye de bir gerçek var hayatta
görüldüğü üzere "v" harfim zor basmaya başladı, sanırım altında susam falan varnasıl çıkarabilirim
alemsiniz hanımlar yaaa
ben yavaştan çıkayım canlar.öpüyorum sizleriiii
görüşmek üzereee
laptop mu canım ??? tuşlar çıkabilir özellikte oluyor laptoplarda çıkarıp temizleyip tekrar takabilirsin v tuşunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?