2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

evet ben gördüm ben gördüm

Teşekkürler canım, bir gün sana seansa geleceğim...

Kızlar bana müsade ben çıkıyorum...

istersen birkez daha yapabilirsin canım eğer kafan rahat edeceksen ama bence bazı durumlarda değişmiş olabilirsin sağlıklı 1 olmuşsundur.
mesela: güçlü kişisel inançları olan icdan sahibi, dürüst kişilerdir. yoğun bir doğru-yanlış anlayışa ve kişisel ahlaki değerlere sahiptirler. her yönden mantıklı, makul, öz disiplinli ve ılımlı olmayı arzu ederler.

akılcı öğüt erirler, onurlu bakış açıları ve amaçları ardır. destekleyici, umut verici ve iyi kalplidiler .. bak bunlar uyuyor canım.. beni koca kitaptan bir kaç cümle yazdım az önce .. belkide sen onları sağlıksız zamanlarında yapıyorsun :31
:

hmmm bu açıdan hiç bakmadım canım yaa:44: dediğin doğrudur, sen netice de daha iyi gözlemliyorsundur bizleri.
deneyeceğim aklı selim bir zamanımda ben bunu bir daha teşekkür ederim canım, vakit ayırdığın için.

görüldüğü üzere "v" harfim zor basmaya başladı, sanırım altında susam falan var nasıl çıkarabilirim

Üşengeç olduğumdan fevkalade sabır göstereceğimden emin olabilirsiniz

senin üşengeçliğin yok aslında, sen "iş bitirici"sin ama tabi ilgi alanı diye de bir gerçek var hayatta

alemsiniz hanımlar yaaa

ben yavaştan çıkayım canlar.öpüyorum sizleriiii
görüşmek üzereee

Ters çevirip bebek poposuna şaplak atar gibi hafif hafif çıkmazsa hızlanarak vurmaya devam et

"v" tuşunun altına doğru şiddetli bir şekilde üfledim sağlığına kavuştu

senin üşengeçliğin yok aslında, sen "iş bitirici"sin ama tabi ilgi alanı diye de bir gerçek var hayatta

Evet
Mesela şimdi canım cips çekse büyük patronun burda olmasına bile aldırış etmem çıkar alır gelirim hemencik
Ama dün akşam büyük boy paketi tek yemişim, epey iyiyim şimdi canım çekmedi henüz

görüldüğü üzere "v" harfim zor basmaya başladı, sanırım altında susam falan var nasıl çıkarabilirim

laptop mu canım ??? tuşlar çıkabilir özellikte oluyor laptoplarda çıkarıp temizleyip tekrar takabilirsin v tuşunu

laptop mu canım ??? tuşlar çıkabilir özellikte oluyor laptoplarda çıkarıp temizleyip tekrar takabilirsin v tuşunu

laptop gibi .. minikler var ya netbook mu deniyor :44: üfledim geçti ama belkide başka bir harfin altına gitti zaman içinde öğreneceğim şuan bir sıkıntım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…