• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

evet kadercim hadi bi koşu google'a "enneagram testi" yaz testi bitir sonucunu bana getir bakalım :9:

eylül sen tip 1 çıktın ama ben çok özelliklerinin uyduğunu düşünmüyorum ya :44: mesela birler "beğenmediği bir durum olduğunda memnuniyetsizliklerini veya tedirginliklerini rahatça belirtmelerine rağmen olumlu hislerini ifade etmede zorlanırlar" diyor ve ben senin böyle olmadığını düşünüyorum :26:

kader ne zaman yaptın ya:44: sen tip 9 san aynı tipiz biz seninle, barışçı :31:

Bende o testi yapmıştım, sonucu h atırlamıyorum, fekat İlkay'cığım bana bişi demiş miydi dememişmiydi hatırlamıyorum... :31:

eylül sen tip 1 çıktın ama ben çok özelliklerinin uyduğunu düşünmüyorum ya :44: mesela birler "beğenmediği bir durum olduğunda memnuniyetsizliklerini veya tedirginliklerini rahatça belirtmelerine rağmen olumlu hislerini ifade etmede zorlanırlar" diyor ve ben senin böyle olmadığını düşünüyorum :26:

Yok o zaman 8 idi
Baya oluyo yine bu testten herkes yapıyordu bende görüp yapmıştım
Güçlü mü neydi yumruk gibi bi işaret çıkmıştı :1:

neden uykunu alamadın sanırım yada yorgunsun , işler nasıl yoğunluk azaldı mı ?

timam bende yapıyorum hemen sölicem sonucu ilkaycım bakar heralde dimi :16::16::16:

işler şuan fena değil ama bestecim, bu fırıtınadan önceki sessizlik..:26:
benim kafamı toparlayıp aylık bir program çıkarmam gerekiyor herkes için.ama henüz yapamadım tembellikten.:31:

Bende o testi yapmıştım, sonucu h atırlamıyorum, fekat İlkay'cığım bana bişi demiş miydi dememişmiydi hatırlamıyorum... :31:

O zamanlar kimseye bişey demiyodu ( şimdi dicek inşallah :1: )
Herkes ne çıktıysa resmini buraya atmıştı :1:

Yok o zaman 8 idi
Baya oluyo yine bu testten herkes yapıyordu bende görüp yapmıştım
Güçlü mü neydi yumruk gibi bi işaret çıkmıştı :1:

bence sen tip 8sin "meydan okuyan" ve bence eşin tip 9:9:

yani ilkaycımm:26::26::25:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back