onu hele hiç duymadım![]()
çok güzel oluyor
![KK56 :56: :56:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk56.gif)
![KK76 :32: :32:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu hele hiç duymadım![]()
ilkay ve krizsavar..yakında bizde sizden aldığımız feyz ile insan analiz ve davranışlarına el atacağız..
![]()
Beni de analiz edin hayrınıza
ben bir iki naçizane fikrimi dile getirdim arada da dile getirmeye çalışıyorum Kadercim
ama üstadlar dururken ben ancak eğilirim![]()
anladım canım. ben davranışçı yöntemler istiyorum ya :44: yine de bakayım kitaba, çok teşekkürler![]()
Beni de analiz edin hayrınıza
ilim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktır
yunus emre'ye katılıyorum. bir de bir şair vardır "bir kalbiniz vardır, onu tanıyınız" der![]()
sen kendini analiz etmişsen, analize gerek yok canım![]()
ilim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktır
yunus emre'ye katılıyorum. bir de bir şair vardır "bir kalbiniz vardır, onu tanıyınız" der![]()
sen kendini analiz etmişsen, analize gerek yok canım![]()
hoşgeldin canımm![]()
aaa nie öle d iyorsun ama canımmben de severim karşımdaki beni objektif bir bakış açısıyla anlatsın.
bakalım kendimi ifade edebiliyor muyum![]()
aaa nie öle d iyorsun ama canımmben de severim karşımdaki beni objektif bir bakış açısıyla anlatsın.
bakalım kendimi ifade edebiliyor muyum![]()
ben çıkıyorum arkadaşlar, hoşça ve huzurla kalın![]()
Eylülcüm randevusuz bakmayız diyo anlamıyo musun
aman Allah'ım bir kaygı görüyorum![]()
![]()
![]()
varoluşsal bir kaygı diyebilir miyiz acep :44: seviyesini tahmin etmek lazım :44:
Arkadaslar kısa zamanda nasıl zayıflanır fikirlerinizi alalım :))