• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

anladım canım. ben davranışçı yöntemler istiyorum ya :44: yine de bakayım kitaba, çok teşekkürler :16:

tavsiye ederim canım .. gördüğüm kadarıyla her danışan da davranışçı modeli uygulayamıyorum.. eğitimine de gittim geçen yıl .. ama şimdi uygulamaya geçince farkettim .. tabi ki bazı durumlarda davranışçı modelle başlangıç yapmam gerekebiliyor .. ama gördüm ki bu enneagram işimi kolaylaştırıyor :31:

Beni de analiz edin hayrınıza :27:

ilim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktır :9:
yunus emre'ye katılıyorum. bir de bir şair vardır "bir kalbiniz vardır, onu tanıyınız" der :16:
sen kendini analiz etmişsen, analize gerek yok canım :16:

Biraz geç yazdım ama bircan bende iyiyim teşekkür ederim :16::16::16:

ilim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktır :9:
yunus emre'ye katılıyorum. bir de bir şair vardır "bir kalbiniz vardır, onu tanıyınız" der :16:

:1:
Peki öyleyse :63:

aaa nie öle d iyorsun ama canımm:9::9: ben de severim karşımdaki beni objektif bir bakış açısıyla anlatsın.:31:
bakalım kendimi ifade edebiliyor muyum:27:

Slm kızlar bende geldim çok işim birikti ya ama yapasım yok herkes bir şey istiyor bekliyor bende atlatıp duruyorum hepsini:9:

aaa nie öle d iyorsun ama canımm:9::9: ben de severim karşımdaki beni objektif bir bakış açısıyla anlatsın.:31:
bakalım kendimi ifade edebiliyor muyum:27:

aman Allah'ım bir kaygı görüyorum :52: :9: :9:
varoluşsal bir kaygı diyebilir miyiz acep :44: seviyesini tahmin etmek lazım :44:

ben çıkıyorum arkadaşlar, hoşça ve huzurla kalın :16:

Back