tarifim seni sendenmi aldı
eşim yemiyor bu çorbaları ama ben yiyorum hamileykende çok yedim mehmetede hep böyle verdim
sağlıklı e-besinleri bi şeykilde mehmete yedirmek için böyle şeyler ortaya çıkıveriyor
kayınpeder geldi taze karides getirmiş hakikaten çok tazelerdi hemen ayıkladım porsiyonluk mehmet için hazırlayıp buzluğa attım
birde 4 tane karidesi haşladım karidesleri aldım limon zeytinyağı gezdirdim bakalım beyenecekmi akşama
suyunada irmik koydum birkere daha kaynattım kapattım limon tuz azda ekmek doğrarım içiririm akşama
taze bulma imkanım oluyor tabi
en güzelide eşim her hafta taze taze balık tutuyor bazen çok tutuyor hele yazın hiç eksik olmaz bazen yiyemeyip ekdilere verirriz bayram ederler
balığın beynini çıkarırım özellikle yediririrm zaten minicik bişey veririm yer çok faydalı
küçük balıklarda olmazda izmaritte karagözde lüferde olur
kayınpederim yazın çok karagöz sarıgöz tutuyor
memoşada hakkını ayırır
nede olsa balıkçı tanıdığıda çok yoksa bu kadar yaze karidesi biz gidip bulamıyoruz
ahtapotta tutarsa hemen bana verir ben salatasını yaparım
yılan balığı olur ama denizde değil çayda yaşar çaydan tutulur çok sağlıklıdır çok hastalığa şifadır hatta sağlık için alırlar
ondan çok tutuyor kayınpeder mehmet bu yaz ondanda bol bol yiyecek inşallah
şimdilik imkanım var sağlıklı doğal çeylerde bulabiliyorum ama zor olmuyormu oluyor
geçen babamlar köyde tavuk kovalayıp durmuşlar çamura düşmüşler yağmur yağmış
babam diyorki eğer mehmet için olmasa hayatta uğraşmam git köye tavuk bul kestir temizlet hava soğuk uğraş dur diyor