• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Bak şimdi okuyunca aklıma geldi,bu gece rüyamda hamile olduğumu ve test yaptığımı görüyorum :53:
Ama test tam çıkmamış silikmiş,bide çok yeni hamileymişim diye sonra tekrar yapıyım diyorum ve bu sefer kesin çıkıyor.
Biranda çok korkuyorum,napıcamı bilemiyorum falan ama sonra alışıyorum,hoşuma gidiyor falan
Hayırdır inşallaahhhh :18:

Bu hep aklımda benim korkuyorum hamile kalmaktan.
Sanırım bilinçaltıma yerleşmiş.
Allah isteyen herkese versin
Hayırdır inşallahhh!!! Ben de hep küçük bebeğim varken hamile kalmaktan korkarım. Her zaman derim, iki çocuğa bakmak zor gelmez ama bebeklerim küçükken bir de hamile kalmak istemem. Hamileliğim iyi geçmedi hiç, çok zorlanmıştım, hareket yasaktı, hiç birşeyi kaldıramıyordum, yukarı raflarda olan tencere tabaklar günlerce tezgahta kalırdı, eşimin keyfi gelecek de kaldıracak falan. Hele şimdi iki tane bebekle olursa diye arada ben de ya olursa ne yaparım diye düşünmüyor değilim:53::53: Hakkımızda hayırlısı!

Hayırdır inşallahhh!!! Ben de hep küçük bebeğim varken hamile kalmaktan korkarım. Her zaman derim, iki çocuğa bakmak zor gelmez ama bebeklerim küçükken bir de hamile kalmak istemem. Hamileliğim iyi geçmedi hiç, çok zorlanmıştım, hareket yasaktı, hiç birşeyi kaldıramıyordum, yukarı raflarda olan tencere tabaklar günlerce tezgahta kalırdı, eşimin keyfi gelecek de kaldıracak falan. Hele şimdi iki tane bebekle olursa diye arada ben de ya olursa ne yaparım diye düşünmüyor değilim:53::53: Hakkımızda hayırlısı!

Ayaz'ı o kadar çok seviyorum ki ona olan sevgimin bölünmesini istemiyorum.
Aslında bi kardeşi olsun istiyorum ama şuan buna hazır değilim
Hamilelikle ilgili bi sıkıntım olmadı,gayet iyi geçti.
İşe gidip geldim son 18 güne kadar otobüsle bide düşün
Herkes yer veriyordu güzel oluyodu :9::9:

Bak şimdi okuyunca aklıma geldi,bu gece rüyamda hamile olduğumu ve test yaptığımı görüyorum :53:
Ama test tam çıkmamış silikmiş,bide çok yeni hamileymişim diye sonra tekrar yapıyım diyorum ve bu sefer kesin çıkıyor.
Biranda çok korkuyorum,napıcamı bilemiyorum falan ama sonra alışıyorum,hoşuma gidiyor falan
Hayırdır inşallaahhhh :18:

Bu hep aklımda benim korkuyorum hamile kalmaktan.
Sanırım bilinçaltıma yerleşmiş.
Allah isteyen herkese versin

hayırdır inşallah..
bende bu ikinci hamileliğimde reglm gecikmişti,rüyamdada reglimin geciktiğini,test yapıp pozitif çıktığını gördüm.
rüyalar tersine çıkarmış,hamile falan değilimdir diye düşünürken,içime kurt düştü yinede gittim test aldım yaptım pozitif çıktı!
rüyam çıkmış oldu yani!seninde reglin falan geciktiyse,bi test yap bence:))

Canım ya, umarım kötü birşeyi yoktur da sadece kapris yapıyordur annesine.
Süt dediğin seni mi emmek istiyor, yoksa normal süt mü anlamadım? Bırakma çalışmaları nasıl gidiyor?

zaten hasta falan olsa anlarım ,neşesi olmaz,mızmızlanır ama maaşallah haraketleri yerinde herzamanki gibi.ama bugün bi iştahsız nedense.
süt dediğim normal devam sütü çocuk sütleri varya,yada mama canım.biberonla içilen bişey istediği zaman buuu buuu diyor..normal meme isteyince memee diyip yapışıyor.yemek isterse mama diyor.ama bugün hep buuu buu dedi.meme de demedi.:))
şaşırttı beni.

saat 14.30 itibariyle uyudu.bakalım nezamana kadar uyur.
yaptığım köfteden ve püreden yedi biraz çok şükür,üzerinede uykuya çabuk dalabilmek için anne sütü:))
emmeden uyuyamıyor malesef.
bırakma çalışmalarımı sırmuşsun canım..baya bi azalttım.artık sadece uykuya dalarken veriyorum diyebilirim..

sen 3.bebeği düşünüyormusun canım?hani belki kız olur diye?:))

Ayaz'ı o kadar çok seviyorum ki ona olan sevgimin bölünmesini istemiyorum.
Aslında bi kardeşi olsun istiyorum ama şuan buna hazır değilim
Hamilelikle ilgili bi sıkıntım olmadı,gayet iyi geçti.
İşe gidip geldim son 18 güne kadar otobüsle bide düşün
Herkes yer veriyordu güzel oluyodu :9::9:

aynı şeyi bende bu araalr hep düşünüyorum..2.bebek geliyor kısmetse ama ben onu umut kadar sevemem gibi geliyor.sanki umut bi başka..ilk göz ağrımız..herşeyin ilkini yaşattıran o..
kardeşi kime benzeyecek,siması nasıl olacak,vs..hep düşünüyyorum..
diğeri doğduğunda onu emzirirken,umut üzülüürmü acaba,zoruna gidermi?en çok da düşündüğüm bu?kıskanırmı kardeşini!ya benden soğursa,uzaklaşırsa!:((

hayırdır inşallah..
bende bu ikinci hamileliğimde reglm gecikmişti,rüyamdada reglimin geciktiğini,test yapıp pozitif çıktığını gördüm.
rüyalar tersine çıkarmış,hamile falan değilimdir diye düşünürken,içime kurt düştü yinede gittim test aldım yaptım pozitif çıktı!
rüyam çıkmış oldu yani!seninde reglin falan geciktiyse,bi test yap bence:))

zaten hasta falan olsa anlarım ,neşesi olmaz,mızmızlanır ama maaşallah haraketleri yerinde herzamanki gibi.ama bugün bi iştahsız nedense.
süt dediğim normal devam sütü çocuk sütleri varya,yada mama canım.biberonla içilen bişey istediği zaman buuu buuu diyor..normal meme isteyince memee diyip yapışıyor.yemek isterse mama diyor.ama bugün hep buuu buu dedi.meme de demedi.:))
şaşırttı beni.

saat 14.30 itibariyle uyudu.bakalım nezamana kadar uyur.
yaptığım köfteden ve püreden yedi biraz çok şükür,üzerinede uykuya çabuk dalabilmek için anne sütü:))
emmeden uyuyamıyor malesef.
bırakma çalışmalarımı sırmuşsun canım..baya bi azalttım.artık sadece uykuya dalarken veriyorum diyebilirim..

sen 3.bebeği düşünüyormusun canım?hani belki kız olur diye?:))

Yook gecikmedi,hatta daha yeni bitti sayılır,ama yine de korktum yani :)

Hamile kalmadan önce benim regl hep gecikirdi.
SAT 20 mayısdı,temmuz olmuş hiç aklıma hamilelik gelmiyor yani :9::9:
Görümcemler gelmişti bigün oturmaya ,bundan behsederken test yapsana dedi bana.
yok canım diyorum hamile değilimdir,hep gecikiyor benim
Olsun yap sen dedi merak ettim .Bir de göğüslerim acıyodu çok onu söyledim.
Kesin hamilesin oleyy dedi .yok yok diyorum hala :1:
Ertesi gün yaptım hamile çıktı,hala inanmıyorum gittim kan testi yaptırdım da öyle inandım :53:
İstiyoduk ama bizim ki dakka 1 gol 1 olmuş.Çok şaşırmıştım :1::1:

Ertesi gün yaptım hamile çıktı,hala inanmıyorum gittim kan testi yaptırdım da öyle inandım :53:

:)))

negüzel günlerdi yaa!o heyecan..o şok olmalar falan..
bizimkide umutta dakkka 1 gol 1 hesabı oldu biraz sizinki gibi..bebek düşündük,doktora gittim,o ay değilde diğer ay hamile kalmışım.bende senin gibi hiç ihtiaml vermiyordum,daha yeni korunmayı bıraktık,hemen kalamam diye..ama öyle değilmiş meğerse..
allah isteyen herkese istediği zamanda versin inşallah.2.için bizim için daha çoook erkendi ama zamanı böyleymiş demekki..sağlıkla hayırlısıyla gelsin..

arkadaşlar hepinize merhaba . Umarım hepiniz iyisinizdir. Kızlar yaaa çoçuklarınıza bakıyorum maşallah krep tarzı şeyler yiyorlar ama benim oğlum kesinlikle yemiyor katı şeyleri hep diliyle geri çeviriyor :(:( ne yapsam bi türlü yediremedim. Ve tabi bir de et yediremiyorum.Eti çocuklarınıza nasıl veriyorsunuz? :17:

bizimkide umutta dakkka 1 gol 1 hesabı oldu biraz sizinki gibi..bebek düşündük,doktora gittim,o ay değilde diğer ay hamile kalmışım.bende senin gibi hiç ihtiaml vermiyordum,daha yeni korunmayı bıraktık,hemen kalamam diye..ama öyle değilmiş meğerse..
allah isteyen herkese istediği zamanda versin inşallah.2.için bizim için daha çoook erkendi ama zamanı böyleymiş demekki..sağlıkla hayırlısıyla gelsin..

Bütün arkadaşlarım aylarca beklediler hamile kalmayı.Ben de onlara güvendim :))
Evlendik eşim çok istiyodu, 2 sene sonra dedim.
Zaman geldi ben dedim hemen olmaz en az bi 6 ay daha geçer olana kadar .
Ama gel gör ki 6 ay sonra 6 aylık hamileydim :9::9:
Sizin için de hayırlısı böyleymiş canım,doğduktan sonra iyiki de yapmışım diyiceksin nasıl olsa :)
Allah sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin.
Bizim de olsa doğacak elbette,korkmak şaşırmak bişey değiştirmiycek
İsteyerek hamile kalan arkadaşım var kızı bizden 20 gün küçük,nisan ya da mayısda doğumu var düşün :)

:kkk:
Buğday hiç kullanmam, birazcık alışkanlıklarla ilgili sanırım ama yoğurt çorbasına herzaman bulgur veya pirinç koyarım, üzerine tereyağ nane, gayet lezzetli oluyor. Bazen öyle tarifler veriyorsun ki hugo, hep öyle mi yapıyorsun diye düşünmeden duramıyorum. Hele geçen günkü karides çorbası tarifin beni benden aldı, onda da öyle ayrı yerde kavurmalı bişeyler vardı sanırım, ben kendimize yapmadım hiç, ayrıca aklıma bile gelmedi böyle bir çorba yapmak. Bi ara fırsatım olursa en azından birkez yapıp denemek istiyorum ama o tarifi. Dediğim gibi alışkanlıklar ve damak tadı yüzünden sanırım bu farklılıklar. Bir de yaşadığımız yerlerle ilgili, ben dondurulmuş ürün vermektense hiç vermemeyi tercih ederim, ama sen ne güzel orada taze taze hem balık hem diğer deniz ürünlerini yedirebiliyorsun.

tarifim seni sendenmi aldı :1: :52:
eşim yemiyor bu çorbaları ama ben yiyorum hamileykende çok yedim mehmetede hep böyle verdim
sağlıklı e-besinleri bi şeykilde mehmete yedirmek için böyle şeyler ortaya çıkıveriyor
kayınpeder geldi taze karides getirmiş hakikaten çok tazelerdi hemen ayıkladım porsiyonluk mehmet için hazırlayıp buzluğa attım
birde 4 tane karidesi haşladım karidesleri aldım limon zeytinyağı gezdirdim bakalım beyenecekmi akşama
suyunada irmik koydum birkere daha kaynattım kapattım limon tuz azda ekmek doğrarım içiririm akşama
taze bulma imkanım oluyor tabi
en güzelide eşim her hafta taze taze balık tutuyor bazen çok tutuyor hele yazın hiç eksik olmaz bazen yiyemeyip ekdilere verirriz bayram ederler
balığın beynini çıkarırım özellikle yediririrm zaten minicik bişey veririm yer çok faydalı
küçük balıklarda olmazda izmaritte karagözde lüferde olur
kayınpederim yazın çok karagöz sarıgöz tutuyor
memoşada hakkını ayırır
nede olsa balıkçı tanıdığıda çok yoksa bu kadar yaze karidesi biz gidip bulamıyoruz
ahtapotta tutarsa hemen bana verir ben salatasını yaparım
yılan balığı olur ama denizde değil çayda yaşar çaydan tutulur çok sağlıklıdır çok hastalığa şifadır hatta sağlık için alırlar
ondan çok tutuyor kayınpeder mehmet bu yaz ondanda bol bol yiyecek inşallah
şimdilik imkanım var sağlıklı doğal çeylerde bulabiliyorum ama zor olmuyormu oluyor
geçen babamlar köyde tavuk kovalayıp durmuşlar çamura düşmüşler yağmur yağmış
babam diyorki eğer mehmet için olmasa hayatta uğraşmam git köye tavuk bul kestir temizlet hava soğuk uğraş dur diyor

arkadaşlar hepinize merhaba . Umarım hepiniz iyisinizdir. Kızlar yaaa çoçuklarınıza bakıyorum maşallah krep tarzı şeyler yiyorlar ama benim oğlum kesinlikle yemiyor katı şeyleri hep diliyle geri çeviriyor :(:( ne yapsam bi türlü yediremedim. Ve tabi bir de et yediremiyorum.Eti çocuklarınıza nasıl veriyorsunuz? :17:

Yemek konusunda en dertli benim burda

Katı yiyeceği bizimki de almıyodu,ama artık nolduysa son zamanlarda yemeye başladı.
Tabi yemek yedirmek tam bir işkence,tvde sevdiği şeyler varken yedirebiliyorum sadece malesef

Eti de çorbalarına karıştırıyorum ,blendırdan geçiriyorum.

slm kızlar...

umut bugün hiç uyumadı.sabah 7 de kalkıtı herzamanki gibi,öğlen 12.15 de uyudu yatağına yatırdım,tam 1 de kalktı.
sabah tan beri bişey de yemedi.sabah kahvaltıya krep yapmıştım yine,hergün yumurta veriyorum sıkılmasın,değişiklik olsun diye 2.oldu yaptım krebi ama bu defa 2 lokma anca yedi:(((((

ne yoğurt,ne çorba hiç bişey yemedi bugün.
200 lük süt,180 lik portakal suyu,180 lik sma içti..ama ben anlıyorum süt istediğğiini,gelip paaçama yapışıyor,mızmızlanıyor,bu buuu deyip duruyor süt isteyince.eğer yemek istese mama mama diyor.

bugün ona köfte yaptım,yanınada sebzeli patates püresi..henüz vermedim,inşallah bunlardan yer..

dişten olabilirmi mehmetinde bazen oluyor ne zaman olsa diş geliyor
içi yanıyor aynı böyle hep sıvı şeyler istiyor
sebzeli patates püresinin tarifini alabilirmiyim

:kkk:

tarifim seni sendenmi aldı :1: :52:
eşim yemiyor bu çorbaları ama ben yiyorum hamileykende çok yedim mehmetede hep böyle verdim
sağlıklı e-besinleri bi şeykilde mehmete yedirmek için böyle şeyler ortaya çıkıveriyor
kayınpeder geldi taze karides getirmiş hakikaten çok tazelerdi hemen ayıkladım porsiyonluk mehmet için hazırlayıp buzluğa attım
birde 4 tane karidesi haşladım karidesleri aldım limon zeytinyağı gezdirdim bakalım beyenecekmi akşama
suyunada irmik koydum birkere daha kaynattım kapattım limon tuz azda ekmek doğrarım içiririm akşama
taze bulma imkanım oluyor tabi
en güzelide eşim her hafta taze taze balık tutuyor bazen çok tutuyor hele yazın hiç eksik olmaz bazen yiyemeyip ekdilere verirriz bayram ederler
balığın beynini çıkarırım özellikle yediririrm zaten minicik bişey veririm yer çok faydalı
küçük balıklarda olmazda izmaritte karagözde lüferde olur
kayınpederim yazın çok karagöz sarıgöz tutuyor
memoşada hakkını ayırır
nede olsa balıkçı tanıdığıda çok yoksa bu kadar yaze karidesi biz gidip bulamıyoruz
ahtapotta tutarsa hemen bana verir ben salatasını yaparım
yılan balığı olur ama denizde değil çayda yaşar çaydan tutulur çok sağlıklıdır çok hastalığa şifadır hatta sağlık için alırlar
ondan çok tutuyor kayınpeder mehmet bu yaz ondanda bol bol yiyecek inşallah
şimdilik imkanım var sağlıklı doğal çeylerde bulabiliyorum ama zor olmuyormu oluyor
geçen babamlar köyde tavuk kovalayıp durmuşlar çamura düşmüşler yağmur yağmış
babam diyorki eğer mehmet için olmasa hayatta uğraşmam git köye tavuk bul kestir temizlet hava soğuk uğraş dur diyor

Ahtapot muuuu :53:

Ben hiç balık elime almadım,çiğ olarak .
Evlenmeden önce hiç yemezdim bile.
Evlendikten sonra eşim alıştırdı ama hem o yapar ben dokunmam ne temizlerim ne pişiririm,sadece yerim :1:

Bütün arkadaşlarım aylarca beklediler hamile kalmayı.Ben de onlara güvendim :))
Evlendik eşim çok istiyodu, 2 sene sonra dedim.
Zaman geldi ben dedim hemen olmaz en az bi 6 ay daha geçer olana kadar .
Ama gel gör ki 6 ay sonra 6 aylık hamileydim :9::9:
Sizin için de hayırlısı böyleymiş canım,doğduktan sonra iyiki de yapmışım diyiceksin nasıl olsa :)
Allah sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin.
Bizim de olsa doğacak elbette,korkmak şaşırmak bişey değiştirmiycek
İsteyerek hamile kalan arkadaşım var kızı bizden 20 gün küçük,nisan ya da mayısda doğumu var düşün :)

bende etrafımda hemen hamile kalamayanları gördükçe ,bi yandan korkuyordum aslında..ya çok uzarsa,hemen kalamazsam diye..
zamanı gelince herşey anlamadan oluyor..
arkadaşın maşallah oda hızlıymış..:))
bende etrafımda hep acaba benim gibi böyle arka arkaya hamile varmı diye arar oldum ,bi teselli şekli belkide...))
sanal ortamda çok var internetten araştırınca ama etraftan da 1 kişiyi öğrendim tesadüfen..eşimin kuzeni..onlarında iki çocuk arasında 21 ay olacakmış.bizim 20!
.))

genelde ben kıyma yada köfte şekline veriyorum ,et olarakda vermeeye çalışıyorum ama eti yutmak şimdi onlar için zordur.eti haşalyıp blendırdan geçirip,sebze yemeklerine ekliyorum,o şekilde yemiş oluyor.hem suyunuda kullanmış oluyorum etin.

Ufak ufak toparlanmaya başlıyım ,25 dk kaldı çıkmak için.
Oğluşuma kavuşmam da 1 saat 25 dk :)
Artık kapılarda karşılıyo beni,ayakkabılarımı çıkarırken bacağımdan tutuyo sanırım geri gitmiyim diye
Çok özlüyo o da beni :14:

dişten olabilirmi mehmetinde bazen oluyor ne zaman olsa diş geliyor
içi yanıyor aynı böyle hep sıvı şeyler istiyor
sebzeli patates püresinin tarifini alabilirmiyim

bilmem..yani olabilir belki,hiç düşünmedim dişten olduğunu..ama dediğin gibi bugün içi yanıyordu sanırım,hep sıvı şeyler tüketti..
mızımızlığı yok diye diş aklıma gelmedi hiç..
takip ediyim bakalım nekadar sürecek..

şimdi hugocum,sana tarif vermek ne haddimize..:))
ama istiyorsan veririm tabi neden olmasın..
senin için basit bi tarif bu.

geçende tv de ıspanaklı patates püresi yaptılar ama yapılışını çok takip edemedim.
pataesleri ayrı yerde haşlayıp,ıspanakları ayrı yerde kavurdular,sonra blendırdan geçirip,süt,tereyağı,patattes hepsini püre yaptılar sanırım.
ıspanağım hiç yoktu evde.
bende havuçlu,kabaklı,çok az maydoznoz ve dereotlu yaptım.patatesleri haşladım.
ayrı tavadada rendelediğim kabak ve havucu az tereyağında yumuşattım iyice,sonra sütle beraaber ezdiğim patateslere kattım.
değişik oldu.köfte de yapmıştım ,yanına iyi oldu..

Sabah evden çıkarken de eskiden umrunda olmazdım,annemin kucağında etrafla,kapıdaki süsle falan ilgilenirdi.
Şimdi kucağıma geliyo anneme gitmiyo,veriyorum mızmızlanıyo hemen öpüp kaçıyorum.
Anneme de kapat kapat diyorum
Büyüdükçe daha da zor olucak evden çıkmak :(

Yemek konusunda en dertli benim burda

Katı yiyeceği bizimki de almıyodu,ama artık nolduysa son zamanlarda yemeye başladı.
Tabi yemek yedirmek tam bir işkence,tvde sevdiği şeyler varken yedirebiliyorum sadece malesef

Eti de çorbalarına karıştırıyorum ,blendırdan geçiriyorum.

Sanırım ben bizimkini anlatsam tek olmadığını anlarsın. Bizim ki öyle fena ki ..Reklama bile takılmıyor.Mama sandalyesinde oturmuyor. Kucağıma alıyorum. Her yemekte başka bi oyun oynuyorum yedirmek için. Anne koştu,anne oynadı,anne tırmandı.O bi tabak yiyene kadar tam 1 saatim geçmiş oluto ve ben çalışan bi insanım:S o kadar zor ki ... Bir de bizimkinin kusma huyu var.Kendini nasıl yapıyorsa zorla kusturuyor:(:(

:)) benim hamileliğimde aynen böyle olmuştu hikayelerimiz benzer :)) ama ben hiçç çocuk düşünmüyordum eşimin ısrarları çok bunaltmıştı bir kerelik korunmayalım dedim içimdende nasılsa hemen olamaz dedim adet bekle bekle gelmedi görümcem test yap dedi ben ihtimal vermediğim için amann ne hamileliği diyorum ( o sıralar hamilelik nedeniyle sancılanmıştım ve gittiğim hastane hamile olduğumu anlayamadı o başka bir hikaye ) gecenin bir vakti nöbetçi eczane bulduk testi yaptığım gibi 2 çizgi çıktı o anki şoku anlatamam istemediğim için üzülmüştüm bile inanmadım bide gittim görümceme gösterdim burada iki çizgimi var dedim :1: hemen gittik kan testi yaptırdık sonucu almak için telefon bile edemedim görümcem aradı ve hemşire hamile diyince ne yalan söyliyeyim şaşkınlık ve üzüntü hissettim ilk önce, eşim ağlayarak sarılıyor ben nasıl olur diye düşünüyorum :)) hiç öyle duygusal ve romantik bir hikayem yok

bende etrafımda hemen hamile kalamayanları gördükçe ,bi yandan korkuyordum aslında..ya çok uzarsa,hemen kalamazsam diye..
zamanı gelince herşey anlamadan oluyor..
arkadaşın maşallah oda hızlıymış..:))
bende etrafımda hep acaba benim gibi böyle arka arkaya hamile varmı diye arar oldum ,bi teselli şekli belkide...))
sanal ortamda çok var internetten araştırınca ama etraftan da 1 kişiyi öğrendim tesadüfen..eşimin kuzeni..onlarında iki çocuk arasında 21 ay olacakmış.bizim 20!

.)).

ben de evlendiğimde hem çocuk sorumluluğu almaya hazır değildim. tez, iş evlilik hepsi bir arada gitmez diyordum. hem de yaşım geçiyor diye bir yandan panik oluyordum. mayıs ayında tez savunmasından çıkıp hocamla yürürken bana inşallah tez savunmanda çocuğunu kucağına almış olursun dedi. ben de aman hocam hiç sırası diil falan dedim. hatta ürperdiğimi hatırlıyorum. bir kaç hafta sonra haziranda test yaptığımda korku ve panik içindeydim. sonrasında ise alışmam zor olmadı ve iyi ki de olmuş diyorum. tez de bitti, herşey yoluna da girdi boşuna panik olmuşum.

İkinci bebeğime hamile kaldığımda testte çıkmamaıştı. ama yine de panik halindeydim. sonrasında öğrenince ben de senin gibi benim kadar yakın tarihte hamile kalan var mı diye araştırır oldum günışığım. sonrasında aman dedim öyle ya da böyle eninde sonunda zaten 2 çocuk istiyodum. sağlıklı olsun dedim gerisini umursamadım. hem 3-4 sene sonra yaş olacak 38 tam rahata alışmışken tekrar bezdi dişti gaz sancısıydı bi daha başa dönecektim diye kendimi teselli ediyorum. zaten kızım 2 yaşına girince 2014 ocağında hamile kalırım diyordum sadece bizim küçük misafir bir kaç ay önce geldi. hayırlısyla gelsinler.

:)) benim hamileliğimde aynen böyle olmuştu hikayelerimiz benzer :)) ama ben hiçç çocuk düşünmüyordum eşimin ısrarları çok bunaltmıştı bir kerelik korunmayalım dedim içimdende nasılsa hemen olamaz dedim adet bekle bekle gelmedi görümcem test yap dedi ben ihtimal vermediğim için amann ne hamileliği diyorum ( o sıralar hamilelik nedeniyle sancılanmıştım ve gittiğim hastane hamile olduğumu anlayamadı o başka bir hikaye ) gecenin bir vakti nöbetçi eczane bulduk testi yaptığım gibi 2 çizgi çıktı o anki şoku anlatamam istemediğim için üzülmüştüm bile inanmadım bide gittim görümceme gösterdim burada iki çizgimi var dedim :1: hemen gittik kan testi yaptırdık sonucu almak için telefon bile edemedim görümcem aradı ve hemşire hamile diyince ne yalan söyliyeyim şaşkınlık ve üzüntü hissettim ilk önce, eşim ağlayarak sarılıyor ben nasıl olur diye düşünüyorum :)) hiç öyle duygusal ve romantik bir hikayem yok

ben de hep böyle süpriz falan yapayım diye kafamda düşünürdüm ama hiçbirinde de öyle olmadı. gayet bodoslama hep bir panik halinde test yaparak gerçekleşti:)

ben de evlendiğimde hem çocuk sorumluluğu almaya hazır değildim. tez, iş evlilik hepsi bir arada gitmez diyordum. hem de yaşım geçiyor diye bir yandan panik oluyordum. mayıs ayında tez savunmasından çıkıp hocamla yürürken bana inşallah tez savunmanda çocuğunu kucağına almış olursun dedi. ben de aman hocam hiç sırası diil falan dedim. hatta ürperdiğimi hatırlıyorum. bir kaç hafta sonra haziranda test yaptığımda korku ve panik içindeydim. sonrasında ise alışmam zor olmadı ve iyi ki de olmuş diyorum. tez de bitti, herşey yoluna da girdi boşuna panik olmuşum.

İkinci bebeğime hamile kaldığımda testte çıkmamaıştı. ama yine de panik halindeydim. sonrasında öğrenince ben de senin gibi benim kadar yakın tarihte hamile kalan var mı diye araştırır oldum günışığım. sonrasında aman dedim öyle ya da böyle eninde sonunda zaten 2 çocuk istiyodum. sağlıklı olsun dedim gerisini umursamadım. hem 3-4 sene sonra yaş olacak 38 tam rahata alışmışken tekrar bezdi dişti gaz sancısıydı bi daha başa dönecektim diye kendimi teselli ediyorum. zaten kızım 2 yaşına girince 2014 ocağında hamile kalırım diyordum sadece bizim küçük misafir bir kaç ay önce geldi. hayırlısyla gelsinler.

ben de hep böyle süpriz falan yapayım diye kafamda düşünürdüm ama hiçbirinde de öyle olmadı. gayet bodoslama hep bir panik halinde test yaparak gerçekleşti:)

olsun herşeyde bir hayır vardır
son yıllarda çoğu insanın bebeği olmuyor tedavi görüyor isteyipte olamayan çok
en yakın arkadaşım fakülte hastanesinde eşiyle 1 yıl tedavi gördü iki tüp bebek denemesi yok
dünya para çöpe gitti artı moral bozukluğu üzüntü
10 yıllık evliler olmuyor sebep yok
stres yapmayın akışına bırakın diyorlar ama olmadıkçada üzülüp stres oluyorlar
10 yıldır olmadı
1 ev parasına yakın gitti onların
artı paraları çok yoktu anne babaya kayınvalide kayınpedere el açtılar hala yok
ikinciyide istiyormuşsunuz ne güzel olmuş sadece az erken ama olsun sen çok rahata alışmadan olmuş iyi olmuş

Back
X