- 27 Temmuz 2010
- 532
- 1
- 96
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.321
6, haftada gorursun duyarsın ama cok kucuk oldugu icin bisey anlamazsın. ama 7. haftada net gorursun bebegi 1 cm oluyor boyu cunku
azelya sen kaç haftalıksın canım.satın kaçtı
Ben sata göre hesapladığımda 7+5 felan çıkıyordu canım.Son adet tarihim 25 nisan.Ama doktor netteki hesaplamalar yanıltabiliyor, sen tam 6 haftalıksın dedi.Bugün 6+2 oldu.Sanırım geç döllenme ben de anlamadım :)
canım benim sat da 7 mayıs ben bugün tam 6 haftalığım satıma göre.geçen hafta 5 haftalıkken doktora gittiğimde keseyi gördük 5 haftalık hamilesin dedi.yani satla uyumluyuz.senin 25 nisansa satın 7 haftalıksın o zaman ya da doktorun dediği gibi geç döllenmedir o yüzden 6 hafta diyordur.doktorundan iyi kimse bilemez ya
Haklısın canım..Geçmiyor haftalar ya, bebeğimin kolunu bacağını görmek istiyorum
aynen be de görmek istiyorum artık.cumaya kadar beklicem artık.senin kontrolün ne zaman
Ben ilk once keseyi gormek icin devlet hats. doktora gittim. 5+1 di bebegim.
Kadın 4 haftalık gorunuyo dusuk riski var dedi keseyi cok zor goruyorum dedi dusuk hapı verdi.
Ertesi gun ozel hast gittim. Kadın keseyi cok cok net gordu ve bana da gosterdi 1 gunde buyur mu kese sizce?
Dusuk tehlikesi var mı dedim suan yok dedi doktor ne kadarlık peki dedim 5 haftalık dedi.
doktor bana dusuk hapı vermisti dedim. Basladın mı dedi evet dun basladım dedim o zaman 3 aya kadar kullan dedi. bi zararı olur mu dedim yok olmaz dedi.
Anlayacagınız kızlar bir doktora baglı kalmayın sakın..
Ben ilk once keseyi gormek icin devlet hats. doktora gittim. 5+1 di bebegim.
Kadın 4 haftalık gorunuyo dusuk riski var dedi keseyi cok zor goruyorum dedi dusuk hapı verdi.
Ertesi gun ozel hast gittim. Kadın keseyi cok cok net gordu ve bana da gosterdi 1 gunde buyur mu kese sizce?
Dusuk tehlikesi var mı dedim suan yok dedi doktor ne kadarlık peki dedim 5 haftalık dedi.
doktor bana dusuk hapı vermisti dedim. Basladın mı dedi evet dun basladım dedim o zaman 3 aya kadar kullan dedi. bi zararı olur mu dedim yok olmaz dedi.
Anlayacagınız kızlar bir doktora baglı kalmayın sakın..
valla ben keseyi gördükten 4 gün sonra bi daha gittim doktora çünkü khvrngi akıntım vardı kesem nerdeyse iki kat büyümüştü.belki de biraz daha büyümüştür ve doktor biraz da tecrübeli olduğu için görmüştür keseyi
kızlar bu arada bi yerde çalışıyor musunuz
Uzaktan akraba olan abimizin internet cafesinde sabah 10 akşam 6 oturuyorum pc başında..Yorucu olmadığı için 8. aya kadar çalışmak istiyorum bir sorun olmazsa.
Sen çalışıyor musun? Çalışıyorsan ne zamana kadar çalışacaksın?
canım ben edebiyat öğretmenliğini bitirdim.yüksek lisans da yaptım.ancak hala kpssden 85 alıp da atanamadım.kpss kursuna gidiyorum.temmuzda sınava giricem.evdeyim yani şimdilik.ama iki sene çalıştım devlet okulunda vekil öğretmen olarak.eğer atanırsam doğum iznine ayrılırım
Valla hayırlısı olsun canım ya, o kadar okuyorsun okuyorsun bir de atanmayı bekliyorsun illet bir olay.Temmuzdaki sınav için şimdiden başarılar
kızlaarr ben bırsey sormak istiyorum...6+1 olmama ragmen hic ama hic akintim yok...akinti olmamasi normal mi peki ? ne dersiniz ? ben ingilteredeyim burada kendi doktorum yok henuz..25 inde tanisicam insallah..bana yardimci olursaniz sevinirim..
kızlaarr ben bırsey sormak istiyorum...6+1 olmama ragmen hic ama hic akintim yok...akinti olmamasi normal mi peki ? ne dersiniz ? ben ingilteredeyim burada kendi doktorum yok henuz..25 inde tanisicam insallah..bana yardimci olursaniz sevinirim..
Benim adet zamanımdan beri akıntım var. gunluk ped takmasam hemen ic camasırım batıyor. Ama bugun benim de akıntım yok.
Ama akıntı olması lazımmıs sanırım kızlar hamilelikte rahimin icinin kaygan olması gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?