• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

merhaba kızlar sanırım bende aranıza katıldım bugun cok sılık ıkıncı cızgıyı gordum ama adetımın gecıkmesıne daha 4 gun var bakalım ona gore yenıden gelıcem ama ıkıncı cocugum vee aynı belırtılerı yasıyorum suan ondada onceden bakmıstım vee cok sılık cıkmıstı bakalım bu seferde olemı olucak..

sevindim canım ne güzel hersey yolunda.takma kanamayı okadar kafana baksana dr progestan vermeye bile gerek duymamıs yani.mercimeğinede masallah:nazar:bide ben görsem de rahat nefes alsam.yarın daha test tekrarım var bakalım katladımı degerim

canımm çok teşekkür ederim o durumu yaşamak gerçekten zormuş kimse yaşamasın. Senin değerlerin katlar canım daha çok erkenmiş çoğu kadının regliye yakın döllenmesi olabiliyor moralini sakın bozma herşey normal

Herkese günaydın. Bugün çok baş ağrım var nedense. Kızımda sabahın köründe uyandı. Şimdi yattı bende yatıcam keyifsizim çok. Hepinizi öpüyorum.

merhaba kızlar sanırım bende aranıza katıldım bugun cok sılık ıkıncı cızgıyı gordum ama adetımın gecıkmesıne daha 4 gun var bakalım ona gore yenıden gelıcem ama ıkıncı cocugum vee aynı belırtılerı yasıyorum suan ondada onceden bakmıstım vee cok sılık cıkmıstı bakalım bu seferde olemı olucak..
silik te olsa hamissin Allahin izni ile benimde silikti ilk test hosgeldin aramiza
çok sağol canmmm kullanıyorum ilaçları kaçgün boşuboşuna mahvoldum senin bebiş nasıl :emir_bebek::emir_bebek:
unutma canim dinlen bol bol yat elinden geldigi kadar agir is yapma
nasil olsun teyzesi simdilik iyi gidiyor kokulara karsi hashas oldum heleki parfum kokusu

Herkese günaydın. Bugün çok baş ağrım var nedense. Kızımda sabahın köründe uyandı. Şimdi yattı bende yatıcam keyifsizim çok. Hepinizi öpüyorum.
ah canim hemen git yat benim bugun yatma firsatim yok gibi ufakligi krese goturcemsonra oglanlar kapeiro ya gidiyor oraya gitcem sonra antremanlari var oraya gitcem aksam 21 gibi girriz eve:)

günaydın millet eğer kan testindede hamile çıkarsam bende şubat annesi olucam bebişlerde kova burcu olacak kızlar ....çok heyecanlıyım..:62:

annem erkek kardeşimde bir buçuk aylık hamileyken kalp atışını duymuş...en heyecan verici yanı ailelere söylemek herhalde...annem çok istiyordu bu sene torun ne yapar acaba?:16::64:

bu arada kızlar karın kaslarında mekik çekmiş gibi ağrı hisseden varmı ?

Benim mekik çekmiş gibi değil de, hani dans edersin boşluğun acır öyle bir ağrı oluyor bazen, nefes almak güçleşiyor, bi de iki lokma yiyip hemen doyuyorum anlamadım gitti.

kızlar ben zaten kiloluyum şimdi de aklım çıkıyo çok kilo alacam diye . sabah tartrıldım 1 kilo fazla çıktım canım sıkıldı .ilk 3 ay kaç kilo almak normal bileniniz var mı?

Ben de ilk 3 ay sadece 1 kilo diye okumuştum.

selamlar kızlar bugün kendimi memorial hastanesine attım kanamadan dolayı dr hem ultrasonda hemde testlerde herhangi bir riske rastlamadım dedi bebeğin kalbini dinletti ve kalp atışı görüntüsünü gösterdi 0,246 cm di vitamin hapı verdi düşük riski görmediğim için progestan vermiyorum dedi bugün nefes aldığımı hissettim

Çok şükür :nazar::nazar:Gözünaydın canım.

günaydınnnn kızlarrrrr... yenii arkadaslrr gelmişşşşş hossgelmişşşşşşş:16::16::16::16::16::16::16::16: dünn tartıldımmm hiç kilo almamısımm cok mutluu oldumm... siskinligimdee gectii azcıkkkkk... umarımm cok siskolasmadann atlatırımm bu dönemiiiiiiiiiiii

günaydın millet eğer kan testindede hamile çıkarsam bende şubat annesi olucam bebişlerde kova burcu olacak kızlar ....çok heyecanlıyım..:62:
insAllah hogeldinnn
annem erkek kardeşimde bir buçuk aylık hamileyken kalp atışını duymuş...en heyecan verici yanı ailelere söylemek herhalde...annem çok istiyordu bu sene torun ne yapar acaba?:16::64:
nasil duymus kizzz ultraschaldanmi yoksaaa nasil:53:

kızlar şubatta tam kışa denk geliyor nasıl olcak bebişleri üşütmemek için sıkıntı yaşarmıyız acaba..?:44:
kiz disari cikmayiz pek zaten ilk bahar geliyor iyi bunalmiycaz ins

günaydınnnn kızlarrrrr... yenii arkadaslrr gelmişşşşş hossgelmişşşşşşş:16::16::16::16::16::16::16::16: dünn tartıldımmm hiç kilo almamısımm cok mutluu oldumm... siskinligimdee gectii azcıkkkkk... umarımm cok siskolasmadann atlatırımm bu dönemiiiiiiiiiiii
bende almadim 65 kiloydum ben 69 oldum hamile kalmadan hala 69 um ins 75 le tamamlarim zor biraz sankki:56:

kızlar şubatta tam kışa denk geliyor nasıl olcak bebişleri üşütmemek için sıkıntı yaşarmıyız acaba..?:44:

cok güzelll olcakkkk... kasımm olsa daha zorduuuu... sarcazz sarmalıcazz 1_2 ayy sona daaa yazaa palazlanmıss olcekkkk.. beraberr denizee gircessssss bebüşşlerimizleeee:62::62::62::62::62::62::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hoşbulduk kızlar....annem evet ultrasonla duydu doktor bir buçuk aylıkkken kap atışı başlamış demişti ama erkekte böyle erken başlıyor sanırım kızda daha geç diye biliyorum bilmiyorum yanlışmı?..evet güzel yanı yaza kadar bebişler büyüyecek ama gelen gideni ağırlamak zor bide benim kombim çok yakıyodu demirdöküm ufo kullanıyordum oda bebğe zararlı.. bilmiyorum ne yaparım olmassa kombi yanacak artık..:44:

insAllah hogeldinnn
nasil duymus kizzz ultraschaldanmi yoksaaa nasil:53:

kiz disari cikmayiz pek zaten ilk bahar geliyor iyi bunalmiycaz ins

bende almadim 65 kiloydum ben 69 oldum hamile kalmadan hala 69 um ins 75 le tamamlarim zor biraz sankki:56:

64 ümm bendeee... boyumdaa 164 işte.. zayıflayamadann hamile kaldımmm.. 70 lee bitirsemm keskee ama zorr.. 70_72 olcam kesinnn

Back