- Konu Sahibi BeyazOrkidem
benim en büyük derdimden biri 70 kiloyum 1 66 boy inş duba gibi olmayız fıçı gibi..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş canım ben kesin köye giderim denize..samsuna...
![]()
Kız Samsun köy müBen Samsun Merkezde oturuyorum, sizin köy nere bafra felan mı?
,eşimin memleketi canım..terme....![]()
,
Ooooo Termede de deniz mükemmel olur, şehir tarafında berbat
Ben de Şubatta doğacağı için seviniyorum.Haziran gibi 4 aylık olacaklar tombik tombik, kızım olursa fırfırlı don alma hayalimi gerçekleştiricem, o tombalak bacakları kat kat meydanda olacakAyyy inşallah amin
![]()
erkek önce gelisirmis canim bakalimhoşbulduk kızlar....annem evet ultrasonla duydu doktor bir buçuk aylıkkken kap atışı başlamış demişti ama erkekte böyle erken başlıyor sanırım kızda daha geç diye biliyorum bilmiyorum yanlışmı?..evet güzel yanı yaza kadar bebişler büyüyecek ama gelen gideni ağırlamak zor bide benim kombim çok yakıyodu demirdöküm ufo kullanıyordum oda bebğe zararlı.. bilmiyorum ne yaparım olmassa kombi yanacak artık..:44:
olsun sonunda bebgimiz olcek dur suz pesinden kostur derken tig gibim oluruzzzzbenim en büyük derdimden biri 70 kiloyum 1 66 boy inş duba gibi olmayız fıçı gibi..![]()
adese kaç kiloyla hamile kaldın canım sen?
işe gitmek zorundayım ama işte de aklım burada kalıyo.gelince okurum diyorum sayfalar çok ilerlemiş oluyo.ben yokken çok muhabbet etmeyin.ya da akşam bana kısa bi özet geçinnnn:)herkese hayırlı günler....
selamlar,allah sonuna kadar götürmeme izin verirse bende şubat annesi olacağım inşallah...yaşım 42 olmak üzere,ilk bebeğim,2. aşılama ile geldi sıpa...neredeyse iki yıldır aramadığım yer kalmamıştı,sonunda buldum...allahıma binlerce kere şükürler olsun...allahım isteyen herkese versin,kimsenin kucağı boş kalmasın...
maşallah eşine, eee hazırlığı yapacak sensin, hanım misafir çağrılımmı çağırmayalım mı diye sormaz mı? benim adam allahtan sorar müsaitmiyiz diye bana.bendee ck severim misafiriii... evlenelii 9 ay olcakkk ilkk bes_6 ayımmm misafirr aırlayarakk heba olduuubenimm esim bide cagırmayı cok severr .. malzeme var mı yok mu demezz.. gecee 2 dee bi yerden geliosakk yanımızdakileree sabahh kahvaltıyaa beklioss bak diebilirr.. o potansiyelee sahipp :90::90::90: amaa beni eccük idare edeceklerr yapacak bişi yokk...
Cratfy benim ovulasyon topiğinden dostum. Taaa bebek için çabaladığımız zamanlardan.
Sanırım şu an 15 haftanın üzerinde hamiledir, Allah bağışlasın, korusun...Sağlıkla doğum yapmak nasip etsin
Ben kalp atışlarını duymadan eski topiklerde yazmamıştım ama beni yakalamış![]()
merhaba bblau ovulasyon bölümünde 1-2 kere konuşmuştuk seninle, hayırlı uğurlu olsun. hatırladınmı beni bilmiyorum. ben seni hatırladım.
Hatırladım tatlım hatırlamaz mıyım, bak burda da karşılaşmak nasip oldu.Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin senin de.
Allah bebeklerimizi bizlere bağışlasın, cemi cümlenin evlatlarını esirgesin bizimkileri de korusun Ya Rabbim...![]()
evet karşılaştık, amin canım allahım korusun inşallah, yalnız ben korkuyorum tabi, ilk hamileliğim 1 yıldan sonra oldu 18 haftalık hamileyken kaybettim, çok üzüldüm. 7 ay oldu yaklaşık. Onu kaybettikten sonra bebeği daha çok istedim. yani anlatılmaz, ateş düştüğü yeri yakıyor. o yüzden biraz korkuyorum, bebeğimi kucağıma almak istiyorum. allah nasip ederse, 2 yıla yakındır uğraşıyoz. rabbim korusun meleklerimizi.
hosgeldin olsun canim dikkat et zamanin buguneymis ins sorunsuz hamislik gecirirsin canimselamlar,allah sonuna kadar götürmeme izin verirse bende şubat annesi olacağım inşallah...yaşım 42 olmak üzere,ilk bebeğim,2. aşılama ile geldi sıpa...neredeyse iki yıldır aramadığım yer kalmamıştı,sonunda buldum...allahıma binlerce kere şükürler olsun...allahım isteyen herkese versin,kimsenin kucağı boş kalmasın...
ohhh masallah bende oglanlarla disari cikicamMerhaba kıslar nasılsınız_?
Yeni arkadaşlar var aramızda hayırlısı olsun diyorum hoşgeldiniz. Bende hazırlanıyoerum yine gezmeye gidecük oğlumlan.![]()
kiz ticker yapsana kac haftalik oldun herseferinde basa donup bakmak zprunda kaliyommmAnlıyorum canım, Allahım ahirette karşılaşmak nasip etsin bebeğinle, sizlere şefaatçi olsun inşallah.
Elbette senin çektiğin acıyla kıyaslanamaz ama ben de kimyasal gebelik geçirdim ve bebeğim düşmüştü. Psikolojini az çok anlıyorum. Ben de şimdi korkuyorum, tedirginim. Daha kalp atışlarını duymadık, inşallah sorunsuz sıkıntısız duyarız...
Bilsem yapıcammmmmmmkiz ticker yapsana kac haftalik oldun herseferinde basa donup bakmak zprunda kaliyommm![]()