• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Ben özellikle sabah hiç birşey yiyemiyorum. Tok ve midem bulanır halde uyanıyorum.Sonra biraz geçiyor ve öğleden sonra tekrar başlıyor. Midem de ekşimiş vaziyette...
Ama bunların hepsine hamdolsun :nazar:
Bebeğim için seve seve :nazar:
Benim canım sürekli biber kızartması istiyor 1-2 gündür.Ama zaten fazla kilom var yüklenemem yemeğe fren mekanizmamı kaybetmemeliyim :49:
Geçen hafta da dondurma istiyordu :1:

O halleri iyi bilirim ben. Kızımda kaç kutu rennie duo içtim bilmiyorum haftada iki kutu felan bitiyordu. Hele ki 6.aydan sonra offf diyorum. Ekşimeye hamilelere sadece rennie duo şurup veriyorlar ben artık kaşıkla değil dikerek çiyordum. Çok saçlı olacak kızın dediler. Valla o kadar seyrek ve azdıki saçı anlatamam. Sonra dalga geçtiler benimle "o kadar ilaç içtin saçları yandı çocuğun" diye.
Canın birşey isterse yememezlik yapma. Ye ama dozunda ye canım.

bu arada kızlar karın kaslarında mekik çekmiş gibi ağrı hisseden varmı ?

Valla canım raada oluyor her zaman değil. Bazen göğüslerim kocaman oluyor acıyor. Zaten sütüm hala gitmemişti. Elimle sıkarsam hala geliyor. Ama maalesef sağdığımda bile kızım içmiyordu. Zaten şimdi hamiş olduğum için istese de veremem. Arada adet olacakmışım gibi ağrıyor kasıklarım. Acaba üşütüyor muyuz? Yani şimdi yaz ister istemez ince giyiyoruz evde.:18:

Kese görünene kadar regl ağrısına benzer ağrılarım oldu benim.
Hatta bir kere öyle bir bel ve karın ağrım oldu ki (daha önce de düşük yaptığımdan biliyorum) düşük yapıyorum ben kesin dedim.
Ama hamdolsun ki 2 gün sonra keseyi gördüm. Sonra da birşey kalmadı. Rahim kasılıyor şu an, bu güzel şeylere işaret canım.

O halleri iyi bilirim ben. Kızımda kaç kutu rennie duo içtim bilmiyorum haftada iki kutu felan bitiyordu. Hele ki 6.aydan sonra offf diyorum. Ekşimeye hamilelere sadece rennie duo şurup veriyorlar ben artık kaşıkla değil dikerek çiyordum. Çok saçlı olacak kızın dediler. Valla o kadar seyrek ve azdıki saçı anlatamam. Sonra dalga geçtiler benimle "o kadar ilaç içtin saçları yandı çocuğun" diye.
Canın birşey isterse yememezlik yapma. Ye ama dozunda ye canım.

Eşim de ben de seyrek saçlıyız, saçlı olması ihtimali yok gibi :1::1:

kızlar ben zaten kiloluyum şimdi de aklım çıkıyo çok kilo alacam diye . sabah tartrıldım 1 kilo fazla çıktım canım sıkıldı .ilk 3 ay kaç kilo almak normal bileniniz var mı?

benn :) en cok çeken benim aranızdaa kasıklarım et kesiği gibi sanki 10 km yürüdümde uzandım sanırıyorum acıyor arada batıyor midem zaten iflas etti servisle gidip geliyorum sabah işyerine varınca akşam eve gelince bi kere cıkarıyorum yemekten sonra bingo zaten :) rezalet haldeym yemek yapmam yemem mümkün değil iyi ki yaza denk geldi meyve yiyorum bol bol ah bu cocuk beni mahfeti ahh ahhhh cnaım annem neler cekmişdiyorum biz bi taneyi zor doğuruyoz kadın arka arkaya cıkarmış banamısın dememiş kaynana kahrı cekmiş hepimiizide sapasağlam büyütmş meger ne zor işmiş :((

kızlar ben zaten kiloluyum şimdi de aklım çıkıyo çok kilo alacam diye . sabah tartrıldım 1 kilo fazla çıktım canım sıkıldı .ilk 3 ay kaç kilo almak normal bileniniz var mı?

en fazla 3 kilo gerisi fazla hatta ilk aylarda zayıflıyolarmış genelde mesela ben 47 den 46 ya düştüm bu gidişle yok olcam :((( kimilerialmaya kimileri vermeye ugrasıyor hayat ne garip..

benn :) en cok çeken benim aranızdaa kasıklarım et kesiği gibi sanki 10 km yürüdümde uzandım sanırıyorum acıyor arada batıyor midem zaten iflas etti servisle gidip geliyorum sabah işyerine varınca akşam eve gelince bi kere cıkarıyorum yemekten sonra bingo zaten :) rezalet haldeym yemek yapmam yemem mümkün değil iyi ki yaza denk geldi meyve yiyorum bol bol ah bu cocuk beni mahfeti ahh ahhhh cnaım annem neler cekmişdiyorum biz bi taneyi zor doğuruyoz kadın arka arkaya cıkarmış banamısın dememiş kaynana kahrı cekmiş hepimiizide sapasağlam büyütmş meger ne zor işmiş :((

kaburganım battığını hissediyorum bulantı falan yok ama uyku düzenim alt üst oldu :S:S

Kese görünene kadar regl ağrısına benzer ağrılarım oldu benim.
Hatta bir kere öyle bir bel ve karın ağrım oldu ki (daha önce de düşük yaptığımdan biliyorum) düşük yapıyorum ben kesin dedim.
Ama hamdolsun ki 2 gün sonra keseyi gördüm. Sonra da birşey kalmadı. Rahim kasılıyor şu an, bu güzel şeylere işaret canım.

inş. dediğin gibi iyi şeylerin belirtisidir canım. belirsizlik kadar kötü bişey yokmuş onu anladım :)

Valla canım ben ilk hamileliğimde 23 kg aldım. Doğuma girdiğimde 83 kiloydum. Çıktığıımda 70 kg dım. Şimdi 67 kiloyum. Boyum uzun allahtan 42 beden giyiyorum. Doktorum artık son zamanlarda yeme diyordu resmen. Bebek de 4 kilonun üzerindeyd. Sezeryanla 38. haftada doğurdum ve 4850 gr dı kızım. Valla 40-42 haftaya bekleseydim ne çıkardı düşünemedim ilk okula giderdi herhalde. kikikikik
Kiloya çok takılmayın yeter ki bebeklerimiz ve biz sağlıklı olalım arkadaşlar. Kiloyu verirsiniz ama sağlığı geri kazanamazsınız unutmayın...

herkese gunaydın arkadaslar.

bende aynı durumdayım canm basım donuyor mıdem bulanıyor.ve hep uyumak ıstıyorum

ben 6 hafta 4 gunlukken karından gordm canım sende gorursun ınsallah.

Merhaba arkadasım ben bu seneye kadar ızmırde yasıyordum.ırenbede aral ozbal var cok ıyı doktor.ıstedıgın saatte arayabılısın.gleryuzlu ılgılı ve bılgılı bırdoktor.muayane ucretı 2yıl once 120 cıvarıdı.kesınlıkle tavıye ederım.ama dogum yapacaksan uygunn olsun dersen egepolde gokalp topac var oda ccok ıyı.hastane egepol.ben 2.oglumu orda dunyaya getırdım.ucrette 630 t odmıstım.yenıdogan ve buyuk yogun bakımlarıda var.

Arkadasım bır dusugun var galıba sana kesınlıkla cpraspın tavsıye edıyoruum.kan pıhtıılaması bazen belırtı vermıyor fakat bebek tutunamıyor.kıızkardesımde yasadık .rabbım kımsye yasatmasın ınsallah.aspırının dusugu azalttıgını bılıyosundur kızkardesımde ıse yaradı.soylemek ıstedım yanlıs anlamassın ınsallah.

canım benim ne yanlış anlaması bende zaten kan pıhtılasması var ilk hamileligimde coraspin kullanmıstım ama pıhtılasma oldugunu bilmiyorduk düşük sonrası yaptırdıgım testlerde cıktı.suanda transferden beri sabah aksam hergün göbekten fragmin kan sulandırıcı igne yapıyorum.inşş işe yarar bakalım hayırlısı

kendimi birazcık tanıtayım.35 yaşındayım 2 tane kızım var büyüğüm 11 küçüğüm 6 yaşında.sat 14 mayıs doğum 18 şubat gözüküyor.ama benim diğer doğumlarım sezeryan olduğu için muhtemelen erken alacaklardır.henüz dr gitmedim sadece kan testi yaptırmak için özel bi tıp merkezine gittim .flour verdi onu kullanmaya başladım.kese için 10 gün sonra gel kan tahlillerinide o zaman yaparız dedi ama ben sürekli gideceğim yeri belirleyip orada tahlillerimi yaptırmak istiyorum.iki kez yaptırmayayım.genel durumum iyi ama psikolojim biraz bozuk çevremde herkes tepki verdi nerden çıktı bu diye.eşimde biraz gergin.haliyle azcık da olsa canım sıkılıyo.aslında kimseyi ilgilendiren bi durum değil doğuracak ve bakacak benim.neyse çok uzatmayayım herkese iyi günler....

tebrik ederim canım.:46:beklenen dogum tarihlerimiz aynı seninle

selamlar kızlar bugün kendimi memorial hastanesine attım kanamadan dolayı dr hem ultrasonda hemde testlerde herhangi bir riske rastlamadım dedi bebeğin kalbini dinletti ve kalp atışı görüntüsünü gösterdi 0,246 cm di vitamin hapı verdi düşük riski görmediğim için progestan vermiyorum dedi bugün nefes aldığımı hissettim

selamlar kızlar bugün kendimi memorial hastanesine attım kanamadan dolayı dr hem ultrasonda hemde testlerde herhangi bir riske rastlamadım dedi bebeğin kalbini dinletti ve kalp atışı görüntüsünü gösterdi 0,246 cm di vitamin hapı verdi düşük riski görmediğim için progestan vermiyorum dedi bugün nefes aldığımı hissettim

sevindim canım ne güzel hersey yolunda.takma kanamayı okadar kafana baksana dr progestan vermeye bile gerek duymamıs yani.mercimeğinede masallah:nazar:bide ben görsem de rahat nefes alsam.yarın daha test tekrarım var bakalım katladımı degerim

kaburganım battığını hissediyorum bulantı falan yok ama uyku düzenim alt üst oldu :S:S
bende hala oluyor yaaaa saglik olsun bunlar hastalik degil unutmayinn:)

Valla canım ben ilk hamileliğimde 23 kg aldım. Doğuma girdiğimde 83 kiloydum. Çıktığıımda 70 kg dım. Şimdi 67 kiloyum. Boyum uzun allahtan 42 beden giyiyorum. Doktorum artık son zamanlarda yeme diyordu resmen. Bebek de 4 kilonun üzerindeyd. Sezeryanla 38. haftada doğurdum ve 4850 gr dı kızım. Valla 40-42 haftaya bekleseydim ne çıkardı düşünemedim ilk okula giderdi herhalde. kikikikik
Kiloya çok takılmayın yeter ki bebeklerimiz ve biz sağlıklı olalım arkadaşlar. Kiloyu verirsiniz ama sağlığı geri kazanamazsınız unutmayın...
valla takmiyorum bende bebeler saglikli olsunda anam benim 3500 kilo 3 de dogdu ne eksik ne fazla:1: sana masallah diyrum:nazar:

canım benim ne yanlış anlaması bende zaten kan pıhtılasması var ilk hamileligimde coraspin kullanmıstım ama pıhtılasma oldugunu bilmiyorduk düşük sonrası yaptırdıgım testlerde cıktı.suanda transferden beri sabah aksam hergün göbekten fragmin kan sulandırıcı igne yapıyorum.inşş işe yarar bakalım hayırlısı
deam et guzelim ise yarar merak etme

sevindim sen dinlen canim ilaclarini kullan :nazar:masallah seni merak ettimd egiridm gidem yatam bennn:49:

Back