- Konu Sahibi BeyazOrkidem
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev032pr___.png
canım bunu kilo-takip çizelgesine yapıştır profilinde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev032pr___.png
yanlıs oldu bi saniye![]()
azelya cok alemsin :)) cok tatlısın canım yaaa görüyomusun seferber ettiler bizi bu bebişler :)) allahım inşallah saglıcakla kucagımıza alırız
Ayyy sağol canım benimİşyerimdeyim ondan arada beyin duruyor...Aminnn inşallah.Bir önceki mesajı düzelttim hazır hali orda güle güle kullan
![]()
deneme bir ki deneme bir ki :))
çok çoookk teşekkür ederim yaptık galiba işte olunca öyle oluyo bende aynı :))
bişey dicem benim ultrasonda 6.6 mm görünüyr o kadar önemli değil demi bu kadar fark olabilr yani anası gibi minik olcak kesin 46 kilo benden anca bu kadar oluyo :) halaları gibi uzun olaydı :))))
Ben 5 haftalıkken gittiğimde ultrason kağıdında 7,7mm yazıyordu.Ama bebek daha o kadar değildir sanırım kesedir dedim.Ben de 49 kilo ile hamile kaldım, bi de ben boydan da fakirimBen de çok istiyorum babasına, baba tarafına çeksin.Bana çekerse hem japon hem boy fukarası olur
![]()
bilmem kese içinde cok küçük değilmi yazıyodur iyice okusaydın :)) midemde cok kötü benim ne yesem cıkartıyorum daha da zayıflıcam galiba ilk 3 ay normal dedi dr hayırlısı bakalım saglıklı olsunlarda napıyım topuklu giyer erkek olursada kısa boylu kızlarla takılsın olmadı senin kızı alırım :) allah mı söyletti neee
banada herkes erkek diyor hiç kız diyen olmadı herkes erkek diyor ben kız istiyorum ama rabbim hayırlısını versn benim mesai bitti iyi akşamlar öpüyorummmm :) tekrar sağol canım
bilmem kese içinde cok küçük değilmi yazıyodur iyice okusaydın :)) midemde cok kötü benim ne yesem cıkartıyorum daha da zayıflıcam galiba ilk 3 ay normal dedi dr hayırlısı bakalım saglıklı olsunlarda napıyım topuklu giyer erkek olursada kısa boylu kızlarla takılsın olmadı senin kızı alırım :) allah mı söyletti neee
Dün 70. sayfadaydık bugün maşallah 90. sayfa olmuş. Aradaki 20 sayfayı nasıl okuyacağım yaa. Yavaş ilerleyelim :))))
Herkese merhaba arkadaşlar. Bir sürü ütüm vardı hepsini bitirdim. Yatak odamın biraz şeklini değiştirdim. Heryeri süpürdüm sildim. En son kızımla banyoya girdik birlikte yıkandk güzelcee. Şimdi o uyudu bende ikindi çayımı içtim ve sizlerleyim.
Sizler nasılsınız? Mide bulantıları başlayan arkadaşlarımız var bakıyorum. Valla benim sadece sabah kalktığımda oluyor. Sonra olmuyor bir daha. Kızıma hamileyken yemek yapamazdım. Şimdi herşeyi yapıyorum ve ne hikmettir ki kızıma hamile iken ve öncesi bekarken hiç et yemezdim bunda da tam tersi cnm hep etli yemek istiyor allah allah....
Sabah uyandığımda kurt gibi acıkmış ve açlıktan midesi bulanan biriyim resmen hemen iki kreker atıyorum kahvaltımı edene kadar idare ediyorum beni.Tavsiye ederim...![]()
Canım geç döllenme olmuştur benim de ilk etapta öyle oldu.
Cuma 136,40 çıktı Pazar 255,60 oldu ve bir sonraki cumartesi günü kese göründü. Endileşelenme, değerin çok güzel katlanmış.
Cumartesi vajinal, pazartesi abdominal ultrasonla görebileceğinizi düşünüyorum.
Sen SAT'a takılma, henüz 5+2 olamayabilirsin. O hesaplar 28 günde adet gören ve 14. gün yumurtlayanlar için. Kişiye özel hesaplanmalı gebelik yaşı. Kese göründüğünde doktorun bunu yapacaktır.
esim kizimi tembihlemis kizim anlatiyor...... annene yardimci ol bu siralar cok hashas annen yatsin dinlensin demis kardeslerine sahip cik demis kizimda ediyorum yardim demis.... o sirada ben aramisim teli..kizimi babasina sikayet etmisim... odasini toplamiyor diyee babasida demis hani yaridim ediyodun bak annen kiziyor demisss
Maşallah Canım her ikisini de çıkartmışsın aradan. Darısı başımıza inşallah.kızlar nasılsınız ben geldim dr dan kesemide gördüm bebeğimide kalp atışını da duydum cok mutluyum 6.6 mm miş teyzeleri sayfalar baya ilerlemiş neler oldu okuyayım bana destek oldugunuz için hepinize tşk ederm allahım göremeyenlere de en kısa zamanda görmeyi nasip etsn :))) fotografı bile var minnacık yaa :))
:))))Canım Allah kolaylık versin sana, uyku durumun nasıl? 3 çocukla uyuyabiliyor musun?
Dün dizimin özetini izlerken uyuyakalmışım, 12de eşim uyandırdı "dizideki havva öldü kalk" diyeKalktım "Allah rahmet eylesin" dedim, gittim yatakodama uyumaya devam sabaha kadar
![]()
Merhaba canım aramıza hoşgeldin. :))))slm kızlar bende şubat 15 annesi olucam allah izin verirse ama bugün keseyi göremedi doktor 5+2 de stres yapmış durumdayım :S beta sonucum geçen perşembe 86.92 cumartesi 224.86 ıydı :S