- Konu Sahibi BeyazOrkidem
fistigim sen ne zamn gitcen sende keseyi ve pitpiti duyasin artik![]()
Ben keseyi gördüm canım da pıtpıtı 23ünde duyarım inşallah.Doktor 23ünde gel dedi .23ünde de 8. haftamızda olucaz kısmetse.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fistigim sen ne zamn gitcen sende keseyi ve pitpiti duyasin artik![]()
kiz ticker yapsan artik diyorum takip etemde zorlaniyomkorkma bende senin gibiydim dokuz doğurdum burda bak bugün kalp atışını bile hepsini bi anda gördm darısı sana içini ferah tut :)) sakin ol görürsün sende inş
ayyy kiz hem kalbini gorur hemde duyarsin merak etmmeeeeeeBen keseyi gördüm canım da pıtpıtı 23ünde duyarım inşallah.Doktor 23ünde gel dedi .23ünde de 8. haftamızda olucaz kısmetse.![]()
hamis takip cizelgesi guelim benim hani gebeligi takip ediyoruz ya en azindan kac haftalik oldugu goruruuz dimi ama ondan zorlaniyorum:)ticker ne oluyo ne demek istediğini anlamadım canım :)) niye zorlanıyosun ki
http://lilypie.com/ den ticker yapabilirsin canimsana mesaj attım canım
Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. den ticker yapabilirsin canim
olmuyorrrrrrrrrrrr delircem ya yapamadım![]()
Canım sat neydi söle yapayım ben.
ayy evet ama ne yazıkki işlerimiz yüzünden gün aşırı deneyemiyoruz araya3 -4 gün giriyor gündüz işte olduğumuz için sabahta olmuyor en kaliteli zamanları boş geciveriyor yani ama bu göğüs ağrısı nedir ki şimdi daha adetime 16gün var nerdeyse
canım sat 5 mayıs ama benm 3 haftada oluyor adetm o yüzden bebeğim 6+4 şuan ayarlanmıyosa bi hafta öncesne tarih atman gerekir genelde öyle yapıyolar yaparsan cok mutlu olurum :))
Onu ayarlamayı bilmiyorum ki :26:Ben hazırlarken son adet tarihimi yazdım canım.GurbetGuzeli sen biliyor musun?
değişen bişey yok bi hafta önce yumurtluyorum sen sata 28 nisan yaz olsun bitsin :))))
Tamam 28 Nisan yazıyorum, benim hesap olayım kuvvetli değil napim anacımBenimki gibi mi yapayım?