• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

korkma bende senin gibiydim dokuz doğurdum burda bak bugün kalp atışını bile hepsini bi anda gördm darısı sana içini ferah tut :)) sakin ol görürsün sende inş
kiz ticker yapsan artik diyorum takip etemde zorlaniyom

Ben keseyi gördüm canım da pıtpıtı 23ünde duyarım inşallah.Doktor 23ünde gel dedi .23ünde de 8. haftamızda olucaz kısmetse.:nazar:
ayyy kiz hem kalbini gorur hemde duyarsin merak etmmeeeeee:nazar:

esim kizimi tembihlemis kizim anlatiyor...... annene yardimci ol bu siralar cok hashas annen yatsin dinlensin demis kardeslerine sahip cik demis kizimda ediyorum yardim demis.... o sirada ben aramisim teli..kizimi babasina sikayet etmisim... odasini toplamiyor diyee babasida demis hani yaridim ediyodun bak annen kiziyor demisss

ayy evet ama ne yazıkki işlerimiz yüzünden gün aşırı deneyemiyoruz araya3 -4 gün giriyor gündüz işte olduğumuz için sabahta olmuyor en kaliteli zamanları boş geciveriyor yani ama bu göğüs ağrısı nedir ki şimdi daha adetime 16gün var nerdeyse

göğüs ağrım gecti neyin nesiydi şimdi bu 3 gün göğsümde adet öncesi gibi ağrı vardı bugün bitti yumurtaladımmıki acaba :)))

canım sat 5 mayıs ama benm 3 haftada oluyor adetm o yüzden bebeğim 6+4 şuan ayarlanmıyosa bi hafta öncesne tarih atman gerekir genelde öyle yapıyolar yaparsan cok mutlu olurum :))

Onu ayarlamayı bilmiyorum ki :26:Ben hazırlarken son adet tarihimi yazdım canım.GurbetGuzeli sen biliyor musun?

Back