• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Evet, hatta o konu sonradan açılmış sanırım.Gelseler iyi olur..
Bu arada kusmam bulantım yok diye endişeleniyorum, bebeğime birşey olmamıştır dimi, olsa kanama mı olur, başka bir belirtisi olmaz mı?

evett cok iyi olurrrrr birlessekkkk.. gurbettgüzeli zeytindalı att cnmm o tarafaa:1::1::1::1::1: deryainciydii galiba onların yöneticisi dee..
benimdee yoktu tatlımm suann midem kötü ama atesim varr ondann.. 40 haftayıı sorunsuzz geciren bi sürü insan varr olmas bişi korkmaa

evett cok iyi olurrrrr birlessekkkk.. gurbettgüzeli zeytindalı att cnmm o tarafaa:1::1::1::1::1: deryainciydii galiba onların yöneticisi dee..
benimdee yoktu tatlımm suann midem kötü ama atesim varr ondann.. 40 haftayıı sorunsuzz geciren bi sürü insan varr olmas bişi korkmaa

"ben de hamileyim" bölümüne de açılmış, ben de onları davet ettim ama bilmem gelirler mi :6:
Sağol ecrinnncim :70: benim kadar kusmak isteyen var mıdır acaba
:49::9:

cnmm aslındaaa bi burdaki kadarr hamişş ben de hamileyim inn alt topiginde 2011 mayıss hamilelerinde varr.. iki topic oldugu içinn bölündükk herkess bir arayaa gelse ne güzel olurr kalabalık kalabalıkk.. one more ordan geldiii.. benn tekliff ettim birlesmeyii ama bi sess gelmediii konu sahibindenn
canim gebelik belirtilerinde soledim bende cok anne adayi var subat annesi bayanin birisi ben zaten topik actim demis kendisi bilir bizim topigimiz tatli sade ve guzel hemde samimi canim hepinizi cok seviyorum iyi ki varsiniz
Evet, hatta o konu sonradan açılmış sanırım.Gelseler iyi olur..
Bu arada kusmam bulantım yok diye endişeleniyorum, bebeğime birşey olmamıştır dimi, olsa kanama mı olur, başka bir belirtisi olmaz mı?
gelene kapimiz acik canim buyursun gelsinlerrrr

Cratfy benim ovulasyon topiğinden dostum. Taaa bebek için çabaladığımız zamanlardan.
Sanırım şu an 15 haftanın üzerinde hamiledir, Allah bağışlasın, korusun...Sağlıkla doğum yapmak nasip etsin :49:
Ben kalp atışlarını duymadan eski topiklerde yazmamıştım ama beni yakalamış :1:

canim cratfy ben eylulden itibaren taniyorum canim cicim herseyim beraber ciktik bu yola biz onunla
canım benım ıkıncı gebelıgımde adet tarıhımde gelmıstı 2 gun sonrada kesılmıstı.normal dmıstı doktorum.bebek yerlesırken olurmus.
canim benimde bekledigim adt gunumde yerlesme kanamsi oldu yaklasik 4 haftalikken :31:korkmayinnn asiri kanama olmadig muddetce

İçime su serptin bblau valla sağol..Dediğin gibi kalp atışını bir duysak, benim haftaya perşembe :26:
kz fistik ben 3. oglum da ne kustum nede midem bulandi:49:sadece basim döndüüüüüü o kadar endiselenme melegin seni uzmek istemiyor biraz önce yattim sese duyarli oldum valla ses cekemiyorum evde sessizlik ne kadar mumkunse 3 cocukla Nazar :1:

slm kızlar bende şubat 15 annesi olucam allah izin verirse ama bugün keseyi göremedi doktor 5+2 de stres yapmış durumdayım :S beta sonucum geçen perşembe 86.92 cumartesi 224.86 ıydı :S

slm kızlar bende şubat 15 annesi olucam allah izin verirse ama bugün keseyi göremedi doktor 5+2 de stres yapmış durumdayım :S beta sonucum geçen perşembe 86.92 cumartesi 224.86 ıydı :S
alttan bakdimi canim nasil goremedi gormesi lazim dur bekle bakalim acele etme endiselenmede

Son düzenleme:

Canım geç döllenme olmuştur benim de ilk etapta öyle oldu.
Cuma 136,40 çıktı Pazar 255,60 oldu ve bir sonraki cumartesi günü kese göründü. Endileşelenme, değerin çok güzel katlanmış.
Cumartesi vajinal, pazartesi abdominal ultrasonla görebileceğinizi düşünüyorum.
Sen SAT'a takılma, henüz 5+2 olamayabilirsin. O hesaplar 28 günde adet gören ve 14. gün yumurtlayanlar için. Kişiye özel hesaplanmalı gebelik yaşı. Kese göründüğünde doktorun bunu yapacaktır.

kızlar nasılsınız ben geldim dr dan kesemide gördüm bebeğimide kalp atışını da duydum cok mutluyum 6.6 mm miş teyzeleri sayfalar baya ilerlemiş neler oldu okuyayım bana destek oldugunuz için hepinize tşk ederm allahım göremeyenlere de en kısa zamanda görmeyi nasip etsn :))) fotografı bile var minnacık yaa :))

kz fistik ben 3. oglum da ne kustum nede midem bulandi:49:sadece basim döndüüüüüü o kadar endiselenme melegin seni uzmek istemiyor biraz önce yattim sese duyarli oldum valla ses cekemiyorum evde sessizlik ne kadar mumkunse 3 cocukla Nazar :1:

Canım Allah kolaylık versin sana, uyku durumun nasıl? 3 çocukla uyuyabiliyor musun?
Dün dizimin özetini izlerken uyuyakalmışım, 12de eşim uyandırdı "dizideki havva öldü kalk" diye :9:Kalktım "Allah rahmet eylesin" dedim, gittim yatakodama uyumaya devam sabaha kadar
:49:

kızlar nasılsınız ben geldim dr dan kesemide gördüm bebeğimide kalp atışını da duydum cok mutluyum 6.6 mm miş teyzeleri sayfalar baya ilerlemiş neler oldu okuyayım bana destek oldugunuz için hepinize tşk ederm allahım göremeyenlere de en kısa zamanda görmeyi nasip etsn :))) fotografı bile var minnacık yaa :))

Ay canım beniiiimmmm ne kadar sevindim, darısı bizlerin başına inşallah.
Maşallah sana
:nazar:

Ayyyy gözünaydın canım :52::52::52: resmini eklesene :nazar::nazar:Darısı başımızaa:69:

canim gebelik belirtilerinde soledim bende cok anne adayi var subat annesi bayanin birisi ben zaten topik actim demis kendisi bilir bizim topigimiz tatli sade ve guzel hemde samimi canim hepinizi cok seviyorum iyi ki varsiniz
gelene kapimiz acik canim buyursun gelsinlerrrr

canim cratfy ben eylulden itibaren taniyorum canim cicim herseyim beraber ciktik bu yola biz onunla

canim benimde bekledigim adt gunumde yerlesme kanamsi oldu yaklasik 4 haftalikken :31:korkmayinnn asiri kanama olmadig muddetce

:48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:

Ayyyy gözünaydın canım :52::52::52: resmini eklesene :nazar::nazar:Darısı başımızaa:69:

sağolun canlarım ay neler cektim gecen hafta :) mutluyum şuan eşimede gösterdm kesesini bebek zannetti içindeki diyorum bu nasıl bebek ya dedi kalbi nerdeymişki dedi şaşırdı cok mutlu oldu ama midem bgün daha kötü git gide kötüleşiyorum nolcam bilmiyorum midem agzımda sürekli allah yardımcımız olsun..

yok canım alttan deil normal ultrasonografi ile baktı içime resmen kurt düşürdü cuma tekrar çağırdı artık sabahlar olmaz bana
canim vajinal aksa gorurdu mutlaka sen sole cuma direk vajinal baksin korkma vajinal tehlikeli degil
Evet canım ben de taa o zamanlardan tanırım,senin rumuzun da tanıdık geliyor, mutlaka karşılaşmışızdır önceden :34:
Şükür ki Rabbimiz hepimizi müjdeledi bebekle :1::nazar:
sende ole canim bana tanidik geliyon

cok sevindim darisi diger annislerin basina ins gözün aydin
Canım Allah kolaylık versin sana, uyku durumun nasıl? 3 çocukla uyuyabiliyor musun?
Dün dizimin özetini izlerken uyuyakalmışım, 12de eşim uyandırdı "dizideki havva öldü kalk" diye :9:Kalktım "Allah rahmet eylesin" dedim, gittim yatakodama uyumaya devam sabaha kadar
:49:
valla sabah okula yolladim koltukta oglanla oturdum ben dedim burada yaticam sende otu tv zle dedim yoksa halim yok canim idare dicem artik yapacak birsey yok:51:

yok canım alttan deil normal ultrasonografi ile baktı içime resmen kurt düşürdü cuma tekrar çağırdı artık sabahlar olmaz bana

korkma bende senin gibiydim dokuz doğurdum burda bak bugün kalp atışını bile hepsini bi anda gördm darısı sana içini ferah tut :)) sakin ol görürsün sende inş

Back