- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #81.181
Gunaydin bayanlar, hepinize bir sorum olucak, cocuklarinizi nasil uyutuyorsunuz, uykuya ne kadarda geciyor ve gece hic kalkiyormu?
Benim kizim benim odamda besigi besigine yatar ama bende karsisinda yataga uzanirim oyle uyur, uyuma suresi 1 saat ile 1,5 saat arasindadir gece ise aglayarak 2-3 bazende 4 defa uyanir mutlaka siisst derim uyur tekrar aglayinca
selam kızlar malum yaz geldi sayılır ne kadar havalar tam ısınmasa da.Tatil hazırlığı yapan var mı ? Oğlum için sandalet baktım nike baktım modeli hoşuma gitti.Sizin kullandığınız yada önerebileceğiniz var mı?
ömerin de saçlarının arkası lüle lüle, tepeler düz. ben kestirmek istemiyor o kıvırcıklar ona çok yakışıyor çünkü. şeeyyy bir de kepçe kulakları çıkacak kısa kestirirsem
melittacım demekki yakışıklı bir oğlun var, maşallah
Gunaydin bayanlar, hepinize bir sorum olucak, cocuklarinizi nasil uyutuyorsunuz, uykuya ne kadarda geciyor ve gece hic kalkiyormu?
Benim kizim benim odamda besigi besigine yatar ama bende karsisinda yataga uzanirim oyle uyur, uyuma suresi 1 saat ile 1,5 saat arasindadir gece ise aglayarak 2-3 bazende 4 defa uyanir mutlaka siisst derim uyur tekrar aglayinca
benim umutumuda kıza benzeten çok oldu.ama saçlar gidince erkeeğe benzedi.minik askerim benim...
canım bizim tam tersimiz:)) oğlum uykulara hep sallanarak uyur.Önceden beşikte sallanırdı şimdi ayağımda alıştırdım.Diğer türlü hiç bir yerde beşik olmadan uyumazdı.Gece de 10 kere kalkar yanımızda beşikte uyur.Sallamadan tekrar uykuya dalmaz.Hasta olduğundan beri tek iyi huy bize dalması daha iyi oldu diğer türlü 1 -2 saat salladığımı biliyorum dalması için biz uyku konusunda hiç iyi değiliz anlayacağın(
görenler öyle diyor teyzesi bana da çok şirin geliyor kızım da çok güzel :) inşallah yeni fotolarından koyarım buraya :)
akşam uyutuyorum yarı uykuya geçerken yatağına koyuyorum.sabaha karşı beş buçuk gibi kalkıyorlar mama yediriyorum 9 20 9 30 gibi kalkıyor kahvaltı ediyoruz öğlen uykumuz var 12 30 15 00 arası.
ama dün burada sohbet ederken sözlerimle nazar değdirdim sanırım oğluşum gece hep ağladı ayağımda salladım yatırdım bi daha kaç kere tekrarladı oğlanı bi süre yanıma aldım sonra ağrısı vardır galiba deyip calpol verdim uyudu.
gece beni hiç uyutmadı mahvoldum.allah tan kızı uyandırmadı.
Birini beşikte sallıyoruz, diğerini salıncakta :Gunaydin bayanlar, hepinize bir sorum olucak, cocuklarinizi nasil uyutuyorsunuz, uykuya ne kadarda geciyor ve gece hic kalkiyormu?
Birini beşikte sallıyoruz, diğerini salıncakta :Uykuları gelene kadar bekliyoruz genelde, o yüzden çok zorlanmıyoruz ama, 1 saati bulduğu günler de olabiliyor, normalde 10-15 dakikada uyuyor ikisi de.
Bir ara Poyrazımı sallamadan yatırayım dedim 1-1,5 saati buldu, yerde yuvarlana yuvarlana uyuyordu. Şimdi yere bıraktığım anda odadan kaçıyorUykusu dağılıyor falan, o yüzden bir süreliğine beşiğe geri döndük.
Sarpım uykusu gelince ıhh ıhh diye salıncağı gösterir, çok yorgun değilse uyur hemen. Geceleri ağrıları, sorunları yoksa kalkmazlar,ben, üstlerini kontrol etmek için kalkıyorum.
Artık gece mama vermiyorum. Akşam ne yedilerse uyanıncaya kadar idare ediyor. 2-3 ay oldu sanırım gece yemelerini kesmem.
selam kızlar malum yaz geldi sayılır ne kadar havalar tam ısınmasa da.Tatil hazırlığı yapan var mı ? Oğlum için sandalet baktım nike baktım modeli hoşuma gitti.Sizin kullandığınız yada önerebileceğiniz var mı?
Bende uykusunu bekliyorum hatta cok belli ediyor ama besige yatinca baska bi cocuk oluyor huysuz uykulu cocuk gidiyor dinamik oyuncu cocuk geliyor buda beni cildirtiyor cogu zaman ben gece beslenmesini 10 ayda kestim yatarken devam sutunu icer sabah 8:30-9 gibi uyanir o vakte kadar kalkincada inek sutu icer ama gece cok uyanmasi var
ömerin de saçlarının arkası lüle lüle, tepeler düz. ben kestirmek istemiyor o kıvırcıklar ona çok yakışıyor çünkü. şeeyyy bir de kepçe kulakları çıkacak kısa kestirirsem
melittacım demekki yakışıklı bir oğlun var, maşallah
merhaba kızlar profilimdeki resmimi oğlumun saçlarını kestirmeden önceki hali .):):)
bu arada hepinize hayırlı kandiller arkadaşlar, dualarımız kabul olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?