2012 Şubat Anneleri

canım bizim tam tersimiz:)) oğlum uykulara hep sallanarak uyur.Önceden beşikte sallanırdı şimdi ayağımda alıştırdım.Diğer türlü hiç bir yerde beşik olmadan uyumazdı.Gece de 10 kere kalkar yanımızda beşikte uyur.Sallamadan tekrar uykuya dalmaz.Hasta olduğundan beri tek iyi huy bize dalması daha iyi oldu diğer türlü 1 -2 saat salladığımı biliyorum dalması için biz uyku konusunda hiç iyi değiliz anlayacağın(

selam kızlar malum yaz geldi sayılır ne kadar havalar tam ısınmasa da.Tatil hazırlığı yapan var mı ? Oğlum için sandalet baktım nike baktım modeli hoşuma gitti.Sizin kullandığınız yada önerebileceğiniz var mı?

Selam bende uzun arayışlardan sonra TİMBERLAND dan 2 tane aldım 2 hafta oluyor birini 75 tl den digerinide 149 tl den aldım yalnız 23 indirimdeydi 75 lik 25 tl ye geldi 149 olansa deri sandalet. resimlerini paylaşabilirsem bir bakayımhttp://www.ayakkabitrend.com/timberland-erkek-cocuk_sandalet_terlik-riverquest_webbing_pre_askeri_sari.html
5. ve 8. resim. nike ta çok hoş yanlız bunları bulmasaydım onu alacaktım 1 haziran itibariyle tatile gidiyoruz ve birini denizde birini günlük giyecek

görenler öyle diyor teyzesi bana da çok şirin geliyor kızım da çok güzel :) inşallah yeni fotolarından koyarım buraya :)

akşam uyutuyorum yarı uykuya geçerken yatağına koyuyorum.sabaha karşı beş buçuk gibi kalkıyorlar mama yediriyorum 9 20 9 30 gibi kalkıyor kahvaltı ediyoruz öğlen uykumuz var 12 30 15 00 arası.

ama dün burada sohbet ederken sözlerimle nazar değdirdim sanırım oğluşum gece hep ağladı ayağımda salladım yatırdım bi daha kaç kere tekrarladı oğlanı bi süre yanıma aldım sonra ağrısı vardır galiba deyip calpol verdim uyudu.

gece beni hiç uyutmadı mahvoldum.allah tan kızı uyandırmadı.

merhaba kızlar
sizler çok tecrübelisiniz annelik konusunda ben martta doğum yaptım daha cok yenıyım,sizlere bısey sormak ıstıyorum...
kızım gecen ay idrar yolu enf. gecırdı lökosıt 15-20 cıkmıstı ilaçla gecti....bu ay gene tahlıl yaptırdım lökosit 7-8 cıktı doktor çok önemsemedi ama ben genede ultrason cektırdım temiz cıktı,birde kültür yaptırdım bakteri üremedi....
acaba antıbıyotık kullanayımmı gene yada ciddi bısey varmıdır tekrar ettıgıne göre...varmı aranızda bunu yaşayan lütfen cevap yazarmısınız...

Dun gece bende hic uyumadim agladi butun gece cunku aglayarak uyudu nasil uyursa etkileniyor galiba, bende ayakta salliyodum cok zor oluyor bide hamile kalinca ilersini dusundum biraktim 1 hafta zorlandim ama alisti iyiki birakmisim cok zorlanirdim bu halde tek sorun bi yerde besigini aricani dusunuyorum genelde uyandiktan sonra ayarliyorum hic denemedim ama eminim aricaktir. Yeni dogacak olanda kizimdaki hatalari tekrarlamak istemiyorum bakalim ne kadar basarili olucam oda ayri konu, tek basina yatsin uyusun istiyorum 1-2 defa deniyim dedim agliyor ciktigim an susmakta bilmiyor oylede bir huyu var bir agladimi cok zor susuyor, sayili gun var suan son rahat gunlerim sonrasinda ikiye bolunucem uykuda sorun olucak eminim bakalim insallah sakin olurda o beni yormaz zorlamaz

selam kızlarr :))
bugün diyetisyen kontrolum vardı
10 kilo vermişim
bunun altı buçuk kilosu yağ önemli olan bu zaten
gerisi su ve bir buöuk kiloda kas gitmiş zaten çoktu azda olsa gitmesi sevindiirici
listemi yenilede tamamen değiştiirdi
sen ciddi ciddi spor yapıyorsun o yüzden tamamen değiştirdi
karbonhidratı kıstı ben öyle istedim
sebze yemeği az yağlı olmak kaydıyla öğlen ve akşam sınırsız
ve bolca lor peyniri verdi sprocular alıyordu bende hep gülerdim şimdi benimde yemem lazım
istediğin zaman gel dedi
iki ya sonra gelirim dedimm
carnitini söyledim açıkladım neden kullandığımı
çocukla spor yapacak hal kalmıyor aksama olmasın diye alıyorum dedim tamam dedi
sonra mağazaya gittim kendime güzel bir gömlek aldım orda denedim çok güzel oldu saçlarımıda boyatmıştım zaten
iki yıldır ilkkez alıyorum diyebilriim almdım kızdım kendime cezalandırdım kendimi
zatende olmuyoduki yakışmıyordu ordan burdan çıkan yağlarla
eşimde değişti bana karşı
bikaç ay sonra estetik cerraha gidicem bakalım neler dieycek ücret filan anlaşabilecekmiyiz
diyetisyen çok beyendi ama tabiki hamilelik öncesi formumda değilim daha gebelik öncesi bakınca sadece kaslarım görünürdü iriydim ama yağlı değildim inşalllah o günlere yine dönücem

Birini beşikte sallıyoruz, diğerini salıncakta : Uykuları gelene kadar bekliyoruz genelde, o yüzden çok zorlanmıyoruz ama, 1 saati bulduğu günler de olabiliyor, normalde 10-15 dakikada uyuyor ikisi de.
Bir ara Poyrazımı sallamadan yatırayım dedim 1-1,5 saati buldu, yerde yuvarlana yuvarlana uyuyordu. Şimdi yere bıraktığım anda odadan kaçıyor Uykusu dağılıyor falan, o yüzden bir süreliğine beşiğe geri döndük.
Sarpım uykusu gelince ıhh ıhh diye salıncağı gösterir, çok yorgun değilse uyur hemen. Geceleri ağrıları, sorunları yoksa kalkmazlar,ben, üstlerini kontrol etmek için kalkıyorum.
Artık gece mama vermiyorum. Akşam ne yedilerse uyanıncaya kadar idare ediyor. 2-3 ay oldu sanırım gece yemelerini kesmem.

Bende uykusunu bekliyorum hatta cok belli ediyor ama besige yatinca baska bi cocuk oluyor huysuz uykulu cocuk gidiyor dinamik oyuncu cocuk geliyor buda beni cildirtiyor cogu zaman ben gece beslenmesini 10 ayda kestim yatarken devam sutunu icer sabah 8:30-9 gibi uyanir o vakte kadar kalkincada inek sutu icer ama gece cok uyanmasi var

ayakta sallanarak uyuyor oğlum, asla da başka şekilde uyumaz. ne kötü bir alışkanlık ama yapacak başka şey yoktu maalesef. gece de 3-4 kez uyanıyor, emerek uyuyor. yatağını sallasam da, su da versem uyumaz, sadece emerek uykuya dalıyor tekrar

tontinik 60 liraya polaristen aldım canım, çok rahat, yumuşacık. fiyatı da uygun diğer markalara göre.

hugocuk helal sana azminden ve başarından dolayı

ben de geçen ay saçlarımı sarıya yakın bir renge boyadım. kumralım aslında. gözüm alışmadı bir türlü, açık kahveye boyadım. beyazlarım var, ana-babamdan ırsi. boyatmak zorundayım yani.

Son düzenleme:

Günaydın

Ne güzel gece mamasını kesebilmişsiniz emir hira hala 21:00 da içip yatıyorsa saat kuruyorm 5 saat sonra muhakkak alarm çalmadan 5 dk önce ağlamaya başlıyor kurulmuş gibi bu alışkanlığını birtürlü kesemedim malesef ve gece ağlayarak uyanması çok oluyor bazen kabus gördüğünü düşünüyorum.Uyutmaya gelince ben hep yanımda yatırıp kendi kendine uyumasına izinverdim 4 aydan 10 aya kadar çok zorlandım hatta bikeresinde güüümmm sesine uyandım,o uyumadan uyuya kalmışım çalıştığım için güne çok erken 06:00 gibi başlıyorum sağlıkçıyım .08:00 da iş başı yapıyorum ve o yorgunlukla emir beyle yatakta uyuyakalıyorum ama emirsaatlerce uyumaz bir o yana bir bu yana yatağın her yerini tavaf ettiği gibi benide ayaklarıyla tekmeler,kafa atar burnuma bni ara delirmiştim.Uyuduktan sonra ya babası yada ben kalkabilirsem parkına veya yatağına yatırdık uyandığında kendini hep yatağında görüyordu böyle böyle 9 veya 10 aylıkken yatağına bırakıp masal anlatan nini söyleyen müzik çalan nekadar oyuncağı varsa yatagının üst komidinine bırakıyorum ordan alıp basıyor oynaya oynaya dalıyor.Uyumadığı gecelerde oluyor ozamanda yine kendi odasında sallanan sandalyeye oturup kucağımda ikimiz birden sallanıp uyuyoruz.

günaydın kızlar

Hugocuk tebrik ederim çok azimlisin,darısı başımıza :)

Ayaz'ı bugün kontrol için doktora götürcem,bakalım boyumuz kilomuz ne durumda.
Sanki bu ara kilo aldı gibi geliyo bana ( inşallaaahhhhh )

Uyumasına gelince ,ben de ayakta sallayarak uyutuyorum.Akşam saat 10 a doğru başlıyorum .Bazen 10 dk da uyuyo,bazen de yarım saati buluyo.Sonra yatağına koyuyorum.Genel olarak sabaha kadar uyanmıyor,ama istisnai durumlar oluyor elbette.
Uzun zamandır gece mama vermiyorum.Akam yediğiyle sabaha kadar idare ediyor.
Hatta sabah uyanınca bile sütünü zorla içiriyoruz o derece yani
Uyandıktan 2 saat sonra tekrar uyur 1-1,5 saat.Öğleden sonra bidaha uyur .Çok yorulduysa akşamüstü bidaha uyur .
Çok enerji dolu.Saniye durmaz yerinde.
Akşama kadar onun kadar hareket etsem, beni kimsenin sallamasına gerek kalmaz ,hemen uyurum valla

Ayy bide evden kaçtı oğlum anneler gününde

Ayaz'ında aynı saçları,üstler düz arkalar lülee.
Hiç kestirmeyi düşünmüyordum uzatıcaktım baya ama çok terliyo sanırım bi süre sonra kestirmek zorunda kalıcam.
Dayanabildiği kadar dayansın bakalım.Olmadı toka takarım
Zaten suratı da minnacık kaşık kadar,iyice küçülür artık saçlar da gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…