2012 Şubat Anneleri

selam arkadaşlar nasılsınız
melittacım çok geçmiş olsun çok korkmuşsundur
okuyunca ben bile korktum

bana gelirsek annemle aramız bozuldu
iki gün durmadan sabahtan akşama kadar temizlik yaptık dip kçşe kaldırdık evi
yorgunluktanmıdır nedir annem devamlı söylendi durdu
mesela kuşlar
kuşların sayısı çok haliyle batıyor salon ve bu ara tüy dökümündeler o yüzden çok tüy çıktı temizlerken
annem 2 yıl oldu buraya geleli hiç susumadı hala kuşları yollayın deyip duruyo
eşim kesinlikle yollamaz
sayısı arttı kuşların iki taneydi bizde anlamadık 8 tane oldular bizde istemedik ama olan oldu ve bize alıştılar bu saatten sonra yollayamayız
annem hala dır dır dır
canım sıkkın
memoşa gelince artık sokak çocuğu oldu tün gün sokaktaydı
ama güneşte çıkartmıyorum artık
bugün sadece balkona çıktı
apartmanın bahçesinde çocuklarla koşturup duruyor
onlarda memoşun etrafında döndükçe çıldırıyor bizimki nasıl kahkahalar deliriyor
dün akşam 1 saat koştuk durduk
karşı kapı komşumuzun 4 yaşında ikizleri var biri oğlan öteki kız oğlan olan aynı memo gibi sapsarı
onu çok seviyo bziimki deliriyo onun için
onlarda bizim kapıyı dinliyorlar ses gelince hemen zile basıp biz oturmaya geldik size diyorlarr
alıyorum içeriye
anneleri çalışıyo
bizimkide çok seviyo onları
akşam koşturup durdu bahçede onlarla
annem keçi sütü almış gelmiş ama mehmet sevmedi içmek istemiyordu bende çoğunu kefir yaptım geri kalınınıda bugün meyveli süt olarak içirdim
çilek ve karadutu püre yapıp süte ekledim sonrada sütü süzgeçten geçridim biberona koydum çok severek içti

melittacım çok çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. ben de nazardan çok korkarım.

hugocum annen dır dır etsin varsın. kuşların pisliği çok oluyor gerçekten, kendi açısından haklı o. sevmeyen için çekilmezdir de ama insan sevdi mi toz konduramıyor.

ben bugün iki bebemi de yanıma aldım, alışveriş merkezine gittim. tek başıma cesaret edebildim, çünkü tramvayla gittik. düz ayak olduğu için, ömer efendi pusetinden hiç kıpırdamadı. kendime iki badi, kızıma da yazlık birşeyler aldık, yemek yedik, geldik :)) ömer de hamburgerle tanıştı bugün yani sadece köftesiyle sonra da arkadaşım geldi kızıyla, eşim geç geldiği için rahat rahat oturup lafladık.

Ohh afiyet olsun kuzucuklarına, ne iyi yapmışsın, sana da bebişlere de değişiklik. Büyüyorlar artık, laf dinliyorlar, daha kolay ağlayınca susmaları için ikna etmek.
Çocuklarla yalnız çıkınca ben de kendimi kahraman gibi hissediyorum, öyle güzel birşey ki, bağımsızlığımı yeniden kazanmış gibi.
Sadece bir defa yalnız çıkabildim ben ama, o bile çok iyi hissettirdi beni. Yakın bir yere gitmiştik, ev oturması üstelik, arkadaşım da vardı tek başına gene gidemem herhalde. Dönüşte de eşim evde olmadığı için güvenlikten rica ettim birini yukarı çıkarması için, sağolsun yardım etti. Zaten ne zaman dışarı (Parka tabii ) yalnız çıkacak olsam arabalarına bindirmek için asansör kapısında birileri oluyor mutlaka onlardan rica ediyorum, yalnız gene de zor ikizlerle.

Hugocuğum, annelerimiz canımız ciğerimiz ama, kavgasız da olmuyor, kendimden biliyorum
İki ayrı ev ve iki ayrı kadın var ortada, biri benim dediğim doğru diğeri benim yaşantım böyle, bana karışma modunda. Her anne kızda yaşanır bu, bir mutfakta iki kadın olmuyor maalesef. Bu böyle devam edecek sizin de. O her zaman söylenecek, sen de arada parlayacaksın, geçecek .

hayret yani çok şaşırdım ömer efendi nasıl olurda uslu uslu durur hiç kıpırdamaz
valla uslu durduktan sonra ne güzel oluyor değilmi tüm gün gez toz
bizimkide sokak gezme hastası dışarda epey rahat ediyorum
dünde bizde çıktık dışarı ama mehmet eşim olduğu zaman yanımda sürekli kucağında taşı beni diyor hiç araba almıyoruz haliyle yorucu oluyor eşim çok yoruldu dün
ayakkabı almaya gittik memoş efendiye
vicconun spor ayakkabılarını aldık 24 numara tam oldu ışıklı filan fiyatıda 45 tl idi
yaz kış giyebilir
eşimde ayakkabı aldı
ordanda kayınvalideye gittik yemeğe
orda oynadı etti
kayınpeder zaten deliriyor adı kondu diye
markete gittik kutu kutu mamalar alındı çikolatalar neler neler alındı memoşa
orda uyuyakaldı hayret hiç arıza çıkartmadı yere yastığa yattı sırtını kaşıta kaşıta uyuyakaldı gece eve geldik
bugünde rotamız aksilik olmazsa önce pazar çünkü çok meyve yiyor kiraz ve çilek dayanmıyor memoşa
sonrada bahçede çocuklarla oyun
ikizlerde var artı karşı komşunun ikizleride gelecek kızlar var
hergün balkona çıkarıyorum kendi çıkıp giriyor sadece sabahtan yıkıyorum balkonu çıkıp giriyor kendi balkonda koşturup duruyor mızlandımı atıyorum balkona

selam kızlar uzun zamandır uğrayamadım yine herkesin keyfi yerindedir inşallah bizim evdede durgun bir pazar günü.. nili uyuttum bilgisayaı açtım
bizde durumlar iyi çok şükür nil hala kendi kendine yürümeye cesaret edemiyor elimizden tutup geziyor yada kısa mesafe hızlı hızlı yüryüp hemen tutunacak bir yere atıyor kendini bakalım ne zaman gözünü karartacak..

akşam üzeri memoşta bahçeye iniyor
bahçedeki çocuklara önce tek tek sarılıyor
sonra başlıyor bahçede koşmaya
tüm çocuklarda peşinden tabiki
düşüyor kalkıyor hep mutlu
o kadar çok gülüyorki o kadar mutluki tüm çocuklarda onun peşinde bu yüzden sanırım
sonra eve geliyoruz evdede boyama kitabını boyuyoruz bir süre ardından mama ve uyku
sabah kahvaltıdan sonra balkonu açıyorum devamlı açık oluyo kapısı istediği gibi girip çıkıyo
sıkıldımı çıkıyo biraz hava alıp koşup geliyo böylece daha az arıza çıkartıyo
hergün yıkıyorum balkonu kuruyunca açıyorum

ah kıyamam arkadaşım, heyecandan uyuyamadın demek. neresi oldu peki? memnun musun bari?

istediğimiz yerlerden biri oldu :):):) eşim sabah aradı "bak üzülme ağlama burası çıktı "dedi ben çığlık çığlığa havalara uçtum :):):) hiç yoktan iyidir

tabi sabah tan beri tlf larım susmadı herkesin bi yerlere çıkmış :):):):)

Son düzenleme:
Hadi gözünüz aydın, umarım çok mutlu olursunuz gittiğiniz yerde, istediğin yerlerden biri olmasına da çok sevindim.

Hadi gözünüz aydın, umarım çok mutlu olursunuz gittiğiniz yerde, istediğin yerlerden biri olmasına da çok sevindim.

amin inşallah.demin bi arkadaş ile konuştum daha önce gitmiş görmüş.baya bi övdü çok güzel bir yer dedi.bakalım nasıl olacak benim de gönlüm oradan yanaydı.yakında açıklarım ama bugün değil daha çok taze :):):)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,
Oğullarımdan biri dünden beri bayağı yürümeye başladı. 2 haftadan beridir durmadan yürüme antremanları yapıyordu ama dünden beri hiç emeklemiyor. Dün arkadaşlara gitmiştik, ev yabancı olduğundan mı, çok eşya olmamasından mı nedir, hiç yere eğilip emeklemedi, normalde düştüğü zaman hemen emeklemeye başlar. Sabah da koştura koştura yürüyordu yavrumm
Diğer oğlum da onun gibi çok hevesliydi, kuzeninden gördükleri gün ikisi de çok zevkle yürüyordu ama, ertesi gün düşünce çocuk resmen korktu. Yürümeyi çok seviyor, elimizden tutturup yürümek istiyor, gitmeyince çok sinirleniyor ama kendi başına cesaret edemiyordu. Dün gene 2-3 adım atmaya başladı, ama kendini güvende hissedecek bir yere atıyor kendini ya da bana gelmeye çalışıyor hızlı hızlı. Yakında o da başlar herhalde.
Kreşe gitmeden önce ikisi de yürüsün istiyorum adam akıllı. Haziran başında göndermeyi düşünüyorum. Bakalım bu hafta birkaç yerle görüşeceğiz.

hayırlı olsun canım.UmARIM mutlu yıllar geçirisin:)

ay yesinleR.yA benimki hiç kimsenin yanına gitmiyor,parka gittiğiimzde de hemen bacaklarıma yapışır bir cocuk gördğünde.Yada onları iter.Kimseye sevdirmez kendini.Umarım büyüdükçe değişir.Hiç sevmem soğukkanlı kişileri başıma geldi

hangisi yürüyorki
artık yandınız evde durmaz onlar devamlı koştur koştur sokak isterler
biz nerdeyse eve yatma saatinde girecez tüm gün koşturup duruyor sokaklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…