- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #81.221
ben bugün iki bebemi de yanıma aldım, alışveriş merkezine gittim. tek başıma cesaret edebildim, çünkü tramvayla gittik. düz ayak olduğu için, ömer efendi pusetinden hiç kıpırdamadı. kendime iki badi, kızıma da yazlık birşeyler aldık, yemek yedik, geldik :)) ömer de hamburgerle tanıştı bugünyani sadece köftesiyle sonra da arkadaşım geldi kızıyla, eşim geç geldiği için rahat rahat oturup lafladık.
Hugocuğum, annelerimiz canımız ciğerimiz ama, kavgasız da olmuyor, kendimden biliyorumselam arkadaşlar nasılsınız
melittacım çok geçmiş olsun çok korkmuşsundur
okuyunca ben bile korktum
bana gelirsek annemle aramız bozuldu
iki gün durmadan sabahtan akşama kadar temizlik yaptık dip kçşe kaldırdık evi
yorgunluktanmıdır nedir annem devamlı söylendi durdu
mesela kuşlar
kuşların sayısı çok haliyle batıyor salon ve bu ara tüy dökümündeler o yüzden çok tüy çıktı temizlerken
annem 2 yıl oldu buraya geleli hiç susumadı hala kuşları yollayın deyip duruyo
eşim kesinlikle yollamaz
sayısı arttı kuşların iki taneydi bizde anlamadık 8 tane oldular bizde istemedik ama olan oldu ve bize alıştılar bu saatten sonra yollayamayız
annem hala dır dır dır
canım sıkkın
memoşa gelince artık sokak çocuğu oldu tün gün sokaktaydı
ama güneşte çıkartmıyorum artık
bugün sadece balkona çıktı
apartmanın bahçesinde çocuklarla koşturup duruyor
onlarda memoşun etrafında döndükçe çıldırıyor bizimki nasıl kahkahalar deliriyor
dün akşam 1 saat koştuk durduk
karşı kapı komşumuzun 4 yaşında ikizleri var biri oğlan öteki kız oğlan olan aynı memo gibi sapsarı
onu çok seviyo bziimki deliriyo onun için
onlarda bizim kapıyı dinliyorlar ses gelince hemen zile basıp biz oturmaya geldik size diyorlarr
alıyorum içeriye
anneleri çalışıyo
bizimkide çok seviyo onları
akşam koşturup durdu bahçede onlarla
annem keçi sütü almış gelmiş ama mehmet sevmedi içmek istemiyordu bende çoğunu kefir yaptım geri kalınınıda bugün meyveli süt olarak içirdim
çilek ve karadutu püre yapıp süte ekledim sonrada sütü süzgeçten geçridim biberona koydum çok severek içti
ben bugün iki bebemi de yanıma aldım, alışveriş merkezine gittim. tek başıma cesaret edebildim, çünkü tramvayla gittik. düz ayak olduğu için, ömer efendi pusetinden hiç kıpırdamadı. kendime iki badi, kızıma da yazlık birşeyler aldık, yemek yedik, geldik :)) ömer de hamburgerle tanıştı bugünyani sadece köftesiyle sonra da arkadaşım geldi kızıyla, eşim geç geldiği için rahat rahat oturup lafladık.
yerimiz belli oldu
ah kıyamam arkadaşım, heyecandan uyuyamadın demek. neresi oldu peki? memnun musun bari?
Hadi gözünüz aydın, umarım çok mutlu olursunuz gittiğiniz yerde, istediğin yerlerden biri olmasına da çok sevindim.istediğimiz yerlerden biri oldu :):):) eşim sabah aradı "bak üzülme ağlama burası çıktı "dedi ben çığlık çığlığa havalara uçtum :):):) hiç yoktan iyidir
tabi sabah tan beri tlf larım susmadı herkesin bi yerlere çıkmış :):):):)
Hadi gözünüz aydın, umarım çok mutlu olursunuz gittiğiniz yerde, istediğin yerlerden biri olmasına da çok sevindim.
Ay hadi hayırlısı, çocuklarla rahat edeceğin bir yer olur inşallah.amin inşallah.demin bi arkadaş ile konuştum daha önce gitmiş görmüş.baya bi övdü çok güzel bir yer dedi.bakalım nasıl olacak benim de gönlüm oradan yanaydı.yakında açıklarım ama bugün değil daha çok taze :):):)
istediğimiz yerlerden biri oldu :):):) eşim sabah aradı "bak üzülme ağlama burası çıktı "dedi ben çığlık çığlığa havalara uçtum :):):) hiç yoktan iyidir
tabi sabah tan beri tlf larım susmadı herkesin bi yerlere çıkmış :):):):)
akşam üzeri memoşta bahçeye iniyor
bahçedeki çocuklara önce tek tek sarılıyor
sonra başlıyor bahçede koşmaya
tüm çocuklarda peşinden tabiki
düşüyor kalkıyor hep mutlu
o kadar çok gülüyorki o kadar mutluki tüm çocuklarda onun peşinde bu yüzden sanırım
sonra eve geliyoruz evdede boyama kitabını boyuyoruz bir süre ardından mama ve uyku
sabah kahvaltıdan sonra balkonu açıyorum devamlı açık oluyo kapısı istediği gibi girip çıkıyo
sıkıldımı çıkıyo biraz hava alıp koşup geliyo böylece daha az arıza çıkartıyo
hergün yıkıyorum balkonu kuruyunca açıyorum
Günaydın kızlar,
Oğullarımdan biri dünden beri bayağı yürümeye başladı. 2 haftadan beridir durmadan yürüme antremanları yapıyordu ama dünden beri hiç emeklemiyor. Dün arkadaşlara gitmiştik, ev yabancı olduğundan mı, çok eşya olmamasından mı nedir, hiç yere eğilip emeklemedi, normalde düştüğü zaman hemen emeklemeye başlar. Sabah da koştura koştura yürüyordu yavrumm
Diğer oğlum da onun gibi çok hevesliydi, kuzeninden gördükleri gün ikisi de çok zevkle yürüyordu ama, ertesi gün düşünce çocuk resmen korktu. Yürümeyi çok seviyor, elimizden tutturup yürümek istiyor, gitmeyince çok sinirleniyor ama kendi başına cesaret edemiyordu. Dün gene 2-3 adım atmaya başladı, ama kendini güvende hissedecek bir yere atıyor kendini ya da bana gelmeye çalışıyor hızlı hızlı. Yakında o da başlar herhalde.
Kreşe gitmeden önce ikisi de yürüsün istiyorum adam akıllı. Haziran başında göndermeyi düşünüyorum. Bakalım bu hafta birkaç yerle görüşeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?