• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

herkese merhaba, benim laptopta sorun var..nete girmek ayrı sorun çıkmak ayrı sorun.yazılanları okuyorum, yazmaya kalkınca laptop kilitleniyor sinir etti beni

tontinik sen sormuştun galiba öksürük için lalusun dediği gibi zencefil bal çok etkili..saolsun ben de lalustan duymuş Yağmura kullanmıştım çok faydasını gördüm
macun şeklinde yediremezsen yarım çay kaşığı zencefille 1 çay kaşığı balı (istersen biraz daha fazla koyabilirsin) çok az bir suyla sulandırıp içirebilirsin

günışığımmmm bebeğin hayırlısıyla doğsun inşallah..Allah sana kolaylık versin ,bebiş kız ya da erkek ne olursa olsun herşeyden önce sağlıkla doğsun inşallah..ama bir cadı olsa hiç de fena olmaz:1:

sinemaksungur canım mesajını gördüm ama pc sorunu yüzünden yazamadım..iyiyim canım şükür Yağmur cadısıyla uğraşmaya devam..sıpa bugün beni fena korkuttu..ben mutfakta iş yaparken yanımdaydı hangi ara gittiyse birden bir düşme sesi ve Yağmurun feryat figan ağlaması Allahım evde dört dönüyorum odaları dolaşıyorum yok kafayı yiyecektim..neyse sonra buldum..evde tırmanmadık yer bırakmıyor çok gözü pek bir çocuk, çıkmış tekli koltuğun üstünden çekmeceli dolaba uzanmış öyle kötü bir yer ki sivri uçlara gelse ayrı bir sorun yükseliği ayrı bir sorun..nasıl yaptı nasıl etti nasıl düştü kafayı yedim...aldım kucağıma kafasını bir tarafı şişmiş bir yandan emzirdim bir yandan buz bastım..yazık yavrum benim panik halimi görünce daha çok korktu ben sakinleştim bir yandan da onu sakinleştirdim...Allahıma bin şükür düştüğü yer çok kötü bir yer ,yine Allahım korumuş...

catlover sen bizden daha fazla annesin :)ne güzel kuzularına maşallah...ömercik daha iyi umarım

hugocuk maalesef artık bize gezmek falan yok..biz de yanı durumdayız..bırak dakikayı saniye durmuyor ,bir yere gidince peşinde koşmaktan helak oluyorum...elinden de tutturmaz hiç önüne bakmadan oraya buraya koşturur..eşim diyor ki yaw kız çocuğu bu kadar hareketli olur mu:1:

zaman zaman girip okuyorum bazı arkadaşlar hiç görünmüyorlar nerelerdeler acaba..nisane , mozp, benimolan, karmax ,melitta

ben yazarken yağmur uyandı...mesaj geç gitti..melitta merhaba canım

bende bugün deneyeceğim kısmetse :)

Selam kızlar öncelikle hepinizin anneler gününü kutluyorum
ne zamandır giremiyorum diclecim aslında buralardayım ama süt iznim bitti okuldan erken gelemiyorum artık:((gelince iş yemek kızım derken nasıl akşam oluyor anlamıyorum.

fırsat bulursak hemen sokağa çıkıyoruz bizde:)ayakkabılarını eline alıp kapıyı gösteriyor henımefendi:))bu hafta çok soğuk ama sürekli yağmur yağıyor..evdeyiz ama buseferde okul kapanmak üzere son 1 ay bu yüzden birsürü evrak işi karne falan uğraştırıyor..

geçen cat yazmıştı hadi canlanalım diye girip bi iki kelime yazmak istedim ama ne mümkün kızım nefes aldırmıyor..kesinlikle kendi kendine oyalanan bi bebek değil.tek keyif aldığı oyuncağı benim birde meme:))))deli gibi yapıştı sürekli emmek istiyor bazen canımdan bezdiriyor valla..ondan başka hiçbirşeyle ilgilenmemi istemiyor kıyameti koparıyor..elime ne alsam istiyor doğal olarak elime bişey alamıyorum..çocukları sınav yaptım 1 haftadır okuyamıyorum kızım yüzünden:))

1 hafta önce çok hasta oldu.hiç bukadar hastalanmamıştı.ateş ishal halsizlik...kafasını kaldıramıyordu..üzüntüden ağlaya ağlaya bi hal olmuştum ama şimdi iyileşti çok şükür..o hasta olunca dünya duruyor bana:((o yüzden tüm hasta bebişlere rabbim şifa versin bi an önce inş

onun haricinde herşey yolunda çok şükür.azı dişlerimizi tamamladık köpek dişlerimizi bekliyoruz sabırsızlıkla:)yemek sorunumuz hala devam, kaşığa mama önlüğüne son derece gıcık oyalayarak tıkıştırıyorum işte:))buaralar yenidünya yemeğe bayılıyor ama..
ha en son kızımla bi misafirliğe gittim birdaha tövbe diyerek geri döndüm..rezil etti beni sürekli bişeyleri almak istedi vermeyincede çıldırdı mecbur erken döndük:))bi an önce 2 yaşına gelip söz dinlesin istiyorum:))

günışığım cinsiyet belli olmamaış heralde ama bencede kız :)

hugocum senin yaramaz memoşun kız versiyonu sanki nisa
sen yazdıkça ben yaşıyorum sanki:))

melittacım taşınma işleri nasıl gidiyor??iki çocukla allah yardımcın olsun canım

şimdilik benden bukadar biraz uzun oldu ama epeydir girmeyince birikmiş yazacaklarım:))
öpüyorum tüm bebişleri

canım benim oğluşumda çok kötüydü şimdi biraz daha iyi burun akıntısı devam.Bizim yemek problemi reklamsız yemiyor:(( çok alıştı kumandayı alıp geliyor tabağa önüne koyunca:)Bende yesin nasıl yerse yesin modundayım elbet büyüynce bırakır.Bizim köpek dişleri patladı azılar patladı mı bilmiyorum ağzını açmıyor sinir oluyor elimi götürünce.Şimdi hasta bir de mız mız yapışıyor.Seninki gibi hiç tek oynamaz illa başında bende olacağım tek başına oyalanmaz .

tüm gün bakan ben kıymete binen babaları.dün akşam da oğlum babasını gördü işten gelince ikisi de kucağına atladı oğlum bana kaşlarını çatıp çatıp bakıyor babasına öpücükler konduruyor."len sıpa tüm gün ben şaklabanlık yapıyorum sana bi öpücüğü hak etmiyor muyum öp annecim " diye yanaşıyorum "eeeehhhh " diye ittiriyor.

tabi baba mızın ağzı kulaklarında.:53:

o yüzden normal hugocum :ssz:
Vayy sıpa vayyy :) Tüm gün görmüyorlar, özlüyorlar babalarını.
Ben ve babası eve döndüğümüzde de aynı şeyleri yaşıyoruz, ordan biliyorum. Annem tüm gün bakıyor, uyutuyor, yediriyor, ben eve gittiğimde kucağımdan inmiyorlar, annem almak isteyince ağlayıp anneme vuruyor ikisi de, neden alıyorsun diye, nankörler diyor annem de gülerek :1:

Valla kızlar siz ne derseniz deyin ama, 2 tane çocuk kesinlikle 1 çocuktan daha kolay :1:
Pazar günü kayınvalideye gittik, anneler günü nedeniyle. Görümcemin de bizimkilerden 5 gün büyük kızı var. Bizim oğlanlar kapıdan girer girmez salonda yere serilmiş oyuncakları gördü, atladılar resmen kucağımdan gitmek için. Biz kalkana kadar ikisi oyuncaklarla oynadı. Arada yanlarına oturup çorba, yoğurt, meyve yedirdim.
Görümcemin kızı annesinin kucağında devamlı, bir çıkıyor bir iniyor. Başka bir şeyle ilgilenmiyor falan, anne de yoruluyor tabii bir süre sonra, sıkılıyor. Aynı şekilde kızkardeşimin kızı da öyle.
Hep diyorlardı nasıl başedeceksin diye ama 2 tane olunca kesinlikle anne de çocuklar da sırayı biliyor, her an kucağa alınamayacağını, beklemesi gerektiğini anlıyor. Benimkilerin ilk öğrendiği, anladığı kelime 'Bekle' :1: Bekle, geliyorum, bekle, mama yapacağım, bekle, seni kucağıma alacağım, beklerler de. Sihirli kelimemiz. Bekle kelimesi sonucunda mutlaka söylenen yapılır çünkü.

canım çok geçmiş olsun ama bi doktora göstermedinmi?daha fazla üstelemesin.ballı sütte çok iyi gelir,yumuşatır..süt içiyorsa dene bence..

seninde anneler günün kutlu olsun canım teşekkürler..eşim iyice emin oldu kız olduğuna,ben dediğim gibi ikilemdeyim hala.))

umutta hayır ı çok iyi anlar ama uygulamaya gelince işine gelemez hiç.ama ne hikmmetse bu aralar babasının hayırlarına her zaman olmasada olumlu yanıtlar vermeye başladı.yasak olan bişeyi yaptığında eşim hayır oğlum dedi geçengün,ne yapıyorsa bıraktı yapmadı.eşimde diyorki'babanın ağırlığı bi başka oluyor demekki' diyor!!
eşime göre ben okadar çok hayır deyip bağırınıyormuşum ki,artık beni takmıyormuş umut!.((( gerçekten de öyle ama gün içinde kaç kere hayır dediğimi hatırlmıyorum bile.
birde umutasesimizi yükselttiğimizde asla yüzümüze bakmıyor,heryere bakıyor oan,duvara,tv ye,odanın heryerine ama yüzümüze bakmıyor ve sırıtarak bakınıyor etrafına!:))

geçende kim yazmıştı evde herşey bozuk diyr,alıntı yapacaktım bulamadım.bizdede durumlar böyle canım malesef.kumanda bozuldu yenisini aldık,maus bozuldu yenisini aldık.3 gündür cep telefonum bozuk kapalı öylece duruyor.ev telefonu her an şarjda olduğu halde elime aldığımda anında şarjı bitiyor,blgisayarın 2 idi,3 tuşu yerinden çıktı.kısacası evde bireer birer herşey bozulmaya başladı umutun sayesinde:((

salıncakta sallanmayanlardan biride benim oğlum.mümkünatı yok oturmuyor salnıcağa...((

haftasonu saçlarının kestirdik umutun.ilk defa.ben amerikan modeli istemiştim ama o modelde kesmek mümkün olmadı.klasik model kesebildi anca.en başta daha kesim önlüğünü taktırmadı.evdede mama önlüğünü asla tktırmaz.heryeri saç içinde kaldı,allahtan yedek üst almıştım.gittiğimiz kuaför bayan-erkek yani bi tarafı bayan diğer tarafı erkek kuaförüydü.ben korkar ağlar sandım ama hiç korkmadı yavrum.çok huylandı ama!makastan,taraktan falan çok huylandı.hep kuaförün elini çekmeye çalıştı,kafasını oynattı durdu.nihayet şim telefonun verdi,sevdiği tokatlanan kedi oyununu da açınca,öylelikle hızlı hızlı kesti hemen.ama yanlarına kat verecekti makineyle ona hiç izin vermedi umut.en sonunda ben ellerini tuttum,eşim kafasını sabitlemeye çalıştı ama böyle yapınca sinirlendi,bağırıp ağlamaya başladı.kuaförde kulağına falan gelir dedi bıraktık öylece.istediğim gibi bi model olmadı ama çok tatlı oldu yinede.yüzü gözü açıldı ortaya çıktı:))
sanki birden bebek havasından çıktı koca çocuk gibi oldu saçlar gidince.çok yakıştı oğluma.saçlarını attırmadım,ilk saçı nede olsa.buzdolabı poşeti götürmüştüm ona toplattırdım:))
sonra ona lcw dan şapka aldık.küçükken vardı zor da olsa taktırıyordu ama uzun zamandan beri ilk defa takınca önce hiç istemedi,mızmızlandı ama sonra alıştı.ama en ufak bi huysuzluğunda önce şapkayı atıyor kafadan:))mama önlüğü gibi bunuda takmazsa dedim ama nihayetinde alıştı.parka falan giderken iyi olacak şapkayla.
Bu hafta sonu biz de oğullarımın saçlarını kestireceğiz, çok terliyorlar, yazın daha da zor olur. İyi düşünmüşsün saçlarını toplatmayı, bana da fikir verdin. Saçlarını kestirmek istemiyorum, hele Poyraz'ımın, saç rengi çok güzel, ona da çok yakışıyor, saçsız bayağı değişik olacak sanırım.
Evdeki eşyaların bozulma olayı maalesef bizde de var. Ev resmen bozuk eşya çöplüğüne döndü. Bozduklarını onlara veriyorum oynasınlar diye. Bir de öyle saçma sapan şeyleri tutuyorum ki, normalde ev derli toplu olacak diye herşeyi atan ben (Yeğenlerimin ufak oyuncaklarını çok atmışımdır ne yapacaklar bu kadar ufak şeyleri diye) bahçeden topladıkları en ufak bir dal parçasını bile atmıyorum, oğullarım 2 dakika oynuyor, yarın gene 1 dakika oynar diye.
Benim oğlanlar şapka takılınca dışarı çıkılacağını öğrendikleri günden beri karşı çıkmadılar şapkaya, Sarp kendisi alıp getirir şapkayı, bereyi ki dışarı çıkalım:1:

Herkese gunaydin, hugocum bu aralar benim kizimda ayni cok huysuz bisey anlatamadimi kizar bagirir, oynarsin inan 2 dk bulmaz firlatir atar dagitir bagirir aglar hic biseyden tatmin olmaz, surekli bagirmakta istemiyorum ama hamileliktenmidir nedir bende o aglamalarina herseyi agliyarak soylemesine ofkelerine dayanamiyor bagiriyorum, aksamlari ise ayri dert zaten dogdugundan beri sorunlu hepten bu ara sorun oldu uyumuyor miz miz uykudan bayilacak pozlarinda durmuyor yatip yuvarlaniyor yatiriyorsun 2 saatten assagi uyumuyor, kavga dovus anca, bebegede bisey kalmadi haziran 25 gibi kismetse boyle devam ederse zor ben dise bagluyorum insallah ondandir yoksa isim zor,

allah sağlıkla almayı nasip etsin canım az kalmış
inşallah bu seferki çok emer seni hiç üzmez koliksiz olur inşallah
insan sinirleniyor üzülüyor
bende bazen sesimi yükseltiyorum hemen dudaklarını büküp ağlıyor çokta nazlı valla mehmetnaz koysak adını olurmuştu
ben dün hüngür hüngür ağlarken geldi yüzümü tuttu kaldırdı suratıma suratıma bağırıyor yok böyle fenalık
piknikte 6 aylık bebek vardı öyle sakin öyle tatlı gıkı çıkmıyor oturup duruyor eşim bile maşallah dedi imrendi
bizim canavarsa yere göğe sığmıyor
beşiğinde uyurken bile hoplaya hoplaya uyuyakalıyor hopuyor tepiniyor dönüyor sürekli böyle en son nasıl uyursa artık
mehmet biraz durabilen bir çocuk olsaydı bende düşünürdüm ama çok korkuyorum çünkü duramıyor çocuk hiçbirşekilde duramıyor sürekli hareket ediyor saniye durmadan aşırı hareketli onla uğraşmaktan diğerine bakamam
annem gelince anca başediyoruz iki kişi ancak başediyo

Valla kızlar siz ne derseniz deyin ama, 2 tane çocuk kesinlikle 1 çocuktan daha kolay :1:
Pazar günü kayınvalideye gittik, anneler günü nedeniyle. Görümcemin de bizimkilerden 5 gün büyük kızı var. Bizim oğlanlar kapıdan girer girmez salonda yere serilmiş oyuncakları gördü, atladılar resmen kucağımdan gitmek için. Biz kalkana kadar ikisi oyuncaklarla oynadı. Arada yanlarına oturup çorba, yoğurt, meyve yedirdim.
Görümcemin kızı annesinin kucağında devamlı, bir çıkıyor bir iniyor. Başka bir şeyle ilgilenmiyor falan, anne de yoruluyor tabii bir süre sonra, sıkılıyor. Aynı şekilde kızkardeşimin kızı da öyle.
Hep diyorlardı nasıl başedeceksin diye ama 2 tane olunca kesinlikle anne de çocuklar da sırayı biliyor, her an kucağa alınamayacağını, beklemesi gerektiğini anlıyor. Benimkilerin ilk öğrendiği, anladığı kelime 'Bekle' :1: Bekle, geliyorum, bekle, mama yapacağım, bekle, seni kucağıma alacağım, beklerler de. Sihirli kelimemiz. Bekle kelimesi sonucunda mutlaka söylenen yapılır çünkü.

belkide haklısın ama senin avatarında gördüm
senin ufaklıklar durabiliyor teki örümcekte tekide yerde oturmuştu yani durabiliyorlar oturabiliyorlar mehmet oturamıyor duramıyor devamlı saniye durmuyor sürekli hareket halinde
sürekli hareket ettiği için yastık kullanamıyoruz yastık olunca dönemiyor hareket edemiyor diye istemiyo

Vayy sıpa vayyy :) Tüm gün görmüyorlar, özlüyorlar babalarını.
Ben ve babası eve döndüğümüzde de aynı şeyleri yaşıyoruz, ordan biliyorum. Annem tüm gün bakıyor, uyutuyor, yediriyor, ben eve gittiğimde kucağımdan inmiyorlar, annem almak isteyince ağlayıp anneme vuruyor ikisi de, neden alıyorsun diye, nankörler diyor annem de gülerek :1:

galiba özlem daha ağır basıyor birde biliyorlar tüm günün özlemini çıkartacaklarını.babamız geldiğinde oynuyor birde adda ya gideceklerini biliyorlar tabi hava güzel olursa.

bu cuma bizim tayinler belli olacak.inşallah hakkımızda hayırlısı olr.annemde iki ay sonra gelcek annem bebeklere bakarken bende ev toparlayacağım.belki annem gelene kadar hallederim çünkü annemle beraber gideceğiz memlekete.

birazını topladım kargoladım anneler günü indirimi vardı.bi dahaki eşyalarımı da bbalar gününde yollayacağım inşallah.

katılıyorum yada rabbim sabrını veriyor.birde annenin desteği büyük.annenin verdiği eğitiminde katkısı büyük oluyor.benim bebekleim misafirliğe gittiğimizde evin çocuklarıyla oynuyor oyuncaklarla oynuyor fakat sürekli hareket halindeyiz.

çünkü bizim ev küçük gittiğimiz evlerde genelde hep büyük evi dolaş dolaş bitiremiyorlar :D:D koşturuyorlar oyunlar onuyorlar.inşallah bu sefer büyük ev seçeceğiz tabi olursa.

dışarı çıktığımızda indiriyoruz eşimle bebekleri arabadan çığlık ata ata koşturuyorlar yolda.herkes te seviyor bebekleri artistler gibi karşılanıyoruz :D:D:D:D

canım aynısını bende diyorum.Eğer ikini cocugum olursa kuzu gibi birşey olsun.Bu 2012 yıl cocukları fena birşeyler:)) insanda sabır kalmıyor bazen ağlamaktan alamıyorum kendimi

yok bee tontinik benim bebeklerim şeytan kulağına kurşun çok haylaz mızmız yada şımarık değiller ama biyere gittiğimiz de çok araştırmacıyız herşeyi inceliyorlar :):):) ne yalan söyleyim hoşuma gidiyor :):)

canım cuma günü dr. kontrolü var olmazsa sorarım şu balgamı bitirsek sorun kalmayacak gibi yine de teşekkürler seninde geçmiş anneler günün kutlu olsun

teşekkür ederim tontinik.evet balgam tıkıyor ya bi de katı olunca çok zorlanıyor.bizler bile zorlanıyoruz hasta olunca.çok geçmiş olsun.bebekler hasta olunca üzülüyorum

Bir an önce sağlıkla sakin bebeğine kavuşman dileğiyle:1: İkinci olunca muhtemelen düzelir kızın.
Insallah, isallah
bende bazen sesimi yükseltiyorum hemen dudaklarını büküp ağlıyor çokta nazlı valla mehmetnaz koysak adını olurmuştu
ben dün hüngür hüngür ağlarken geldi yüzümü tuttu kaldırdı suratıma suratıma bağırıyor yok böyle fenalık
piknikte 6 aylık bebek vardı öyle sakin öyle tatlı gıkı çıkmıyor oturup duruyor eşim bile maşallah dedi imrendi
beşiğinde uyurken bile hoplaya hoplaya uyuyakalıyor hopuyor tepiniyor dönüyor sürekli böyle en son nasıl uyursa artık
mehmet biraz durabilen bir çocuk olsaydı bende düşünürdüm ama çok korkuyorum çünkü duramıyor çocuk hiçbirşekilde duramıyor sürekli hareket ediyor saniye durmadan aşırı hareketli onla uğraşmaktan diğerine bakamam

Benimkide haraketli senin memosla ayni kucukkende ayni gidiyorduk:) boyle cocukla zor ben merak ediyor birazda korkuyorum ne olucak bebekle diye uysal olsa digeri rahat olurda bilmiyorum benimkide uyurken yastik istemiyor doner durur yer begenemez carsaf bile toplanir donmekten sonrada kizar dolandi duzelt diye, oyuncakla oynamaz varsa yoksa etraf karistirip ddagitsin civciv gibi pesimde dolansin insallah disten gecici bi donemdir umut ediyorum:)

Hugocuğum, ben okurken çok gülüyorum bu oğlanın yaptıklarına ama, demek ki seni bayağı bayağı yoruyor, uzaktan davulun sesi hoş gelir tabii. Geçecek ama bu halleri de, biraz büyüyünce daha iyi olacak inşallah.

belkide haklısın ama senin avatarında gördüm
senin ufaklıklar durabiliyor teki örümcekte tekide yerde oturmuştu yani durabiliyorlar oturabiliyorlar mehmet oturamıyor duramıyor devamlı saniye durmuyor sürekli hareket halinde
sürekli hareket ettiği için yastık kullanamıyoruz yastık olunca dönemiyor hareket edemiyor diye istemiyo
:1: Çok ilginç çocuk valla, ne dersen de, hareketleri çok komik, keşke hepsini videoya çekebilsen

günışığımmmm bebeğin hayırlısıyla doğsun inşallah..Allah sana kolaylık versin ,bebiş kız ya da erkek ne olursa olsun herşeyden önce sağlıkla doğsun inşallah..ama bir cadı olsa hiç de fena olmaz:1:

teşekkürler canınm..tabiki en önemlisi sağlıklı sıhatli doğması ama dediğin gibi minik bir cimcime cadı isterim tabi..:))

günışığım cinsiyet belli olmamaış heralde ama bencede kız :)

slm canım..:)))
eşimde kız olduğundan çok emin,birdahakine netleşir..
sanada allah kolaylık versin evde 1 tane yaramaz minik,okulda onlarca ...ama çok güzel bi mesleğin var..

sakinleştirici bişeyler almadan ben bu çocuğa bakamayacağım
sabahtan berii bağırıyor ağlıyor sebep yok
uyuyor yarım saate uyandı yıktı ortalığı
ne oynuyor ne bişey bağıra bağıra ağlaya ağlaya geziyor
sinirlerim harap oldu büyüdükçe akıllanacağı yere temelli kuduruyor sürekli mız mız devamlı arıza halinde

bu çocuk niye böyle çok ağlıyor yaa..bi sıkıntısı vardır diyicem ama sen daha iyi bilirsin tabiki annesi olarak.dışarıya alıştıysa havalar biraz bozdu çıkamıyor diye mızzmızlanıyor olabilir belki.bi ara oyuncaklarıyla oynuyor,vakit geçiriyor falan diyordun,oynamıyormu artık.bu kadar ağlaması tuhaf..

Ben hastalandklarında sürekli kullandım, bir zararı olmadı, kullanılmayacağını da bilmiyordum zaten :) Umarım oğlun daha iyidir.

zencefili bende kullanırım ama oğluma verilebileceğini bilmiyordum.aklımda bulunsun..sağol şeker..

Hep dua ediyorum bu kizim kolay bir bebek degildi hala oyle insallah diger kizim uslu sorun cikarmayan sakin bir bebek olur, huysuz ve uykusuz cocuk cok zor iki kat daha yipratiyor insani

canım aynısını bende diyorum.Eğer ikini cocugum olursa kuzu gibi birşey olsun.Bu 2012 yıl cocukları fena birşeyler:)) insanda sabır kalmıyor bazen ağlamaktan alamıyorum kendimi

ağlaması ,mızmızlığı olmasında varsın bütüngün evi dağıtsın,dolansın dursun ama mızmızlanmasın.en kötüsü o!insan dayanamıyor..ev dağılınca toplanır bişekilde ama kafa ağlamadan şişiince insan kendine gelemiyor.
çok şükür umut da pek mızmızlanana bi çocuk değil.ara ara tutuyor tabi nedensiz ağlaması ama herzaman değil.benim tek sıkıntım kendi kendine oyuncaklarıyla oynamıyor olması.hatta hiç oynamıyor.bütüngün evin içinde dolanır durur,kurcalar hep..dağınklık toplarım bende..

Bu hafta sonu biz de oğullarımın saçlarını kestireceğiz, çok terliyorlar, yazın daha da zor olur. İyi düşünmüşsün saçlarını toplatmayı, bana da fikir verdin. Saçlarını kestirmek istemiyorum, hele Poyraz'ımın, saç rengi çok güzel, ona da çok yakışıyor, saçsız bayağı değişik olacak sanırım.
Evdeki eşyaların bozulma olayı maalesef bizde de var. Ev resmen bozuk eşya çöplüğüne döndü. Bozduklarını onlara veriyorum oynasınlar diye. Bir de öyle saçma sapan şeyleri tutuyorum ki, normalde ev derli toplu olacak diye herşeyi atan ben (Yeğenlerimin ufak oyuncaklarını çok atmışımdır ne yapacaklar bu kadar ufak şeyleri diye) bahçeden topladıkları en ufak bir dal parçasını bile atmıyorum, oğullarım 2 dakika oynuyor, yarın gene 1 dakika oynar diye.
Benim oğlanlar şapka takılınca dışarı çıkılacağını öğrendikleri günden beri karşı çıkmadılar şapkaya, Sarp kendisi alıp getirir şapkayı, bereyi ki dışarı çıkalım:1:

bende kestirmek istemedim hiç ama bi yandanda gürleşsin diye kestirelim diyordum.iyi oldu aslında.yazın sıcaklarda uzun saç terletir hep.çok da aşırı kel gibi kısaltmayın..şapka ya alışır inşallah umutta,aslında alıştı gibi..

ben oğlumun saçlarını kestireli bir hafta oldu.kısa kestridik kel yapmadık ama :):) çok güzel oldu önceden kız mı diyorlardı şimdi hepten kız mı diyorlar bi türlü kurtaramadık oğlanı şu kız görüntüsünden :9:

ben oğlumun saçlarını kestireli bir hafta oldu.kısa kestridik kel yapmadık ama :):) çok güzel oldu önceden kız mı diyorlardı şimdi hepten kız mı diyorlar bi türlü kurtaramadık oğlanı şu kız görüntüsünden :9:

benim umutumuda kıza benzeten çok oldu.ama saçlar gidince erkeeğe benzedi.minik askerim benim...

:1::1::1::1: ayy buna bayıldım ben. çok güldüm valla. ben de ömernaz koysaydım ya, tühh :27:

bizimkide hiç lafa gelmiyor çünkü. hemen basıyor yaygarayı.

Son düzenleme:

ömerin de saçlarının arkası lüle lüle, tepeler düz. ben kestirmek istemiyor o kıvırcıklar ona çok yakışıyor çünkü. şeeyyy bir de kepçe kulakları çıkacak kısa kestirirsem :1:

melittacım demekki yakışıklı bir oğlun var, maşallah :nazar:

Gunaydin bayanlar, hepinize bir sorum olucak, cocuklarinizi nasil uyutuyorsunuz, uykuya ne kadarda geciyor ve gece hic kalkiyormu?
Benim kizim benim odamda besigi besigine yatar ama bende karsisinda yataga uzanirim oyle uyur, uyuma suresi 1 saat ile 1,5 saat arasindadir gece ise aglayarak 2-3 bazende 4 defa uyanir mutlaka siisst derim uyur tekrar aglayinca

Back