tabi yılların birikimi de :):):):):) bu tablo yu bilmiyordum çok güzel olmuş paylaşımın lalus teşekkür ederim :)
çok teşekkür ederim ama hiç sorma nazar değdi bebeklerime

dün akşam oğlum mama yedikten sonra kusmuğunda boğuluyordu birde yattıktan sonra uykuda boğuluyordu odadan sesini duyduğum gibi kalktım koştum oğluma sırtına vurdum yüz üstü tuttum ancak düzeldi ama hala yutkunmaya çalışıyordu nefes almak için neyse ki atlattık bugün iki saat evvelde kızım düştü ve kafasını pütürlü duvara çarptı duvardaki pütürlük kızımın alnını deldi ve kan fışkırdı allah tan komşum yanımdaydı tuttuğu gibi selpak koydu kızımın alnına bende kızımı alırken üstüme boynuma kan fışkırdı.çok korktum buz ttuk selpağın üstünden sonra gözlerine baktım kızımın.çok şükür ki normaldi.hemen eşimi aradım geldi revir e götürdük orada doktorumuz muayene etti pansuman falan buz koyduk yarım saat bekletti.
uyutmayın kusma ar mı takip edin dedi vs vs.öğleden sonra yine götürücez şimdilik herşey yolunda görünüyor kan ise hafif hafif sızıyor yara bandı yapıştırdım.
rabbim evlatlarımızı korusun inşallah çok zor ya evlatlarımın başına birşey geldiğinde ufacıcık ta olsa nefesim kesiliyor resmen.
revirde asker ıslak bez uzattı bana yüzünüz boynunuz kan olmuş diye hepten şok oldum aynaya bakmamıştım bi baktım ki yakam bile fışkırırken kan olmuş.
çocuk bu düşe kalka büyüyecek elbette benimkiler de hep düşüp kalkıyor ama kan ı görünce öyle elim ayağım titredi.sağolsun iyi ki komşum vardı.oğlumu aldı siz gidin ben bakarım oğlana dedi allah razı olsun.