2012 Şubat Anneleri

maşallah minik kuzuya ömer'in de arkalar aynı ama tepeler dümdüz. ben de gingerus gibi kıyamıyorum. biraz daha uzasın bakalım, gittiği yere kadar. olmazsa toplatırım birazcık.

tam da kartpostallık poz vermiş teyzesi selimiye camisinden çıkarken çektim :)

şimdi de iki bebeğiminde dün çektiğim resmini koyucam mama yerken

tam da kartpostallık poz vermiş teyzesi selimiye camisinden çıkarken çektim :)

şimdi de iki bebeğiminde dün çektiğim resmini koyucam mama yerken

Allah cümlesinin bahtını da, tahtını da açık etsin. kendileri gibi gelecekleri de güzel olsun inşallah. çok tatlılar melittacım, maşallah

yeni rütben de hayırlı olsun

Kizlar ben neden fotograf goremiyorum.bu arada bu yildizlar nasil oluyor ben sonuk kaldim

senin profilde ysşlı bi teyze var benimde bebekler var :)

bu yıldızlar rütbe gibi bişey oluyor.site de olduğum süre boyunca aldığım yıldızlar ve isimler tabi yazışmanın da etkisi oluyor sanırım

Kizlar ben neden fotograf goremiyorum.bu arada bu yildizlar nasil oluyor ben sonuk kaldim
vet mesaj sayısıyla alakalı hatta çiçek sıralamaları da şöyle:
Günaydın herkese! Ben de daha önce merak edip googleda araştırmıştım. Mesaj sayısıyla alakalı canım. Melitta bütün yıldızları toplamış :)

0-150 mesaja kadar= Papatya
150-250 mesaja kadar= Nilüfer
250-500 mesaja kadar= Nergis
500-750 mesaja kadar= Menekşe
750-1000 mesaja kadar= Gül
1000-1500 mesaja kadar= Lilyum
1500-2000 mesaja kadar=Krizantem
2000-2500 mesaja kadar= Lale
2500 mesaja kadar= Orkide

senin profilde ysşlı bi teyze var benimde bebekler var :)

bu yıldızlar rütbe gibi bişey oluyor.site de olduğum süre boyunca aldığım yıldızlar ve isimler tabi yazışmanın da etkisi oluyor sanırım
Çok şekerler tatlım yaa, iki tane boncukk, zeytin tanesi :) Maşallah ikisine de, çok güzelleerrr Yıldızın için d eçok tebrik ediyorum seni.

bu tabloya bakarak ben de gülüm o zaman

hayırlı cumalar. ömer'i uyuttum, kahvemi yaptım. çünkü sular kesildi, yapacak birşey yok.

tabi yılların birikimi de :):):):):) bu tablo yu bilmiyordum çok güzel olmuş paylaşımın lalus teşekkür ederim :)

Çok şekerler tatlım yaa, iki tane boncukk, zeytin tanesi :) Maşallah ikisine de, çok güzelleerrr Yıldızın için d eçok tebrik ediyorum seni.

çok teşekkür ederim ama hiç sorma nazar değdi bebeklerime dün akşam oğlum mama yedikten sonra kusmuğunda boğuluyordu birde yattıktan sonra uykuda boğuluyordu odadan sesini duyduğum gibi kalktım koştum oğluma sırtına vurdum yüz üstü tuttum ancak düzeldi ama hala yutkunmaya çalışıyordu nefes almak için neyse ki atlattık bugün iki saat evvelde kızım düştü ve kafasını pütürlü duvara çarptı duvardaki pütürlük kızımın alnını deldi ve kan fışkırdı allah tan komşum yanımdaydı tuttuğu gibi selpak koydu kızımın alnına bende kızımı alırken üstüme boynuma kan fışkırdı.çok korktum buz ttuk selpağın üstünden sonra gözlerine baktım kızımın.çok şükür ki normaldi.hemen eşimi aradım geldi revir e götürdük orada doktorumuz muayene etti pansuman falan buz koyduk yarım saat bekletti.

uyutmayın kusma ar mı takip edin dedi vs vs.öğleden sonra yine götürücez şimdilik herşey yolunda görünüyor kan ise hafif hafif sızıyor yara bandı yapıştırdım.

rabbim evlatlarımızı korusun inşallah çok zor ya evlatlarımın başına birşey geldiğinde ufacıcık ta olsa nefesim kesiliyor resmen.

revirde asker ıslak bez uzattı bana yüzünüz boynunuz kan olmuş diye hepten şok oldum aynaya bakmamıştım bi baktım ki yakam bile fışkırırken kan olmuş.

çocuk bu düşe kalka büyüyecek elbette benimkiler de hep düşüp kalkıyor ama kan ı görünce öyle elim ayağım titredi.sağolsun iyi ki komşum vardı.oğlumu aldı siz gidin ben bakarım oğlana dedi allah razı olsun.

Canım yaa çok çok çok geçmiş olsun oğluna da kızına da.
Okurken ürperdim Allah korusun yavrularımızı.O kan fışkırmalarını ben görsem düşer bayılırdım heralde,hiç soğukkanlı değilim.
Allahtan yalnız değilmişsin iyice panik olurdun yoksa.
Bidaha yaşatmasın Allah .

Dün Ayaz'ı doktora götürücektim ,randevu da almadım.Şimdiye kadar hep randevu almadan götürmüştüm.
Meğer doktor yurtdışındaymış boşuna gitmiş olduk.
Ben de bunu fırsat bilip Ayazı anneme bıraktım,arkadaşlarımla buluştumm .
Sohbet muhabbet çok güzeldi.
Ordan da annemde kaldım.
Eşim de annesine gitmişti kandil dolayısıyla,eve döndü sonra.
Biz oğlumla yattık,sabaha kadar uyutmadı beni döndü durdu,tekmeledi beni sıpa

Az önce öğrendim ki Ayaz'ın dişi çıkmış .Kutlamalar başlasın..

canım benim çok geçmiş olsun..insanın canından can gidiyor sanki kuzuları öyle görünce..çok şükür bununla geçmiş olsun
geçen yazmıştım Yağmur da evde yüksek bir yerden düştü onun canı yandı benim canım daha beter yandı..kıyamam ben bu kuzulara
ben resimleri göremedim ama biliyorum ki senin çok tatlı iki tane bıcırığın var Allah nazarlardan korusun

hadi gözünüz aydın canım hayırlı olsun Ayaz paşanın dişi..kırk pare top atışı yapılsın ,başlasın kutlamalar heyooo heyoooo

Oy kuzularım yaa, çok geçmiş olsun. İnsanın eli ayağına dolanır bu durumda. Kusma falan olmadı değil mi ?

çok teşekkür ederim kızlar çok sağolun.burada imkanlar kısıtlı allah korusun ciddi bir durum olsaydı nolurdu bilemiyorum.yol bile gözümde büyüdü.

ben kanı öyle görünce çok korktum neler geçti aklımdan neler.bugünde oğlum tepsiyi devirdi kafasına yandı üzeri birde çok korktu ama hamdolsun birşey i yok.dip komşum ağlamasına koştu kızım zanneti acaba hala canı yanıyor da o yüzden mi ağlıyor diye anlattım aldı bebekleri evine götürdü bende ortalığı topladım.

bi nazar var üzerimizde.çünkü üç gündür böyle felaketlerle boğuşuyorum benim de ağrımayan yerim yok .iki gün önce ilk defa çocukları açık hava da bayanlarla oturmak için götürdüm.orada sohbet olmuştu yalnız bakıyorsun zor allah yardım etsin zorlanıyor musun sende zayıfcıksın çocukların uslu şikayetçi de değil durumundan vs diye bi sürü sohbet yaptılar kadınlar.görenler de bu mu ikiz doğurmuş bunlar mı diye söylendi.akşamına oğlum boğuluyordu kusmuğunda dün de kızım düştü bugünde oğlum yine kahvaltı tepsisini döktü üstüne çay bardağı ile berbaer.

okuyorum bol bol ama rabbim korusun nazarlardan nazara da inanıyorum ben.

diccle cim çok teşekür edeim arkadaşım korkumdan resimleri kaldırdım.ama şirin mi şirinler teyzesi.izmir de iken dayımlar bize gelmişti bebekelrimi severken "kimsenin bebekleri tatlı değil bi tek benim bebeklerim tatlı "demiştim.dayım da "yaa annelik böyle işte dünya çirkini de olsa evlat göze güzel gelir " demişti.hakikaten de öyle.evlat ddeyince bile içim eriyor ama n,itekim büyüünce bizi beğenmicekler

Kızlar 3 aylık kontrolumuz vardı bugun oglum 800 gr almış, 6600 gr sizce nasıl ?

oo maşallah çok güzel kilo almış annesi.kilo boy çizelgeniz yok mu?oradan da takip edebilirsin.maşallah
bebeğin gayet iyi.

Oy kuzularım yaa, çok geçmiş olsun. İnsanın eli ayağına dolanır bu durumda. Kusma falan olmadı değil mi ?

çok şükür olmadı lalus baygınlık ta olmadı uyutmadık iki saat birde gözlerinde de sorun yoktu birde yürüyüşünde de anormallik yoktu.gayet iyiydi.bi kanaması aşırıydı ben böyle kan fışkırması görmedim tam damara denk gelmiş benim yanağım boynum kan olmuş elbisem de olmuştu zaten.ben dikişlik olacağını düşündüm öyle kan olunca.

revirdeki doktorumuz tüm önlemleri aldı yarasını tedavi etti.önlem amaçlı 12 saat müşade altında tutuyoruz dedi.bizde elimizden geleni yaptık takip ettik.hamdolsun hiçbir sorun çıkmadı.gece de iyiydi.zaten akşam yine şirinlikler yapıyordu :)

şimdi de kardeşiyle didişiyor :):):)

rabbim korudu.güzel rabbime emanet evlatlarım(ız) acılarını göstermesin inşallah.o halini görünce kızımın aklım uçtu minicik bebeğimden onca kan gitti.o an dedim rabbim canımı al yaşanmamış olsaydı bu an ama hamdolsun şimdi hiçbirşey olmamış gibi hayatımıza devam ediyoruz

her halleri ayrı güzel bu sıpacıkların.ben kendimi çok şanslı hissediyorum iki evladım birden var.

eksik cvplamışm hep :) evet ya yalnız olsaydım hemen nizamiye ye koşardım herhalde çığlık çığlığa kafayı yicektim o halde bile.sağolsun üst komşum hemen selpak tuttu yarasını kapadı fazla kan akmasın diye ama ne çare yüzü gözü üstü başı kan oldu bebeğimin.

birde panik atak var bende o an da bile öyle nasıl sakin kaldım bilmiyorum dışa vurmadım diyeyim yada .çünkü elim ayağım boşaldı komşum de "bende korktum ama seni öyle görünce ben sakin kaldım sen daha fazla korkma "diye dedi.kıymam ben o komşumu çok seviyorum.zaten buradan gidersem bi o komşumu çok arayacağım.daha bu sene geldi ama ben çok sevdim.komşuluğu güler yüzü yeter.komşu çok önemli.çünkü herkese koşup yardım isteyemiyorsun hadi bi çay içelim hadi gel sohbet edelim diyemiyorsun ama ilk defa bi komşu buldum o da ben gidiyorum.inşallah ilerde başka bi yerde karşılaşırız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…