slm kızlar..
umut neredeyse hergün parka çıkıyor ..2 gündür evdeyiz biraz rüzgarlı hava.1.5 yaşında annesiyle gelen bi bebek daha vardı ,hergün geliyorlar onlarda ,annesiyle falan tanıştık.çocuğun 3 tekerlekli bisikleti var.aman umut bayıldı ona.zor indiriyiorum hergün o bisikletten,bağırıyor,vermek istemiyor,ittiriryor onu,ınnn ınnnn yapıyor bide ittirirken,kornasına falan basıyor,kısacası çok sevdi.bizde netten önceki gün e-bebekten sipariş verdik,tesadüftür ki bizde okadar model arasında o modeli beğendik aldık.dün geldi bisikletimiz.henüz parka gitmedik onunla.şimdilik evde bi alışsın bakalım.pedallarına ayakaları yeni yeni yetişiyor ama çevirirken yetişmiyor.önünde başka bi ayak koyma yeri var,oraya koymayı öğretiyorum.bende arkadan ittiriyorum.kornaya bas oğlum diyorum ,basıyor hemen.arkada sepeti var.çok güzel bi bisiklet.tavsiye ederim.
bebek arabasında durmayı çok sevmiyor artık.giderken pek sorun olmuyorda ,biyerde durduğumuzda çok huzursuzlanıyor.
bisiklettle her yere gidilmez ama parka gideriz,sahilde akşamları yürüyüş yaparken iyi olur belki..
16.dişimiz çıkıyor..tam sayamadım ama 16.yı buldu bununla birlikte.yine mızmız.

(
sizler nasılsınız kızlar.
ben yemek konusunda iyice sınırları zorluyorum artık.ne pişirsem diye aklıma hiç bişey gelmez oldu.dön dolan aynı şeyler.sıkılmasından korkuyorum.