gözlük siparişini iptal ettim
mehmet tutmazki hemen atar ondan vazgeçtim
bugün arkadaşım geldi uzun zamandır görüşemiyorduk 4 yaşında kızı var
kapı çalınca bizimki babası diye çok sev,ndi koştu gitti kapıya benden önce arkadaşımı görünce çok ağladı onları kovdu evden ittiriyo içeri girmesinler diye
onlar gidene kadar homurdandı ağladı bağırdı kucağımdan inmedi yere koydurtmadı kendini
akşamda babası gelince kapıda görünce bir çığlık attı apartmanı inletti maşallah ne ses var valla

artık bizim gibi çok rahat yürüyor koşuyor
arkadaşım ikinciyi düşünüyordu eşi çok erkek istiyormuş mehmeti görünce korktu bu nasıl çocuk diyor
bu ara beni kandırmalara başladı
biberonunu bulmuş dün içinde süt vardı benden gizli dökmüş yerlere ben bakınca hemen arkasına saklıyor ben başka tarafa bakınca yine dökmeye devam ediyor
görünce hişş dedim biberonu attıği gibi çığlık atarak mutfağa koştu masanın altına saklandı ordan kendince gizlice bakıyor ceee diyorum geri saklanıyor geri bakıyor yine cee diyorum saklanıyor çok keyifle oynadı yaramaz
mamayı bıraktık artık devam sütüne alıştı günde 750 ml filan devam sütü içiyor bazen normal sütte veriyorum
babasına yapışık sıpa
zorla bağıra bağıra kucağına aldırtıp sevdirtiyor kendini yemek bile yedirtmiyor kendisiyle ilgilendiriyor olmazsa yıkıyor ortalığı
gerçi eşimde pek memnun bu durumdan