Herkese merhaba,
Oğullarım salıdan beri çok hastaydı, çarşamba tavan yaptı, oğlanlardan biri öksürmekten, diğeri nefes alamamaktan uyuyamıyordu, gece 4'e kadar eşimle uyumadık. Ben de çok hastaydım, çocukların birini bırakıp diğerini alıyordum kucağıma ama, düşecek gibi oluyorduk, hiç halim yoktu, kabus gibiydi resmen. Doğduklarından beri ilk defa bu kadar kötü bir gece geçirdik. Sonraki günlerde de çok rahat değillerdi, 3-4 gün sürdü rahatsızlıkları. İkizlerimden biri tam olarak iyileşmedi hala.
Herkes iyidir umarım.
Günışığım, sütten kesmeye karar vermişsin oğlunu, hayırlısı olsun. Belli bir aydan sonra anne sütü ek gıdası olmalı, harcadıkları enerji arttığı için anne sütü ihtiyaçlarını zaten karşılamıyor, ki sen 1 sene emzirebilmişsin ne mutlu sana. Hamileliğin sorunsuz geçiyordur inşallah. İnan ikizlerim var ama, bana evde bir bebek varken hamile olmak daha zor geliyor. Çok güçlü birisin demek ki, kolaylıklar dilerim sana.(Diğer mesajını sonra gördüm, çok sevindim oğlunun çabuk uyum sağlamasına)
[
canmı çok çok geçmişler olsun..bu kış ayının salgın hastalıklarını bir türlü atamadık bizde.
ilaç kullanmadan atlatmaya çalıştığın için daha uzun sürer canım.aman üstelemesinde daha kötü.vücut bi yandan direnç kazanıyor o bakımdan iyi ama,bu aralar çok dikkat edin,iyice atlatsınlar.biz ilaç kullanamadan atlatamadık malesef.kullandığımız halde bile yine üsteledi bi müddet sonra.şimdi iyiz çok şükür.
sanada çok geçmiş olsun.kendimizide çok ihmal ediyoruz.
hamileliğimi sormuşsun canım:çok şükür iyi diyim ama aslında çocukla hiç de kolay değilmiş

(
dinlenmek istiyorum dinlenemiyorum,en büyük sıkıntım o şuan.ide bulantılarım geçti gibi bişey .
aslında bünye olarak hiç öyle güçlü,dayanıklı biri değilimdir kendimöi bildim bileli.ama bu halime ben bile çok şaşırıyorum.çok dirençli olmaya çalışıyorum,çünkü bana muhtaç bi yavrum var.allah bi şekilde yardım ediyor sanırım canım.
gingerus canım Ayaz bugün ameliyat olacaktı sanırım, giripte yazdıklarımızı görürsen bizi habersiz bırakma
sorunsuz rahat bir ameliyat olmuştur inşallah,Rabbim acil şifalar versin
aa bugünmüydü ameliyatı.bu saaate kadar olmuştur sanırım.bir an önce iyileşir inşallah..
merak ettim.
İyi geceler kızlar 2 gecedir yazmadım ama sadece 5 sayfacık konuşulmuş..sanırım hafta sonu diye kimse pek girmemiş...
Önce kendimi yazayım
esadı geçen salı sağlık ocağına götürmüştüm geniz akıntısı vardı öksürüyodu balgamı atamadığı için ama şuruplar hiç işe yaramadığı gibi sanki ilerledi..bugün birde burnu akmaya başladı..salı günü eşim evde 13 30 a doktora randevu aldım annem bronşit falan olur hala neden düzelmedi deyince başk bi doktorda baksın istedm..kendime fizik tedaviye aldım bacaklarım azda olsa ağrıyo ve sık tutuluyo daha önce bi dizimde kireçlenme vardı yeni evliyken baktırmıştm sanırım 2 sindede var artık ve kıtır kıtır ses geliyo rhatlıyorm..daha 27 yaşımda kireçlendysem yandım bakalım ne diyecek doktor...ve dikkat ettim gün boyu çok katlıyorm bacaklarımı birazda ondan oldu ee birazda ev işi namaz kılma derken sanırım bahvettim..inş kötü bişey çıkmazz..
Güneşışğım sanırım 3 ayına gireceksin yakında yada girdin internetten baktım 20 haftana kadar emzirebiliyormuşsun hatta son 3 ay kala süt zaten kendiliğinden kesilirmiş..erken oldu seninki biraz keşke biraz daha emseydi sonuçta daha bebişin büyümedi karnında...son aylarda sakatmış erken doğum riski varmış ama zaten Allah tarafından süt ozaman kesilirmiş..şimdi emmezse göğüslerin süt dolacak..nasıl olck bende bilemedim arkadaşım zor bi durum buda..yinede sen bilirsn tabi..
sizede çok geçmiş olsun benimolan.ilaç verdiyse düzenli kullanınca çabucak toparlanır inşallah esad.iştahı falan iyidir umarım.malum hasta olduklarında ne iştah kalıyor ,ne neşeleri.çok zoor.
sendeki kireçlenmemi gerçekten,bu yaşta oluyormu ki öyle şey.aman dikkat et.egzersiz falan vermiştir doktor,nasıl olacak ama düzenli yap bari.belkide zorlamışsındır falan.
yerleri silerken yer bezi kullananlardanmısın sen de benim gibi:))))?çu viledaya bi alışamadım ,illa eğilip kendim silicem yerleri.böyle oluncada dizler mahfoluyor.
12.haftayı doldurdum hamilelikte.ay hedabı yapınca kafam karışıyor.
bende internette sürekli araştırdım canım.20.haftayı bende duydum.ozamana kadar emziriyim diyorum ama bi yandan da korkuyorum.ayy kararsızım işte.ama niyetine girdim bikere ay sonuna kadar kesicem..

(((