- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #80.161
Ata, köpeğimize yemek yediriyor, sizinle de paylaşmak istedim videoyu :)Yazdan Kalan
hugocuk bu elini boğazına atıp kusturma işi bizde bir kaç ay önce vardı..ilk önceleri biz tepki veriyorduk aman yapma falan diye ama baktık biz tepki verdikçe inadına daha fazla yaptı..sonra eşime dedim biz tepki vermeyelim görmemezlikten gelelim bakalım ne olacak diye..o yaptıkça biz ilgisiz kaldık,tepki vermedik ki gerçekten zor oluyor tepki vermemek ama faydasını gördük bir süre sonra yapmayı bıraktı..sizin dikkatinizi çekmek için yapıyor...dişler kaşındığı için yapıyorlar ama bakıyorlar ki biz tepki veriyoruz yapmaya devam ediyorlar :)
ilgi çekme numaralarında epey yaratıcı olabiliyorlar..ilginçtir Yağmur mesela yanlışlıkla kafasını duvara vurdu diyelim aman vah tüh dersek bakıyorum gidiyor bu sefer tekrar kendisi vuruyor kafasını duvara..kızım yapma dedikçe vuruyor sıpa..numara çok bunlarda yani:)
durasella eğitici oyuncaklar için yaptığın yönlendirmelere teşekkür ederim..bu gün kuzuya eğitici kartlar ve ahşap puzzle aldık..bu dönem öğrenmeye çok açıklar..ne öğretirsen alıyorlar..biraz sabırlı olmak gerekiyor..Yağmur bizi dinlemiyor sanıyorum ama bir bakıyorum yapıveriyor..o kadar uğraştık oyuncakları toplatmak için umudu kesmiştim artık..geçen gün bir baktım kendi kendine oyuncaklarını topluyor ben demedenbir de tokalaşmayı öğretmiş dedesi Yağmur merhaba deyince elini uzatıyor tokalaşmak için..
ahşap puzzle kipadan çok uygun fiyata aldık..hugocuk sen kipadan yapıyorsun alışverişi sanırım istersen eğer ordan alabilirsin
Ata, köpeğimize yemek yediriyor, sizinle de paylaşmak istedim videoyu :)Yazdan Kalan
öff aynısını geçen sene bende yapmıştım ve atmak zorunda kaldım
internette alışveriş sitesi varya gittig.. diye bir site orda satıyorlar 15 tl filan ev yapımı kefir tanesi diye eğer öldüyse ordan temin edebilirsin veya başka sitelerden
çok teşekkürler canım.
eşim çok iyi çok şükür ..arada hafif hafif burun kanaması oluyor ama normalmiş oda.birde burun şişliği var,allahtan morarma falan olmadı gözaltlarında faaln.
umutun o kırmıızılıklarını ben buldum sanırım antibiyotik şuruptan !verdikten 2 saat sonra kabarmaya başlıyor.kestim iki gündür,kabartılarda hiç kalmadı.
canım öncelikle çok geçmiş olsun.
yalnız merak ettim neden ultrason istedi cerrah?bizde geçen hafta umutu götürmüştük ,başka bir doktor şüphelenmişti cerraha gözterin diye bahsetmiştim bi ara,cerrah elle muayene etti!testislerini bayağı bi yokladı,iyice baktı falan.sorun yok,iki testiste yerinde dedi.siziinki direk ultrasonla mı baktı?öyle daha iyiiimi anlaşılıyormuş?
avaba bizde başka bir cerraha daha göstersekmi?:44:
hugocuk sen pancar çorbasını nasıl yapıyorsun?
Ben daha önce de götürdüm devlet hastanesine orda elle muayene ettiler.
2. muayene de ameliyat dedi dr.
Benim de içime sinmedi,dün özel hastaneye götürdüm.
Ordaki cerrah da elle muayene etti ve bide ultrasonla bakalım küçülebiliyor bunlar yerine gelmediği zaman bi kontrol edelim durumunu diye.Zaten dışardan gözle de görülüyor yerinde olmadığı
Ultrasona götürdük bizde dediği gibi biraz küçülmeye başlamış inmemiş olan.
Ameliyat olması lazım dedi kesin.
pancarı doğruyorum minik minik köy tavuğuda ekleyip su koyup ateşe koyup pişiriyorum pişince ayrı yerde tereyağında unu kavuruyorum iiçine süt ekliyorum karıştırıp kapatıyorum ve çorbaya ekliyorum bir taşım kaynatıp kapatıyorum biraz tuz ekliyorum blendrdan geçiriyorum
ama kremalı yapanda var veya tereyağım yoksa çiçekyağıda ekliyorum
benim teyzemin torununda böyle olmuştu 1 yaşına girince basit bir operasyon geçirdi düzeldi
öncesinde çok ağlayan huysuz bir bebekmiş yemek yemezmiş sonrasında düzelmiş iştahıda
belki ayazdada bu durum olabilir ve operasyondan sonra düzelir iştahı
tabii ben çok bilmiyroum ama teyzemde görmüştüm anlatmıştı o zamanlar aklımda kalmış
inşallah ayaz bebişte düzelecek iştahıda düzelecek sen hiç üzülme bunlar basit şeyler çaresi var allah çaresiz dert vermesin yeterki
gingerus çok geçmiş olsun..birçok kişiden duydum bu operasyonu..inşallah kolaylıkla atlatacaksınız..kuzucuğunda sen de rahatlıyacaksınız inşallah
hugocuk tarifin için teşekkürler..bir daha ki sefere senin yaptığın gibi yaparım ama sütsüz Yağmur sütlü pek sevmiyor..bugün sabah pancar çorbası yaptım..içine pancar,havuç,patates,soğan,kereviz ve kerevizin yaprağını koyup düdüklüde haşladım..sonra blenderdan geçirdim..tavuk suyu ve zeytinyağı koydum..koyu kıvamlı bir çorba yaptım..büyük bir kase içti Yağmur..
ama kuzum keyifsiz yazık köpek dişi ha çıktı ha çıkacak epey kabarmış..gece de doğru dürüst uyuyamıyor
sabah 8.30 gibi emzirdim yatırdım..ben de yatayım dedim, baktım kuzum uyurken nasıl içini çekiyor çok ağlarsında sonra içini çekersin ya öyle ama hiç durmadan devam ediyordu..rüya mı görüyordu nedir yazık ..uyandırmaya çalıştım aldım yatağından sarıldım emzirmeye çalıştım yok yazık içini çekmeye devam ediyordu zar zor uyandırdım ama epey bir süre uyandıkdan sonra da içini çekti kuzum..dişler canlarına okudun kuzuların ya
Doktor muayene ederken sordu bana kaç kilo diye
Ben de 9 dedim pek kilo almıyo dedim iştahsız, ama bişey demedi onunla ilgili
Ben de bunu bilmediğim için sormadım başka bişey.
Belki de dediğin gibidir operasyondan sonra düzelir inşallah canım sağol
Ayaz'a çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda iyileşip toparlanır inşallah. Ameliyata karar verdiniz mi? Ne zaman olacak? Hugonun dediği gibi kilo almaması bundan olabilir mi acaba?Doktor muayene ederken sordu bana kaç kilo diye
Ben de 9 dedim pek kilo almıyo dedim iştahsız, ama bişey demedi onunla ilgili
Ben de bunu bilmediğim için sormadım başka bişey.
Belki de dediğin gibidir operasyondan sonra düzelir inşallah canım sağol
Canım yaa, üzüldüm resmen kızının iç çekmesini okuyunca, acı çekiyor yavrucak, insanın içi parçalanıyor, ama yapacak birşey yok maalesef, büyüme sancıları bunlar .hugocuk tarifin için teşekkürler..bir daha ki sefere senin yaptığın gibi yaparım ama sütsüz Yağmur sütlü pek sevmiyor..bugün sabah pancar çorbası yaptım..içine pancar,havuç,patates,soğan,kereviz ve kerevizin yaprağını koyup düdüklüde haşladım..sonra blenderdan geçirdim..tavuk suyu ve zeytinyağı koydum..koyu kıvamlı bir çorba yaptım..büyük bir kase içti Yağmur..
ama kuzum keyifsiz yazık köpek dişi ha çıktı ha çıkacak epey kabarmış..gece de doğru dürüst uyuyamıyor
sabah 8.30 gibi emzirdim yatırdım..ben de yatayım dedim, baktım kuzum uyurken nasıl içini çekiyor çok ağlarsında sonra içini çekersin ya öyle ama hiç durmadan devam ediyordu..rüya mı görüyordu nedir yazık ..uyandırmaya çalıştım aldım yatağından sarıldım emzirmeye çalıştım yok yazık içini çekmeye devam ediyordu zar zor uyandırdım ama epey bir süre uyandıkdan sonra da içini çekti kuzum..dişler canlarına okudun kuzuların ya
herkese selam geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah bu gün gastrologa gittik kontrol için durumumuz iyi çok şükür soracaklarımıda sordum sizede yazayım dedim hugo özellikle senin için bıldırcın yumurtasını sordum :) bıldırcın yumurtası sandığımız gibi ağır falan değilmiş hatta bir tane tavuk yumurtasının besleyiciliğini ve kalorisini karşılamak için 2 3 tane yedirmek gerekiyormuş onuda mesela sabah bir tane yedirdin öğlende bir tane daha yedirebilirmişsin ama yinede tavuk yumurtası daha iyi dedi, yiyeceklerini sulu değilde püre şeklinde ver dedi yani çorbasını fazla sulu yaparsak midesini çabuk şişirip yemesi gereken miktarı yemesini engellermiş bu dönemde mideleri bir çay bardağı kadarmış bu miktarda yedilermi yeterli olurmuş yani yemedimi zorlama dedi ama dedim daha fazla yiyor hatta sizin söylediğiniz miktarın çok üstünde yiyor dedim midesi kaldırıyorsa kusma yada herhangi bir rahatsızlığı olmuyorsa yesin dedi birde hazır ve konserve ürünleri içindeki katkı maddelerinden dolayı kesinlikle yedirme dedi özellikle 2 yaşına kadar hiç iyi değilmiş 2 yaşına kadar olan çocuklarda büyümeden kaynaklı hücre bölünmesi fazla oluyormuş bizde bu tarz besinleri verirsek bu bölünme esnasında kanserli hücreye dönüşme olasılıkları artıyormuş bu tarz besinlerden olabildiğince uzak tut dedi herşeyi mevsiminde yedirmeye çalış dedi, paylaşmak istedim yine aklıma birşey gelirse yazarım :)
Herkese merhaba,
Uzun süredir girip okuyorum, ama muhabbete katılacak, yazacak fırsatım olmuyor. Umarım herkes iyidir.
Ayaz'a çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda iyileşip toparlanır inşallah. Ameliyata karar verdiniz mi? Ne zaman olacak? Hugonun dediği gibi kilo almaması bundan olabilir mi acaba?
Sağol canım,karar vermek zorunda kaldık,perşembe günü testleri yapılacak,pazartesi de ameliyat olacak bi aksilik çıkmazsa.
Hatta sünnetini de yaptırmayı düşünüyorum konuşucam perşembe günü bakalım.
Hadi hayırlısı, karar vermek kararsızlıktan, belirsizlikten çok daha iyidir. Biraz sıkıntı olur belki ama, rahatlar tatlı bebeğin. Çok geçmiş olsun şimdiden.Herkese merhaba,
Uzun süredir girip okuyorum, ama muhabbete katılacak, yazacak fırsatım olmuyor. Umarım herkes iyidir.
Ayaz'a çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda iyileşip toparlanır inşallah. Ameliyata karar verdiniz mi? Ne zaman olacak? Hugonun dediği gibi kilo almaması bundan olabilir mi acaba?
Sağol canım,karar vermek zorunda kaldık,perşembe günü testleri yapılacak,pazartesi de ameliyat olacak bi aksilik çıkmazsa.
Hatta sünnetini de yaptırmayı düşünüyorum konuşucam perşembe günü bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?