- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #80.181
Hadi hayırlısı, karar vermek kararsızlıktan, belirsizlikten çok daha iyidir. Biraz sıkıntı olur belki ama, rahatlar tatlı bebeğin. Çok geçmiş olsun şimdiden.
İnşallahh canım yaa biran önce olsa da bitse çok endişeliyim nasıl olucak,nasıl durucak diye
Herkese merhaba,
Uzun süredir girip okuyorum, ama muhabbete katılacak, yazacak fırsatım olmuyor. Umarım herkes iyidir.
Ayaz'a çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda iyileşip toparlanır inşallah. Ameliyata karar verdiniz mi? Ne zaman olacak? Hugonun dediği gibi kilo almaması bundan olabilir mi acaba?
Canım yaa, üzüldüm resmen kızının iç çekmesini okuyunca, acı çekiyor yavrucak, insanın içi parçalanıyor, ama yapacak birşey yok maalesef, büyüme sancıları bunlar .
Nisane canım, kızının kontrolü ne oldu, var mı bir sorun? Eğer daha önce yazdıysan kaçırmış olabilirim cevabı, tekrar olduysa kusura bakma.
Günışığım, eşin ameliyat olmuştu galiba yanlış hatırlamıyorsam, çok geçmiş olsun, umarım daha iyidir şimdi.
Melitta, tayininiz çıkmış, gözünüz aydın, sizin için ne hayırlıysa o olur inşallah! Minnoşlarınla toparlanmak bir hayli zor olacak ama, yeni başlangıçlar her zaman çok heyecanlı gelir bana.
ben bugüne kadar kerevizi çorba şekllinde verdim.kereviz çorbası yaptım anlayacağın.kereviz,havuç,patates,soğan et suyuyla pişirip blendırdan geçirdim.birazda limon sıkıyordum.gerçekten çok severek yiyordu.Kızlar ,kerevizi nasıl veriyorsunuz bebişlere.
Ben daha önce sebze çorbalarına karıştırıyordum ama şimdi tek yapmak istiyorum varmı değişik bir tarif
Doktor muayene ederken sordu bana kaç kilo diye
Ben de 9 dedim pek kilo almıyo dedim iştahsız, ama bişey demedi onunla ilgili
Ben de bunu bilmediğim için sormadım başka bişey.
Belki de dediğin gibidir operasyondan sonra düzelir inşallah canım sağol
Herkese merhaba,
Uzun süredir girip okuyorum, ama muhabbete katılacak, yazacak fırsatım olmuyor. Umarım herkes iyidir.
Günışığım, eşin ameliyat olmuştu galiba yanlış hatırlamıyorsam, çok geçmiş olsun, umarım daha iyidir şimdi.
çok teşekkürler canım.burun ameliyatı oldu ,çok şükürt çok iyi canım.10 gün rapor verdiler,evde şimdi,benim için iyi oldu,umutla ilgileniyor ama burnuna çarpacak diye ödü patlıyor ..:)))
evet şimdi sen öye deyince baktım.inşallah buraya geliyordur.yoksa akrabalardan birine aldırtıp yollatıcam artık
geçmiş olsun günışığım eşinin nesi var.burun ameliyatı mı oldu ?
evet canım.kemik eğriliği vardı doğuştan.kurutldu çok şükür..
teşekkür ederim.yer belli değil ama gideceğimiz kesin.boynum çok ağrıyor.allah yardımcım olsun.boyun ameliyatı tavsiye etmiyorlar ama dayanacak gücüm kalmadı.5yıldırbu ağrıları çekiyorum.ne yapacağımı şaşırdım.yaşım genç.sağlıklı olmayı dilerdim.
siz siz olun omurganıza dikkat edin.
bu arada ekran klavyesi ile yazıyorum.klavyem bozuldu
ben bugüne kadar kerevizi çorba şekllinde verdim.kereviz çorbası yaptım anlayacağın.kereviz,havuç,patates,soğan et suyuyla pişirip blendırdan geçirdim.birazda limon sıkıyordum.gerçekten çok severek yiyordu.
bende kerevizi çok sevdiğim için evde yemeğini yaparım.salçasız zaytinyağlı olarak,havuçlu,biraz bezelyede katabilirsin içine,yada teebiyeli olarak salçalı,yumurta terbiyeli,kıymalı yada etli olarkata pişirilenbilir.
herkes kokusuna dayanamıyor kerevizin ama ben sevdiğim için hiç ağır gelmiyor pişirirken.
şimdiden tekrar geçmiş olsun canım.
minnoş ameliyattan sonra baya bi rahatlar inşallah.genel anestezi altında yapılıyor dimi?
eğer bizimde ameliyat olması gerekseydi bizde sünneti aradan çıkartacaktık.
sünnet işini çok ertelemeyi düşünmüyorum.mayıs sonu haziran gibi sanırım yaptırıcaz.
benim içim rahat etmedi çarşamba gününe başka bi özel hastanenin genel cerrahına randeu aldık.
Herkese merhaba,
çok teşekkürler canım.burun ameliyatı oldu ,çok şükürt çok iyi canım.10 gün rapor verdiler,evde şimdi,benim için iyi oldu,umutla ilgileniyor ama burnuna çarpacak diye ödü patlıyor ..:)))
evet canım.kemik eğriliği vardı doğuştan.kurutldu çok şükür..
geçmiş olsun bende ameliyat oldum çok problemliydi burnum ama sol taraftan yine nefes alamıyorum.dr unutmuş eti.
az önce alıntı yaptım sandım senin yazından ama yapmamışım.
canım şimdiden hayırlı olsun yeni yeriniz.inşallah şimdiki yeri aratmayan biyer çıkar şansınıza.
taşınmak yorucu olur ama yeni yer heyecanı yaşamak güzel olsa gerek.
şimdiden kolaylıklar diliyorum..
memnunum gezmekten yeni insanlarla tanışmaktan yeni memleket görmekten.rabbim sağlık versin yeter ki.
Ata'ya ve onu yetiştirme tarzına bayıldım allah uzun sağlıklı güzel bi ömür versin.
maşallah ata'ya!çook ama çok tatlı bi oğlun var.köpeği beslemesine bayıldım..köpeğininzde çok şeker..
Bugün Atoş'a idrar ve kan testi yapıldı. Demire bakıldı. Beş aylıkken demir damlasını bırakmıştım ben, çok fazla et de yemedi ama demirimiz iyi çıktı. Yalnız idrarda iltihap gibi bir şey varmış, sünnet olmayan her bebekte olurmuş. Sünnet ettirin çok geç kalmayın dedi doktor.
Amma korkak çıktım yav, şu sünnet işini erteleyip duruyorum. Ne olacak sonum bilemedim. Sağlık ocağından hemşire aradı yarın su çiçeğimiz var hatırlattı, inanılmaz ilgili hayret ediyorum.
Akşam yemeği bakla yapmıştım, çok severek yiyor. Karşılıklı kaşıkladık minnoşla.
Çok teşekkür ederim. Hayvansever arkadaşlar görmek beni çok mutlu ediyor.
Memoşun annesiiiiiiiii :) bloğuma yorum yazmışsın ayrıca teşekkür ediyorum yivrummm.
gingerus öncelikle size çok geçmiş olsun canım.ayaz bi an önce sıkıntısız bi şekilde ameliyat olup sağlığına kavuşur inş
bize gelince kızlar yine tuhaf bi doktora denk geldik
cmrtesi sabah önce çocuk doktorundan sonrada kbb daan randevumuz vardı
neyse girdik odaya anlattık derdimizi
geceden de nöbetçimiydi neydi gözler şişmiş uykusuzluktan surat 5 karış daha baştan kestirip attı
geniz eti olsa bile 3 yaşından önce ameliyat yapılmaz
çok ciddi boyuttaysa belki 2,5 yaşında olabilir diye...
ben sinir oldum tabi
bi arkadaşımın bebği 8 aylıkken oldu bu ameliyatı 2 cm büyüklüğünde geniz eti vardı biliyorum dedim (mozp u kastediyorum)
nerde oldu dedi,istanbulda dedim
bu hemen başladı
işte orası istanbul,orada geniz ameliyatı diye küçücük bebeği keserler
bi dünya para alırlar onun peşinden başka şeylerini de alırlar
falan filan saçmaladı durdu
bende ne olduğunu bilemem ben olanı söylüyorum sadece ayrıca çokta memnun dedim
neyse bu uzatmadı kamerayla falan baktı sonra röntgen istedi
röntgende de tıkayacak durumda değil dedi
var mı yani dedim
ehh her çocukta olur zaten,tıkanacak boyutta değil,alerjik olabilir,2 yaşından sonra tekrar görmeliyim dedi
sizin anlayacağınız bana hiç güven vermedi
sonuçta bebğim büyük adam gibi horluyor sürekli uyanıyor diyorum sprey sık diyor
her çeşit spreyi denemedik sanki
kısaca öyle havada kaldı mevzu
çünkü hiç güvenmedim
4 ay daha dişimi sıkıp ankarada adam akıllı bi doktora götürcem artık
saçmalamış
kayrada ameliyat oldu geçti bişeyi kalmadı ciddi derecede büyükse üç yaşını nasıl bekleyecekler tıkanıklık yapar yemek bile yiyemez
belliki başından savmış
eh işte dediğine görede ganiz eti var demekki ama tükürdüğünü yalamak istemiyorya ondan öyle eh iştee diyee zırvalamış
günışığım atlamışım canım kus bakma eşin ameliyat olmuş çok geçmiş olsun
melittacım sende Türkiye ye dönüyormuşsun.adına çok sevindim.çok sevmiyordun kıbrısı yanılmıyorsam..tatlı bi heyecan almıştır şimdi seni
durasella videoyu izledim ataya da tatlişe de bayıldım..bi başka canlıyla beraber büyüyor olması ne güzel atanın.
buarada bizde kan testi yaptırdık.şu ağzına ne bulursa götürdüğü için tedirgin olmuştum.kan değerleri ii çıktı ama kan hücrelerindede küçülme olmuş dedi.belki laboratuvar hatasıdır dedi
nasıl bi hastane buldum bu sefer şaşıyorum kendime
doktorları ayrı acayip laboratuvarları ayrı acayip
1 günlük beslenme menüsü verdi örnek olması açısından
günde 2 dilim ekmek var menüde bi ara mevzusu olmuştu
bi ara yazarım yine detaylıca
hugocuk rica etsem bana kefir tarifini verirmsn ?bir de ben inek sütünden yoğurt yapamadım devam sütünden çok güzel yapıyordum neden olmuyor acep
kus mu yapiyooo :) yerim ben onun kus yapan parmaklarini yaaa. masallah. kizinada cok gecmis olsun. her zaman masallah de oku yavrularina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?