2012 Şubat Anneleri

mozpcum ben de bankada çalışıyordum 5 sene öncesine kadar. sen şimdi böyle yazınca birden eski çalışma günlerimin özlemi doldu içime

Bankacı olmanın iyi yanIarıda var kötü yanları da var. Özellikle şubeci olmak çok zor, hedefler insanı hem Çok geriyor hem çok yoruyor. Duymuşsunuzdur Bireysel emeklilik sistemini, bizimde kampanyamız vardı bugün son günüydü. Veri girişleri yapmak bize düştü. 22:00'de çıkabildim eşim geldi aldı
şimdide acaip yorgunum.
Zorlukları olsada işimi seviyorum.Çok şükür düzgün ve kurumsal bir yerde çalışmak çok güzel bir şey.

Sen tekrar çalışmak istiyormusun Cat' cim?

Son düzenleme:
mozp umarım hala bankada değilsindir...Allah kolaylık versin çocuk olunca bu tempoda çalışmak daha zor oluyordur..
ben mesajı yazatken sen çıktığını yazmışsın..yine de epey geç çıkmışsın

Son düzenleme:

sağol canım teşekkür ederim düşündüğün için
zor kısımları bi hayli fazla tabiki ama "çok şükür" dediğim yerlerde çok. Arada böyle zamanlar oluyor. Mesela tüm hafta sonu eğitimde olacağım hem ben oğlumu hem de o beni çok özleyecek ama bu çalışmalarım hep onun geleceği için
o yüzden işimin iyi yanlarını düşünüyorum

Son düzenleme:

canım ben de şubedeydim, hem de gişede. benim istifa ettiğim dönemde, gişecilere de hedefleri tutturma konusunda bayağı bir yük bindirmişlerdi. her gelen müşteriye emeklilik satmaya, otomatik ödeme yaptırmaya çalışıyorduk. bir yandan da kasanın açığı/fazlası vs. gişecilik de zordu ama çalışmak çok güzel birşey.

çalışmak istiyorum canım ama eşimin işiyle alakalı birşeyler yapmak istiyorum. ofisi var. b.sayar programcısı. bsayar üzerinden birşeyler yapabilirim. kısmet bakalım. banka zor artık. çıkmasaydım zor gelmezdi ama şu saatten sonra benim için eğitimlere gitmek, mesailere kalmak zor olur. çünkü ben de, ev halkı da rahata alıştık artık şaka bir yana, 32 yaşında da bankalar beni işe alır mı, orasını da bilemem

Allah yardımcın olsn canım ya çok yaramaz bi oğlan bu memo çokta sinirli neden acaba kime çekti...dayısı falan varmı çekecek..rabbim sabır versn sana zor bi oğlan bu memo...
geçmiş olsn nisane...Allah şifa versn et çok kötü bişey yaa tıkanır rahat nefes alamaz gelişimini yemesini bile etkiler gece ağzı açık yatar kapatamaz yavrucak...bencede uzatmadan kurtar yavrunu cnm..inş kolayca geçer gider sıkıntınızz
cnmsen sık sık yazmasan ben markette görüp yüzüne bakmıyodm kefirin ama çok faydası varmış cidden..ama sana bişey sorcm şimdi bu kefiri 1 litre suya kaç tane mayalayacağım bide süt yoğurt mayalar gibi ılıkmı olacak.bide bazı yerlerde karanlıkta 48 saat beklerse yoğurt gibi olur yazılmış doğrumu...açıklarsan sana zahmet lütfen...ne kadar bekleteyim..kaçgünde bitmeli...

geçmiş olsun umuda cnm..bahsettiğin alerjiden bizdede var bazen bendede çıkıyoo gidiyo ama neden olduğunu bulamıyorm ama ne zaman tutku alsak kardeşimdede oluyoo sanırım içinde bişeye alerjisi var..umut ıvır zıvır bişey yemediyse muhtemelen ilaçta olan bişeydendir geçmiş olsn cnm...inş bi daha olmaz..rahatsız eder çünkü onu..hafifte olsa kaşınır..eşinde burnundan ameliyat olcktı sanırım nasıl geçti..hızlıca iyileşir inş...

Bana gelince aynıı tass aynı hamam...hamd olsun yolunda olmayan bişey yok ama günün koşuşturması hiç bitmiyoo bazen bende kasa sorumlusu olduğum zamanları özlüyorm restorantta...çalışma zamanlarım aklıma geliyoo
bugün pazar yaptm geldim eve yemek yaptm akşam tam ohh dedm yemek yicem esada bi tabağa makarna koydm sen kaş göz arasında al tabağı peteğn üstüne koymaya çalış düşürdü elinden zaten bu ara ne bulsa oray koyuyodu aklıma gelmedi açlıktangitti 6 senelik karaca porselenm...reklam gibi oldu ama bide komplede kırılmadı kenarı ç,atladı...atmayada kıyamıyorm kullanmada kullanılmaz bariz belli napsam bilemedm...bi daha komple evi süpürdm sayesinde...niyetim yoktu yorulmuştm gün içinde...bide bu ara bişey öğrendi biberondan su içip ağzında tutp geri atıyoo..önü defalarca ıslandı tam yatıcaz akşam bayağı ıslatmış mecbur bez koyamadım komple zıbınına kadar soydum değiştm altını üstünü yatırdım sonra size baakayım dedm...gündüz fırsat bulamıyorm bugünlerde...ama aklımdasınız hep...

Ayrıca geçmiş kadınlar gününüz kutlu olsn Şiddetsiz Dertsiz Sorunsuz yıllar bizi bulsun inş...özellikle şidet mağduru kadınlarımız kurtulsun inş o canilerin elinden.....

sağol canım bende alayım bıldırcın yumurtası haftada iki kere veririm

aslında yoğurt mayalamaktan çok daha kolay
sadece metal yok deymeyecek mayaya o kadar
nette resimli olarak anlatımları var ordan bakarak daha rahat anlarsın
ben dünden beri yüzümü kefirle yıkıyorum bakalım geçmeyen sivilce izlerim var bikaç aydır geçmedi gitti onları geçirsin diye sürüyorum önceden çok işe yaramıştı

kefir mayası şişe içinde aktarlarda satılıyor
şişeden az miktarda fındık tanesi kadar filan kefir mayası çıkıyor bunun hepsini koyuyorsun
ama önceleri maya küçük ve az olduğu için 1 litre süte yapmak yerine biraz daha az süte mayalayabilirsin
mesela ben günlük yapıyorum hergün 2 subardağı kadar süte mayalıyorum 1 bardağından fazlasını memoş içiyor kalanıylada yüzümü yıkıyorum
süt ılık olmalı
dolaptan çıkarttığın sütü peteğin üzerine koyup beklet biraz ısınınca mayalarsın
odanın sıcaklığı kefirin oluşma süresini etkiliyor
yaza doğru sıcaklarda daha kısa sürede oluyor
kefir durdukça tadı ekşimsi hal alır
içine su veya süt katarak tadını yumuşatabilirsin
su ekleyince ayran gibi oluyor

memoya gelincede aynı babası zaten ikiside kova burcu
eşim bu seni dövecek diyor takmış sana diyor
canı sıkılsın dişi acısın sıkıntısı olsun benden alıyor hıncını

günaydın kızlar
sabah 7 de kalkıyoruz biz
mehmet elini boğazına sokup kusturuyor kendini
dün akşam gözümüzün içine baka baka yaptı eşimde bende vurduk ellerine
kahkaha atıp yine yapıyor napsam bilemedim yapma yapma diye vuruyorum ellerine bööö diye dil çıkarıp yine yapıyor nasıl vazgeçirsem napsam bilemedim

birde bu ara şarkı söyleyip alkış yapınca oynuyor
poposunu sallaya sallaya dans ediyor çok komik oluyor

benimkiler de öyle oynuyorlar çok şeker oluyorlar gangan ı 7 aylıktan beri seviyorlar oynuyorlar :):):)

bugün kefiri süzdüm uyku sersemi metal çay kaşığı ile süzgeçten geçirdim.kavanoz a koyup kaldırırken aklıma geldi.nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm anlatamam.nerden bulacam şimdi kefir

kefirim ölmüş müdür ?

bu gün Ayaz'ı doktora götürdük yine inmeyen testisi için.
Cerrah muayene etti,ultrason istedi çektirdik,ameliyat olması lazım dedi
18 martta ameliyat olacak oğlum

öff aynısını geçen sene bende yapmıştım ve atmak zorunda kaldım
internette alışveriş sitesi varya gittig.. diye bir site orda satıyorlar 15 tl filan ev yapımı kefir tanesi diye eğer öldüyse ordan temin edebilirsin veya başka sitelerden

bu gün Ayaz'ı doktora götürdük yine inmeyen testisi için.
Cerrah muayene etti,ultrason istedi çektirdik,ameliyat olması lazım dedi
18 martta ameliyat olacak oğlum

canım öncelikle çok geçmiş olsun.
yalnız merak ettim neden ultrason istedi cerrah?bizde geçen hafta umutu götürmüştük ,başka bir doktor şüphelenmişti cerraha gözterin diye bahsetmiştim bi ara,cerrah elle muayene etti!testislerini bayağı bi yokladı,iyice baktı falan.sorun yok,iki testiste yerinde dedi.siziinki direk ultrasonla mı baktı?öyle daha iyiiimi anlaşılıyormuş?
avaba bizde başka bir cerraha daha göstersekmi?:44:

bizimkide 7 aylıktan beri oynar durur.))
emeklediği dönemde emekler pozisyonda kendini salalayarak oynuyordu,ayağa kalkmaya başlayınca ayakta sallanarak oynuyor:))
minnoşlaryaa...

aaaaa!nerden öğrenmiş öyle kendini kusturmayı bak sen,yaramaz:))
vazgeçirmeye çalışın,alışkanlık yapmasın iyice.
benimki arka dişlerini kaşımaya çalışırken bazen birkaç parmağını birden gırtlağına götürünce öğüürttürüyor kendini ,ama yanşşışlıkla yaptığı belli,öğürür gibi olunca yapmıyor birdaha.

çok teşekkürler canım.
eşim çok iyi çok şükür ..arada hafif hafif burun kanaması oluyor ama normalmiş oda.birde burun şişliği var,allahtan morarma falan olmadı gözaltlarında faaln.
umutun o kırmıızılıklarını ben buldum sanırım antibiyotik şuruptan !verdikten 2 saat sonra kabarmaya başlıyor.kestim iki gündür,kabartılarda hiç kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…