- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #80.141
ya ben hala bankadayım, kampanyamız vardı mesaiye kaldım, haftasonuda eğitim var,
çok yoğun geçiyo yine bu hafta :44:
mozpcum ben de bankada çalışıyordum 5 sene öncesine kadar. sen şimdi böyle yazınca birden eski çalışma günlerimin özlemi doldu içime
mozp umarım hala bankada değilsindir...Allah kolaylık versin çocuk olunca bu tempoda çalışmak daha zor oluyordur..
ben mesajı yazatken sen çıktığını yazmışsın..yine de epey geç çıkmışsın
Bankacı olmanın iyi yanIarıda var kötü yanları da var. Özellikle şubeci olmak çok zor, hedefler insanı hem Çok geriyor hem çok yoruyor. Duymuşsunuzdur Bireysel emeklilik sistemini, bizimde kampanyamız vardı bugün son günüydü. Veri girişleri yapmak bize düştü. 22:00'de çıkabildim eşim geldi aldı
şimdide acaip yorgunum.
Zorlukları olsada işimi seviyorum.Çok şükür düzgün ve kurumsal bir yerde çalışmak çok güzel bir şey.
Sen tekrar çalışmak istiyormusun Cat' cim?
Allah yardımcın olsn canım ya çok yaramaz bi oğlan bu memo çokta sinirli neden acaba kime çekti...dayısı falan varmı çekecek..rabbim sabır versn sana zor bi oğlan bu memo...uykusuzum
gece üç te uyandı sallıyorum ediyorum yok
uykumda çok offf mehmet uyu artık dedim demez olaydım delirdide delirdi
sinirinden beşiğini ısırırdı yattığı yerden tepindi yatağını yorganını yumrukladı
birde kediler kavga ederken nasıl sesler çıkartıyorsa öyle sesler çıkarıyo
aldım yastığa koydum tam beşe kadar sallattı kendini çok yorgunum
geçmiş olsn nisane...Allah şifa versn et çok kötü bişey yaa tıkanır rahat nefes alamaz gelişimini yemesini bile etkiler gece ağzı açık yatar kapatamaz yavrucak...bencede uzatmadan kurtar yavrunu cnm..inş kolayca geçer gider sıkıntınızzselam kızlar
kızımın artık bitmek tükenmek bilmeyen burun tıkanıklığından bezdik
dedesinde,amcasında veee babasında da geniz eti olmasından dolayı büyük ihtimalle kızımda da var
zavallaı bebeğim ne gece ne gündüz huzurlu bi uyku uyuyamıyor
haftasonu tekrar götürüyoruz kbb ye
ilk doktorun yüzünden bu kadar bekledik zaten
ve büyük olasılıkla ameliyat diyeceklermiş gibi geliyor
aslında ailemin yanında ankarada yaptırmayı istiyordum ama daha tatile çok zaman var
bebeğim daha fazla eziyet çeksin istemiyorum
cnmsen sık sık yazmasan ben markette görüp yüzüne bakmıyodm kefirin ama çok faydası varmış cidden..ama sana bişey sorcm şimdi bu kefiri 1 litre suya kaç tane mayalayacağım bide süt yoğurt mayalar gibi ılıkmı olacak.bide bazı yerlerde karanlıkta 48 saat beklerse yoğurt gibi olur yazılmış doğrumu...açıklarsan sana zahmet lütfen...ne kadar bekleteyim..kaçgünde bitmeli...afiyet olsun yarasın dobişe
sevmiş olmasıda çok avantaj olmuş zorlanmazsın hiç
bak şimdi kısa zamanda düzenli içtiği taktirde gelişiminde fark göreceksin
bizde öyle olmuştu çocuk kefirle bianda kocaman oldu
hele bu ara yine uzadı aygazın üzerine rahatça uzanıyor tencere tava elliyor masanın üzerindeki bişeyi alıyor
sonra midesinede en güzel doğal ilaç kesinlikle reflü vs.. olmaz kabız olmaz sindirim sorunu yaşamaz
radyasyonun etkilerini bile azaltıp ciğerleri bile temizliyormuş
içsinler ufaktan sağlıklı büyüsünler
slmlarr..
bizde şurup içmeyenlerdeniz malesef.doğum gününden bu yana sadece 15 günlük bi ara şimdi ynie şurupa başladık.umutta kaşığa karşı bi trpki oluştu artık.kaşık görünce deliriyor.o yüxzden artık normal yemekte yememeye başladı.pekmez vermeye çalışıyorum sabahları daha kaşığı görünce kaçıyor.
geçengün acilde dedim şurup içiremiyorum diye kaşıkla,enjektörle verdiler onuda püskürrtü,heryeri montu,sedeye battı .
burnunu sıkıyorum,eşim kollarını tıtıyor,bende bi yandan bacaklarımın arasına sıkıştırıyorum onu,bi yandanda eşim kafasını sabitliyor
o şekilde bi şurup içme maceremaız oluyor.çok kötü bi görüntü dimi ,ama mecburuz bu şekilde yapmaya.iyiliği için içmesi lazım.
önceki akşam acile gittik.vücüdünda parça parça kızarıklıllar oluştu aniden.böyle büyüklü küçüklü,yama yama..alerjik reaksiyon dedi.iğne yaptı,birde alerji şurubu verdi.daha eve gelmeden geçti hemen,bugünde yüzünde çıktı.
nezamana kadar sürer bilmiyorum(
ne dokundu onuda bilmiyorum.farklı bişeyde yemedi,daha doğrusu bişey yemiyor zaten bu aralar.doktor içtiği bi ilaçtan şüphelendi.vermidon vermişlerdi ,hiç önermedikleri bi ilaçmış,büyük ihtimalle o dedi.
internetten baktım dediği gibi etkileri varmış gerçekten.
bu arada eşim bugün ameliyat oldu.burundan,annesi ve babası geldi.babası bu gece yanında kalacak.ben ameliyattan çıkana kadar yanındaydım.umuta babbannesi baktı.çok şükür iyi geçti ameliiyatı.çok stres yapmıştım.
bizden haberler böyle kzlar..görüşürüz..
herkese selam geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah bu gün gastrologa gittik kontrol için durumumuz iyi çok şükür soracaklarımıda sordum sizede yazayım dedim hugo özellikle senin için bıldırcın yumurtasını sordum :) bıldırcın yumurtası sandığımız gibi ağır falan değilmiş hatta bir tane tavuk yumurtasının besleyiciliğini ve kalorisini karşılamak için 2 3 tane yedirmek gerekiyormuş onuda mesela sabah bir tane yedirdin öğlende bir tane daha yedirebilirmişsin ama yinede tavuk yumurtası daha iyi dedi, yiyeceklerini sulu değilde püre şeklinde ver dedi yani çorbasını fazla sulu yaparsak midesini çabuk şişirip yemesi gereken miktarı yemesini engellermiş bu dönemde mideleri bir çay bardağı kadarmış bu miktarda yedilermi yeterli olurmuş yani yemedimi zorlama dedi ama dedim daha fazla yiyor hatta sizin söylediğiniz miktarın çok üstünde yiyor dedim midesi kaldırıyorsa kusma yada herhangi bir rahatsızlığı olmuyorsa yesin dedi birde hazır ve konserve ürünleri içindeki katkı maddelerinden dolayı kesinlikle yedirme dedi özellikle 2 yaşına kadar hiç iyi değilmiş 2 yaşına kadar olan çocuklarda büyümeden kaynaklı hücre bölünmesi fazla oluyormuş bizde bu tarz besinleri verirsek bu bölünme esnasında kanserli hücreye dönüşme olasılıkları artıyormuş bu tarz besinlerden olabildiğince uzak tut dedi herşeyi mevsiminde yedirmeye çalış dedi, paylaşmak istedim yine aklıma birşey gelirse yazarım :)
hugocum, canım çok teşekkür ederim kefirin faydalarını yazmışsın. Allah kısmet ederse en kısa zamanda mayasını aktardan alıyorum ve sonra da forumda senin kefir tarifini bulup, uyguluyorum. kızıma da içiririm inşallah.
sağol canım.
Allah yardımcın olsn canım ya çok yaramaz bi oğlan bu memo çokta sinirli neden acaba kime çekti...dayısı falan varmı çekecek..rabbim sabır versn sana zor bi oğlan bu memo...
geçmiş olsn nisane...Allah şifa versn et çok kötü bişey yaa tıkanır rahat nefes alamaz gelişimini yemesini bile etkiler gece ağzı açık yatar kapatamaz yavrucak...bencede uzatmadan kurtar yavrunu cnm..inş kolayca geçer gider sıkıntınızz
cnmsen sık sık yazmasan ben markette görüp yüzüne bakmıyodm kefirin ama çok faydası varmış cidden..ama sana bişey sorcm şimdi bu kefiri 1 litre suya kaç tane mayalayacağım bide süt yoğurt mayalar gibi ılıkmı olacak.bide bazı yerlerde karanlıkta 48 saat beklerse yoğurt gibi olur yazılmış doğrumu...açıklarsan sana zahmet lütfen...ne kadar bekleteyim..kaçgünde bitmeli...
geçmiş olsun umuda cnm..bahsettiğin alerjiden bizdede var bazen bendede çıkıyoo gidiyo ama neden olduğunu bulamıyorm ama ne zaman tutku alsak kardeşimdede oluyoo sanırım içinde bişeye alerjisi var..umut ıvır zıvır bişey yemediyse muhtemelen ilaçta olan bişeydendir geçmiş olsn cnm...inş bi daha olmaz..rahatsız eder çünkü onu..hafifte olsa kaşınır..eşinde burnundan ameliyat olcktı sanırım nasıl geçti..hızlıca iyileşir inş...
günaydın kızlar
sabah 7 de kalkıyoruz biz
mehmet elini boğazına sokup kusturuyor kendini
dün akşam gözümüzün içine baka baka yaptı eşimde bende vurduk ellerine
kahkaha atıp yine yapıyor napsam bilemedim yapma yapma diye vuruyorum ellerine bööö diye dil çıkarıp yine yapıyor nasıl vazgeçirsem napsam bilemedim
birde bu ara şarkı söyleyip alkış yapınca oynuyor
poposunu sallaya sallaya dans ediyor çok komik oluyor
bugün kefiri süzdüm uyku sersemi metal çay kaşığı ile süzgeçten geçirdim.kavanoz a koyup kaldırırken aklıma geldi.nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm anlatamam.nerden bulacam şimdi kefir
kefirim ölmüş müdür ?
bu gün Ayaz'ı doktora götürdük yine inmeyen testisi için.
Cerrah muayene etti,ultrason istedi çektirdik,ameliyat olması lazım dedi
18 martta ameliyat olacak oğlum
birde bu ara şarkı söyleyip alkış yapınca oynuyor
poposunu sallaya sallaya dans ediyor çok komik oluyor
günaydın kızlar
sabah 7 de kalkıyoruz biz
mehmet elini boğazına sokup kusturuyor kendini
dün akşam gözümüzün içine baka baka yaptı eşimde bende vurduk ellerine
kahkaha atıp yine yapıyor napsam bilemedim yapma yapma diye vuruyorum ellerine bööö diye dil çıkarıp yine yapıyor nasıl vazgeçirsem napsam bilemedim
geçmiş olsun umuda cnm..bahsettiğin alerjiden bizdede var bazen bendede çıkıyoo gidiyo ama neden olduğunu bulamıyorm ama ne zaman tutku alsak kardeşimdede oluyoo sanırım içinde bişeye alerjisi var..umut ıvır zıvır bişey yemediyse muhtemelen ilaçta olan bişeydendir geçmiş olsn cnm...inş bi daha olmaz..rahatsız eder çünkü onu..hafifte olsa kaşınır..eşinde burnundan ameliyat olcktı sanırım nasıl geçti..hızlıca iyileşir inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?