ben bugüne kadar kerevizi çorba şekllinde verdim.kereviz çorbası yaptım anlayacağın.kereviz,havuç,patates,soğan et suyuyla pişirip blendırdan geçirdim.birazda limon sıkıyordum.gerçekten çok severek yiyordu.
bende kerevizi çok sevdiğim için evde yemeğini yaparım.salçasız zaytinyağlı olarak,havuçlu,biraz bezelyede katabilirsin içine,yada teebiyeli olarak salçalı,yumurta terbiyeli,kıymalı yada etli olarkata pişirilenbilir.
herkes kokusuna dayanamıyor kerevizin ama ben sevdiğim için hiç ağır gelmiyor pişirirken.
şimdiden tekrar geçmiş olsun canım.
minnoş ameliyattan sonra baya bi rahatlar inşallah.genel anestezi altında yapılıyor dimi?
eğer bizimde ameliyat olması gerekseydi bizde sünneti aradan çıkartacaktık.
sünnet işini çok ertelemeyi düşünmüyorum.mayıs sonu haziran gibi sanırım yaptırıcaz.
benim içim rahat etmedi çarşamba gününe başka bi özel hastanenin genel cerrahına randeu aldık.
Herkese merhaba,
Uzun süredir girip okuyorum, ama muhabbete katılacak, yazacak fırsatım olmuyor. Umarım herkes iyidir.
Günışığım, eşin ameliyat olmuştu galiba yanlış hatırlamıyorsam, çok geçmiş olsun, umarım daha iyidir şimdi.
çok teşekkürler canım.burun ameliyatı oldu ,çok şükürt çok iyi canım.10 gün rapor verdiler,evde şimdi,benim için iyi oldu,umutla ilgileniyor ama burnuna çarpacak diye ödü patlıyor ..:)))
evet canım.kemik eğriliği vardı doğuştan.kurutldu çok şükür..
geçmiş olsun bende ameliyat oldum çok problemliydi burnum ama sol taraftan yine nefes alamıyorum.dr unutmuş eti.
az önce alıntı yaptım sandım senin yazından ama yapmamışım.
canım şimdiden hayırlı olsun yeni yeriniz.inşallah şimdiki yeri aratmayan biyer çıkar şansınıza.
taşınmak yorucu olur ama yeni yer heyecanı yaşamak güzel olsa gerek.
şimdiden kolaylıklar diliyorum..
memnunum gezmekten yeni insanlarla tanışmaktan yeni memleket görmekten.rabbim sağlık versin yeter ki.