slmlarr..
bizde şurup içmeyenlerdeniz malesef.doğum gününden bu yana sadece 15 günlük bi ara şimdi ynie şurupa başladık.umutta kaşığa karşı bi trpki oluştu artık.kaşık görünce deliriyor.o yüxzden artık normal yemekte yememeye başladı.pekmez vermeye çalışıyorum sabahları daha kaşığı görünce kaçıyor.
geçengün acilde dedim şurup içiremiyorum diye kaşıkla,enjektörle verdiler onuda püskürrtü,heryeri montu,sedeye battı .
burnunu sıkıyorum,eşim kollarını tıtıyor,bende bi yandan bacaklarımın arasına sıkıştırıyorum onu,bi yandanda eşim kafasını sabitliyor
o şekilde bi şurup içme maceremaız oluyor.çok kötü bi görüntü dimi ,ama mecburuz bu şekilde yapmaya.iyiliği için içmesi lazım.
önceki akşam acile gittik.vücüdünda parça parça kızarıklıllar oluştu aniden.böyle büyüklü küçüklü,yama yama..alerjik reaksiyon dedi.iğne yaptı,birde alerji şurubu verdi.daha eve gelmeden geçti hemen,bugünde yüzünde çıktı.
nezamana kadar sürer bilmiyorum

(
ne dokundu onuda bilmiyorum.farklı bişeyde yemedi,daha doğrusu bişey yemiyor zaten bu aralar.doktor içtiği bi ilaçtan şüphelendi.vermidon vermişlerdi ,hiç önermedikleri bi ilaçmış,büyük ihtimalle o dedi.
internetten baktım dediği gibi etkileri varmış gerçekten.
bu arada eşim bugün ameliyat oldu.burundan,annesi ve babası geldi.babası bu gece yanında kalacak.ben ameliyattan çıkana kadar yanındaydım.umuta babbannesi baktı.çok şükür iyi geçti ameliiyatı.çok stres yapmıştım.
bizden haberler böyle kzlar..görüşürüz..