- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #80.121
merhaba melittacım. biz iyiyiz hamdolsun. senin minnoşlar napıyor?
eşim de, pazar günü açık süt geliyormuş, daha salı gününden 3 litre ısmarlamış. ben de kefir yapmaya cesaretim yok nedense, yoğurt mayalayacağım inşallah.
kızıma kocaman maşallah valla hugocukAllah onu nazardan saklasın, 6 yaşındaki çocuğa göre gayet sabırlı ve anlayışlı. saçını çekiyor sürekli ömer, gıkı çıkmıyor yavrumun.
Dokun hisset yapboz
Sesli yapboz
Tutmalı yapboz
Bu markalar örnek için, farklı markalar da alabilirsiniz. Bizim beyboşların yaş grubuna bu tipler uygun.
hayırlı olsun canım
valla ben bile sevindim çünkü bazen yazardın ben burda istediğim şeyi alıp bebeklerime yediremiyorum imkanım olmuyo ne gelirse onu alıyorum yazardın ben bile üzülürdüm
şimdi türkiyede istediğini bulursun yaparsın gezersin imkanların geniş olur hadi hayırlısı canım
allah allah neden cesaretin yokkine :44:
sizde ömerin saçını çeksenizee
ben öyle yapa yapa bıraktırdım
o benim saçlarımı yoldukça bende onunkini hafifçe çekerdim hemen ayy derdi canı pek kıymetli böyle yapa yapa unutturdum
ama ensemdeki saçlar filan hala yoluk kısa uzamadılar beslemelere çevirdi beni
tamam itiraf ediyorum, cesaret değil de, üşengeçlik diyelimtarifi bile o kadar karışık geldi ki bana yapmaya gözüm korktu benim de.
valla babası diyor, ben de senin saçını çekeyim mi diyeama bizim ramboda işe yarar mı bilmem.
teşekkür ederim hugocuk ne umutlarla gelmiştim ama en kötü yere geldim ama buraların en iyi yeriymiş
inan görsen durumumu için parçalanırdı.şimdi evimin bi duvarı rutubet felaket hasta olcaklar diye korkuyorum.
şanslı olamadık ya şöyle merkez de deniz e nazır bir evde oturamadım :) bana da kaktüslü ucu bucağı olmayan yollar düştübu halimize de şükür.
inşallah buradan sonra doğu bakalım nereye gidicez.ben seviyorum ama gezmeyi eşim nereye ben oraya.hatta emeklilikte ne yapcaz diye konuşuyoruz.göçebe gibi dolaşırız gene diyorum :):):) patlarız herhalde bi yerde sabit durmaktan
inşallah hayırlısı olur.o zamanda paylaşırım bulunduğum yeri bol bol konuşuruz :):):)
kuzucuklarıma bir yoğurt çorbası yaptım ki ne çorba.içinde neredeyse yok yok.nohut ,kıyma ,havuç ,pirinç oh oh mis gibi.biraazdan da bahçemden maydonoz toplicam azıcıkta çorbanın içine katcam.
ama eşim ilk defa canım birşey istiyor dedi tlf da.
biber ve patates kızatması.şaşırdım ama mutlu da oldum.hep sorardım canın birşey istiyor mu akşama ne yapıyım diye sen bilirsin işini deyip geçiyordu.
domateste rendeleyip dökücem üstüne.
geçenler de de bebeklerime internetten ev ve dışarı ayakkabısı aldık.alıştılar giyiyorlar
melitta canım hayırlısıyla gelin türkiyeye..tayininizin nereye çıktığı belli mi? desene yine ev toplamaya başlayacaksın..Allah kolaylık versin sana..kuzucuklarla işin zor:)
melitta canım Allah mutluluğunuzu bozmasın,güzel yuvanız hep şen olsun..sana gerçekten gıpta ediyorum,yüreğin çok güzel o güzelliği burdan bile yansıtıyorsun..maşallah size
ne güzel demek bahçeden maydonoz topluyorsun..ben de çok seviyorum bahçe işlerini ama apartmanda 5. katta ancak saksılarda ne yapabilirsem onları yapıyorum..kendimi böyle kandırıyorum işte:) havalar biraz daha düzelsin saksılara yine ekmeye başlıyacağım..soğan,biber,maydonoz artık ne yapabilirsem
herkese selam geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah bu gün gastrologa gittik kontrol için durumumuz iyi çok şükür soracaklarımıda sordum sizede yazayım dedim hugo özellikle senin için bıldırcın yumurtasını sordum :) bıldırcın yumurtası sandığımız gibi ağır falan değilmiş hatta bir tane tavuk yumurtasının besleyiciliğini ve kalorisini karşılamak için 2 3 tane yedirmek gerekiyormuş onuda mesela sabah bir tane yedirdin öğlende bir tane daha yedirebilirmişsin ama yinede tavuk yumurtası daha iyi dedi, yiyeceklerini sulu değilde püre şeklinde ver dedi yani çorbasını fazla sulu yaparsak midesini çabuk şişirip yemesi gereken miktarı yemesini engellermiş bu dönemde mideleri bir çay bardağı kadarmış bu miktarda yedilermi yeterli olurmuş yani yemedimi zorlama dedi ama dedim daha fazla yiyor hatta sizin söylediğiniz miktarın çok üstünde yiyor dedim midesi kaldırıyorsa kusma yada herhangi bir rahatsızlığı olmuyorsa yesin dedi birde hazır ve konserve ürünleri içindeki katkı maddelerinden dolayı kesinlikle yedirme dedi özellikle 2 yaşına kadar hiç iyi değilmiş 2 yaşına kadar olan çocuklarda büyümeden kaynaklı hücre bölünmesi fazla oluyormuş bizde bu tarz besinleri verirsek bu bölünme esnasında kanserli hücreye dönüşme olasılıkları artıyormuş bu tarz besinlerden olabildiğince uzak tut dedi herşeyi mevsiminde yedirmeye çalış dedi, paylaşmak istedim yine aklıma birşey gelirse yazarım :)
herkese selam geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah bu gün gastrologa gittik kontrol için durumumuz iyi çok şükür soracaklarımıda sordum sizede yazayım dedim hugo özellikle senin için bıldırcın yumurtasını sordum :) bıldırcın yumurtası sandığımız gibi ağır falan değilmiş hatta bir tane tavuk yumurtasının besleyiciliğini ve kalorisini karşılamak için 2 3 tane yedirmek gerekiyormuş onuda mesela sabah bir tane yedirdin öğlende bir tane daha yedirebilirmişsin ama yinede tavuk yumurtası daha iyi dedi, yiyeceklerini sulu değilde püre şeklinde ver dedi yani çorbasını fazla sulu yaparsak midesini çabuk şişirip yemesi gereken miktarı yemesini engellermiş bu dönemde mideleri bir çay bardağı kadarmış bu miktarda yedilermi yeterli olurmuş yani yemedimi zorlama dedi ama dedim daha fazla yiyor hatta sizin söylediğiniz miktarın çok üstünde yiyor dedim midesi kaldırıyorsa kusma yada herhangi bir rahatsızlığı olmuyorsa yesin dedi birde hazır ve konserve ürünleri içindeki katkı maddelerinden dolayı kesinlikle yedirme dedi özellikle 2 yaşına kadar hiç iyi değilmiş 2 yaşına kadar olan çocuklarda büyümeden kaynaklı hücre bölünmesi fazla oluyormuş bizde bu tarz besinleri verirsek bu bölünme esnasında kanserli hücreye dönüşme olasılıkları artıyormuş bu tarz besinlerden olabildiğince uzak tut dedi herşeyi mevsiminde yedirmeye çalış dedi, paylaşmak istedim yine aklıma birşey gelirse yazarım :)
mehmete kefiri biberonla içirerek hata etmişim
iki gündür kaşıkla yediiriyorum zaten yoğun oluyor
bugün 1 su bardağı kefiri kaşıkla yedi
mehmete kefiri biberonla içirerek hata etmişim
iki gündür kaşıkla yediiriyorum zaten yoğun oluyor
bugün 1 su bardağı kefiri kaşıkla yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?