- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #80.101
Rica ederim canım ne demek
Biz ameliyattan sonra çok rahatladık, uykuları düzene girdi resmen, eğer geniz eti varsa ve ameliyat gerekirse hiç uzatmadan yaptırın derim ben. Çocuk rahatlıyor resmen her yönden.
Emin ol korkacak bişey yok ayrıca geniz eti ameliyatı ağrı yapmıyormuş o yüzden çok zorlamıyor dedi doktor.hem küçük olduğu için toparlanmasıda kolay oluyor.
buarada kızlar da pek bi tatlılar yaaa,resim yapıp birbirlerine mi hediye ediyorlar:))
senin oğlan yakında resimleri falanda yırtmaya kalkmasın:))
Kızlar Atoş oyuncaklarını toplamaya başladı. Ohh! Rahat ettim yav. Hadi oğlum toplayalım diyorum. Oyuncakları sepetine atıyor, legoları kutusuna koyuyor. Bir tane kaldı mı kenarda köşede hadi onu da getir at diyorum, gidip alıp koyuyor. Kağağını kapatıyorum. Alkııııış diyorum, birlikte kendimizi alkışlıyoruz. Günde en az dört beş defa oyuncak topluyoruz. Bu iyi oldu, döküntülerini toplar minnoş.
Sabah kahvaltıyı hazırlarken, hadi sen oyuncaklarını topla mama yiyelim dedim kuzum toplamış, oyuncak sepetinin koca kapağını kaldıramamış çekiştiriyordu :)
Hugo, ahşap puzzle alacaksın. Büyük iki veya dört parça ile başlayıp, parçalar çoğalacak. Lego alırsan da büyük parça legoları alacaksın. Kesinlikle tavsiye ediyorum, ben hemen hemen bütün eğitici oyuncaklardan edindim. İnanılmaz gelişim gösteriyor. Tospiğin zekasına yatırım yapıyorum. Feda olsun paracıklarım :)
Geçmişi okudum biraz, kızını kontrole götüreceksin sanırım, çok geçmiş olsun şimdiden, ameliyat olması gerekiyorsa umarım en kısa sürede kurtulursunuz sıkıntısından.inan senden güç alıyorum zaten
sayende az çok bişeyler bildiğim için daha rahatım
olsun da kurtulsun yavrucağızım(
inan senden güç alıyorum zaten
sayende az çok bişeyler bildiğim için daha rahatım
olsun da kurtulsun yavrucağızım(
yakında değil ablasına zaten şimdiden rahat vermemeye başladı. kızım bu sene okula başladığında ne yapacağımı şimdiden kara kara düşünüyorum(
durasella, üzerinden bayağı bir yük kalkmış. günde kaç sefer oyuncak toplamaktan daraldım artık. Allah'tan kızım var da, bu konularda annesine yardımcı oluyor. ömer' e de diyorum hadi at sepete diye, kerata atıyor, tekrar çıkarıyor içinden.
hugocuk bak yine uğramaya başladımama ömer'i uyuttum, evi de erken süpürdüm topladım.o nedenle rahatladım biraz. şimdi ömercik'e çorba ve akşam yemeğini yapacağım. çorbamız kolay iş. tarhana. çok seviyor.
Hugo, ahşap puzzle alacaksın. Büyük iki veya dört parça ile başlayıp, parçalar çoğalacak. Lego alırsan da büyük parça legoları alacaksın. Kesinlikle tavsiye ediyorum, ben hemen hemen bütün eğitici oyuncaklardan edindim. İnanılmaz gelişim gösteriyor. Tospiğin zekasına yatırım yapıyorum. Feda olsun paracıklarım :)
merhaba kızlar dün süt aldım 5 lt kaynattım iki lt sini sakldım gerisini yoğurt yaptım birazını kefirle mayaladım.yoğurdum kaymak gibi oldu çok güzel oldu.kefire yarın bakcam siz nasılsınz ?
ben marketten aldığım kutu sütle yapıyorum kefiri açık süt bulamıyorum devamlı
merhaba kızlar dün süt aldım 5 lt kaynattım iki lt sini sakldım gerisini yoğurt yaptım birazını kefirle mayaladım.yoğurdum kaymak gibi oldu çok güzel oldu.kefire yarın bakcam siz nasılsınz ?
çok yaramaz bir oğlun varr
kızına yazık valla sakin belliki ömerin canavarlıklarına karşı oldukça sakin ve anlayışlı
örnek verebilirmisin canım :44:
merhaba melittacım. biz iyiyiz hamdolsun. senin minnoşlar napıyor?
eşim de, pazar günü açık süt geliyormuş, daha salı gününden 3 litre ısmarlamış. ben de kefir yapmaya cesaretim yok nedense, yoğurt mayalayacağım inşallah.
burada üretme çiftliği var oradan aldı komşum sağolsun .bakalım gideceğimiz yerde bulabilecek miyim açık süt.ama çok memnun kaldım.yoğurdum çok güzel oldu kaymak tuttu üstü mis gibi.ve kaymk gibi.
bakalım kefirim nasıl olcak.
bu arada katimiz çıkmış türkiye ye dönüyoruz demiş miydim ?
yavaş yavaş ev toplama hazırlığına başladım.bu forumda ikinci evimi değiştiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?