2012 Şubat Anneleri

inan senden güç alıyorum zaten
sayende az çok bişeyler bildiğim için daha rahatım
olsun da kurtulsun yavrucağızım(

arkadaşlar bazen bahsediyorsunuz lego puzzle filan diye
bebekler için olan puzzle ve legolar varmı
mehmet bu tarz zeka oyunlarını çok seviyor eğer varsa bende almak isterim

Hugo, ahşap puzzle alacaksın. Büyük iki veya dört parça ile başlayıp, parçalar çoğalacak. Lego alırsan da büyük parça legoları alacaksın. Kesinlikle tavsiye ediyorum, ben hemen hemen bütün eğitici oyuncaklardan edindim. İnanılmaz gelişim gösteriyor. Tospiğin zekasına yatırım yapıyorum. Feda olsun paracıklarım :)

buarada kızlar da pek bi tatlılar yaaa,resim yapıp birbirlerine mi hediye ediyorlar:))
senin oğlan yakında resimleri falanda yırtmaya kalkmasın:))

yakında değil ablasına zaten şimdiden rahat vermemeye başladı. kızım bu sene okula başladığında ne yapacağımı şimdiden kara kara düşünüyorum (

durasella, üzerinden bayağı bir yük kalkmış. günde kaç sefer oyuncak toplamaktan daraldım artık. Allah'tan kızım var da, bu konularda annesine yardımcı oluyor. ömer' e de diyorum hadi at sepete diye, kerata atıyor, tekrar çıkarıyor içinden.

hugocuk bak yine uğramaya başladım ama ömer'i uyuttum, evi de erken süpürdüm topladım.o nedenle rahatladım biraz. şimdi ömercik'e çorba ve akşam yemeğini yapacağım. çorbamız kolay iş. tarhana. çok seviyor.

Durasella

Canim hangi oyuncalari aldin. Birkac ornek verebilir misin? Markasi falan var mi bunlarin

merhaba kızlar dün süt aldım 5 lt kaynattım iki lt sini sakldım gerisini yoğurt yaptım birazını kefirle mayaladım.yoğurdum kaymak gibi oldu çok güzel oldu.kefire yarın bakcam siz nasılsınz ?

inan senden güç alıyorum zaten
sayende az çok bişeyler bildiğim için daha rahatım
olsun da kurtulsun yavrucağızım(

nisanem geçmiş olsun geçmişi okumadım sayfalar akmıştır diye.geniz eti için bi süre beklemek gerekmiyor mu? zamanla geçiyormuş diye hatırlıyorum.çok mu ciddi durumda?

çok yaramaz bir oğlun varr
kızına yazık valla sakin belliki ömerin canavarlıklarına karşı oldukça sakin ve anlayışlı

örnek verebilirmisin canım :44:

merhaba kızlar dün süt aldım 5 lt kaynattım iki lt sini sakldım gerisini yoğurt yaptım birazını kefirle mayaladım.yoğurdum kaymak gibi oldu çok güzel oldu.kefire yarın bakcam siz nasılsınz ?

ben marketten aldığım kutu sütle yapıyorum kefiri açık süt bulamıyorum devamlı

ben marketten aldığım kutu sütle yapıyorum kefiri açık süt bulamıyorum devamlı

burada üretme çiftliği var oradan aldı komşum sağolsun .bakalım gideceğimiz yerde bulabilecek miyim açık süt.ama çok memnun kaldım.yoğurdum çok güzel oldu kaymak tuttu üstü mis gibi.ve kaymk gibi.

bakalım kefirim nasıl olcak.

bu arada katimiz çıkmış türkiye ye dönüyoruz demiş miydim ?

yavaş yavaş ev toplama hazırlığına başladım.bu forumda ikinci evimi değiştiriyorum

NİSANE canım ameliyat kesin mi? Henüz fikir aşamasında herhalde. Eğer öyle bir durum varsa zaman geçirme prenses rahat etsin. Korktuğunu biliyorum ama bir araştır bakalım belki lüzum yoktur.

merhaba melittacım. biz iyiyiz hamdolsun. senin minnoşlar napıyor?
eşim de, pazar günü açık süt geliyormuş, daha salı gününden 3 litre ısmarlamış. ben de kefir yapmaya cesaretim yok nedense, yoğurt mayalayacağım inşallah.

nisanecim benim yeğenimde de geniz eti vardı, 3 yaşında ameliyat oldu. olmadan önce hep burnu akar, rahatsız olurdu. şimdi çok iyi maşallah. Allah senin prensesine de acil şifa versin.

çok yaramaz bir oğlun varr
kızına yazık valla sakin belliki ömerin canavarlıklarına karşı oldukça sakin ve anlayışlı

kızıma kocaman maşallah valla hugocuk Allah onu nazardan saklasın, 6 yaşındaki çocuğa göre gayet sabırlı ve anlayışlı. saçını çekiyor sürekli ömer, gıkı çıkmıyor yavrumun.

iyiler teyzesi ortalığı yıkıyorlar özellikle oğlum hiç söz dinlemiyor.erkek olduğunu belli ettiriyor.koltukların üstüne çıkıp bir koltuktan diğer koltuğa atlıyor :S resmen atlıyor.

çok güzel açık süt her zaman bulunmuyor bulunsa da içine su da katabiliyorlar.buradaki üretme çiftliğindeki süt çok güzel kendini belli ediyor.çok memnun kaldım.

bi önceki yerimizde de açık süt almıştım ama hiç güzel değildi ve böyle tutmamıştı sulu kıvamda olmuştu ayran gibi çok pişman olmuştum bi daha almamıştım.kapalı süt ile yapınca bile daha hoş oluyordu.

buradan gidene kadar alıp sürekli mayalicam inşallah.

bende kefiri ilk defa mayalıyorum.daha önceki yerimizde de bi arkadaş çoğaltıyordu suyun içinde çoğalınca sana veririm demişti kaldı.

burada da bi arkadaş kronik yorgunluğu için kullanıyordu sana vereyim dedi o da kaldı.

hugocuk mide için söyleyice memlekete gittiğimde aldım inşallah çoğaltacağım.en güzeli de bir mucize ye tanık olmak.yani çoğalması.bakalım yapa yapa göreceğim bende :):):)

inşallah gittiğim yerde de böyl kaliteli ve açık yoğurt bulurumda yaparım orada da hem bize hem kuzucuklarıma.

hayırlı olsun canım
valla ben bile sevindim çünkü bazen yazardın ben burda istediğim şeyi alıp bebeklerime yediremiyorum imkanım olmuyo ne gelirse onu alıyorum yazardın ben bile üzülürdüm
şimdi türkiyede istediğini bulursun yaparsın gezersin imkanların geniş olur hadi hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…