- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #80.081
slmlarr..
bizde şurup içmeyenlerdeniz malesef.doğum gününden bu yana sadece 15 günlük bi ara şimdi ynie şurupa başladık.umutta kaşığa karşı bi trpki oluştu artık.kaşık görünce deliriyor.o yüxzden artık normal yemekte yememeye başladı.pekmez vermeye çalışıyorum sabahları daha kaşığı görünce kaçıyor.
geçengün acilde dedim şurup içiremiyorum diye kaşıkla,enjektörle verdiler onuda püskürrtü,heryeri montu,sedeye battı .
burnunu sıkıyorum,eşim kollarını tıtıyor,bende bi yandan bacaklarımın arasına sıkıştırıyorum onu,bi yandanda eşim kafasını sabitliyor
o şekilde bi şurup içme maceremaız oluyor.çok kötü bi görüntü dimi ,ama mecburuz bu şekilde yapmaya.iyiliği için içmesi lazım.
önceki akşam acile gittik.vücüdünda parça parça kızarıklıllar oluştu aniden.böyle büyüklü küçüklü,yama yama..alerjik reaksiyon dedi.iğne yaptı,birde alerji şurubu verdi.daha eve gelmeden geçti hemen,bugünde yüzünde çıktı.
nezamana kadar sürer bilmiyorum(
ne dokundu onuda bilmiyorum.farklı bişeyde yemedi,daha doğrusu bişey yemiyor zaten bu aralar.doktor içtiği bi ilaçtan şüphelendi.vermidon vermişlerdi ,hiç önermedikleri bi ilaçmış,büyük ihtimalle o dedi.
internetten baktım dediği gibi etkileri varmış gerçekten.
bu arada eşim bugün ameliyat oldu.burundan,annesi ve babası geldi.babası bu gece yanında kalacak.ben ameliyattan çıkana kadar yanındaydım.umuta babbannesi baktı.çok şükür iyi geçti ameliiyatı.çok stres yapmıştım.
bizden haberler böyle kzlar..görüşürüz..
Canım ya Allah kolaylık versin, bazen bizimkininde tutuyo uykusuzluğu ama maşallah diyim 2 gecedir iyi uyuyor
acaba tam olarak ne zaman düzelecekler, bizimki süt filanda içmiyor geceleri :44:
Hugocum sayende kefir yapımını öğrendim, dünde annem 1 büyük çaybardağıyla içirmiş oğluma çok şükür sevmiş tadını(zaten nerde farklı bi tat var onu sever), kefir tanemde 2 tane oldu bi tanesi küçük ama olsun eminin yaptıkça o da büyüyecek
Kaç kilo senin bebişş canım bizimki 9 kilocukk,ben istedim dr. verdi balık yağını deneycez bakalımm işe yarar inşallah
slmlarr..
bizde şurup içmeyenlerdeniz malesef.doğum gününden bu yana sadece 15 günlük bi ara şimdi ynie şurupa başladık.umutta kaşığa karşı bi trpki oluştu artık.kaşık görünce deliriyor.o yüxzden artık normal yemekte yememeye başladı.pekmez vermeye çalışıyorum sabahları daha kaşığı görünce kaçıyor.
geçengün acilde dedim şurup içiremiyorum diye kaşıkla,enjektörle verdiler onuda püskürrtü,heryeri montu,sedeye battı .
burnunu sıkıyorum,eşim kollarını tıtıyor,bende bi yandan bacaklarımın arasına sıkıştırıyorum onu,bi yandanda eşim kafasını sabitliyor
o şekilde bi şurup içme maceremaız oluyor.çok kötü bi görüntü dimi ,ama mecburuz bu şekilde yapmaya.iyiliği için içmesi lazım.
önceki akşam acile gittik.vücüdünda parça parça kızarıklıllar oluştu aniden.böyle büyüklü küçüklü,yama yama..alerjik reaksiyon dedi.iğne yaptı,birde alerji şurubu verdi.daha eve gelmeden geçti hemen,bugünde yüzünde çıktı.
ne dokundu onuda bilmiyorum.farklı bişeyde yemedi,daha doğrusu bişey yemiyor zaten bu aralar.doktor içtiği bi ilaçtan şüphelendi.vermidon vermişlerdi ,hiç önermedikleri bi ilaçmış,büyük ihtimalle o dedi.
bu arada eşim bugün ameliyat oldu.burundan,annesi ve babası geldi.babası bu gece yanında kalacak.ben ameliyattan çıkana kadar yanındaydım.umuta babbannesi baktı.çok şükür iyi geçti ameliiyatı.çok stres yapmıştım.
günışığımm eşine çok geçmiş olsun şükür atlatmışsınız..umutun içtiği ilaç alerji yaptı demek ki ona da geçmiş olsun..iştahsızlığı dişten olabilir kendini üzme
afiyet olsun yarasın dobişe
sevmiş olmasıda çok avantaj olmuş zorlanmazsın hiç
bak şimdi kısa zamanda düzenli içtiği taktirde gelişiminde fark göreceksin
bizde öyle olmuştu çocuk kefirle bianda kocaman oldu
hele bu ara yine uzadı aygazın üzerine rahatça uzanıyor tencere tava elliyor masanın üzerindeki bişeyi alıyor
sonra midesinede en güzel doğal ilaç kesinlikle reflü vs.. olmaz kabız olmaz sindirim sorunu yaşamaz
radyasyonun etkilerini bile azaltıp ciğerleri bile temizliyormuş
içsinler ufaktan sağlıklı büyüsünler
geçmiş olsun canım eşinin iyi olmasına sevindim
canım 1 yaş aşılarında hemşire bize 1 hafta sonra filan kırmızı şekilde dökük kızarıklık olabilir merak etme endişelenme aşının etkisi demişti kendiliğinden geçer demişti sizinde büyük ihtimalle aşıdandır bence
arkadaşımla beraber bugün bebişleri gezidrdik
evimize yakın yerde kaydırak var epey büyük ama küçükler içinde kayma yeri var
arkadaşımın kızı kaymaya başlayınca bizimkide istedi bende tutarak tabiki kaydırdım memoşuda
çok sevdi kahkahalar atıyor ama devamlıda kaymak istiyor
sonra geri geldik markete filan gittik yazık dönüp dönüp arkasına kaydırağa bakıyor aklı kaldı
işe yarar ama yaramaz ayaz içermi bilmem tadı iyi değil söylim bizimki beyenmedi uzun sürede ağızda tad bırakıyor
canım çok geçmiş olsun eşine de oğluna daslmlarr..
mozp çok teşekkür ederim canım..öyle güzel anlatmışsın ki soracak bişey gelmiyor aklıma şimdilik
bu süreç biraz beni korkutuyor ama böyle de kızım için çok zor
geceleri daha doğrusu tüm uykularında resmen büyük adam gibi horluyor((
bu onu çok rahatsız ediyor..7 veya 8 aylıkken bi kbb doktoruna göstermiştik adam tenezzül edip bakmamıştı bile üstelik şüphelerimi söylediğim halde
bişey yok demiyorum olsa bile 1 yaşından önce bişey yapamayız deyip kamera ile bakma zahmetinde bulunmamıştı
neyse cumartesi başka doktora gidicez bakalım o ne diyecek
tekrar teşekkür ederim canım
aklıma takılan olursa sorarım yine
ay kızlar umut mutfak çöpüne dadandı yine bu aralar.açıp açıp içini boşaltıyor ve kabukmuş cs..yemeye çalışıyor,ağzına götürüpiısırıp arkasına atıyor.mikrop kapacak.bi ara balkonda kullanıyordum çöpü,içeri almıştım yine geri çıkarttım.çok büyük değil ama elimin altında yi oluyordu.
canım çok geçmiş olsun eşine de oğluna da
mozp çok teşekkür ederim canım..öyle güzel anlatmışsın ki soracak bişey gelmiyor aklıma şimdilik
bu süreç biraz beni korkutuyor ama böyle de kızım için çok zor
geceleri daha doğrusu tüm uykularında resmen büyük adam gibi horluyor((
bu onu çok rahatsız ediyor..7 veya 8 aylıkken bi kbb doktoruna göstermiştik adam tenezzül edip bakmamıştı bile üstelik şüphelerimi söylediğim halde
bişey yok demiyorum olsa bile 1 yaşından önce bişey yapamayız deyip kamera ile bakma zahmetinde bulunmamıştı
neyse cumartesi başka doktora gidicez bakalım o ne diyecek
tekrar teşekkür ederim canım
aklıma takılan olursa sorarım yine
Rica ederim canım ne demek
Biz ameliyattan sonra çok rahatladık, uykuları düzene girdi resmen, eğer geniz eti varsa ve ameliyat gerekirse hiç uzatmadan yaptırın derim ben. Çocuk rahatlıyor resmen her yönden.
Emin ol korkacak bişey yok ayrıca geniz eti ameliyatı ağrı yapmıyormuş o yüzden çok zorlamıyor dedi doktor.hem küçük olduğu için toparlanmasıda kolay oluyor.
biz de öyleyiz günışığım. bir yandan yemek yapıyorum, bir yandan da ayağımla çöp kovasının kapağına basıyorum ayağımla. resmen sirk cambazları gibiyim mutfaktaiçindekileri elliyor, çamaşır makinesinin kapağı açıksa (çam. mak. da mutfakta) hemen makinenin lastiğini ısırmaya çalışıyor. yaramazlık diz boyu. ama şirinlikleri de bir o kadar fazla. babası maç seyrediyor, gooolll diyor, o da hemen sağ kolu havaya kaldırıp gooo gibilerinden birşey diyor.
kızım da yan komşumun kızıyla bayağı kaynaştı, sürekli birbirlerine resim çizip, kapılarını çalıp birbirlerine resimlerini hediye ediyorlar. :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?