2012 Şubat Anneleri

zor olmazmı
birinci kattayız 3. kat ağlamasını duyuyor sen düşün artık nasıl bişey olduğunu
sinirinden bağırdıkça bağırıyor
beni o kadar sersemlettiki yoruyomu ediyomu hiç anlamıyorum sayesinde epeyce saflaştım

canim
bir arkadasim da senin gibi ceviz yesin diye corbasina toz halinde katip yediriyormus birde oyle dene bakalim. Ben cevizi pekmezine rendeliyorum(o da toz gibi oluyor) ya da omletine katiyorum. Fikir olsun diye yazdim.

canim
bir arkadasim da senin gibi ceviz yesin diye corbasina toz halinde katip yediriyormus birde oyle dene bakalim. Ben cevizi pekmezine rendeliyorum(o da toz gibi oluyor) ya da omletine katiyorum. Fikir olsun diye yazdim.

Hımm birde herkese belki bir faydasi olur. Ben ogluma balik yagini enjektore cekip oyle iciriyorum. Kasıktakinin surup oldugunu anlayip, hayatta agzini acmiyor. Enjektorude oyun yapiyo zaten agzindayken azar azar sıkıyorum. Deneyın bakalım

heh tamda memoya uygun bir sıfat bu deli oğlan

canim

çok güzel fikir sağol canım hiç aklıma gelmemişti

uykusuzum
gece üç te uyandı sallıyorum ediyorum yok
uykumda çok offf mehmet uyu artık dedim demez olaydım delirdide delirdi
sinirinden beşiğini ısırırdı yattığı yerden tepindi yatağını yorganını yumrukladı
birde kediler kavga ederken nasıl sesler çıkartıyorsa öyle sesler çıkarıyo
aldım yastığa koydum tam beşe kadar sallattı kendini çok yorgunum

oh afiyet bal olsun:) bizimki de patates olan herşeyi yiyor .bende hala pancar yapıcağım,kefir mayası bulamadım bunları deneyemedik bir türlü

tontınık
bende kefır mayası arıyorum. Bulundugum yerde cok fazla attar yok. Olanlara da sordum olmadıgını soyledıler. Fazla mayası olan bırı bana karsı odemelı yollayabılır mı acaba. Ozelden adresımı verırım.

evimizdeki vitamin bitince bende balıkyağı alcam, belki kilosunada etkisi olur

Canım ya Allah kolaylık versin, bazen bizimkininde tutuyo uykusuzluğu ama maşallah diyim 2 gecedir iyi uyuyor
acaba tam olarak ne zaman düzelecekler, bizimki süt filanda içmiyor geceleri :44:

çok zorda kalırsak ve sevmediği bir ilaçsa bende enjektörle veriyorum, yoksa bazen vurup döküyo heryer şurup oluyo

Hugocum sayende kefir yapımını öğrendim, dünde annem 1 büyük çaybardağıyla içirmiş oğluma çok şükür sevmiş tadını(zaten nerde farklı bi tat var onu sever), kefir tanemde 2 tane oldu bi tanesi küçük ama olsun eminin yaptıkça o da büyüyecek

Kaç kilo senin bebişş canım bizimki 9 kilocukk,ben istedim dr. verdi balık yağını deneycez bakalımm işe yarar inşallah

benim oğlumda şuan 9,4 kg. boyu 79cm, ama suratı filan küçük,
hangi marka balık yağı aldın canım?

selam kızlar
kızımın artık bitmek tükenmek bilmeyen burun tıkanıklığından bezdik
dedesinde,amcasında veee babasında da geniz eti olmasından dolayı büyük ihtimalle kızımda da var
zavallaı bebeğim ne gece ne gündüz huzurlu bi uyku uyuyamıyor
haftasonu tekrar götürüyoruz kbb ye
ilk doktorun yüzünden bu kadar bekledik zaten
ve büyük olasılıkla ameliyat diyeceklermiş gibi geliyor
aslında ailemin yanında ankarada yaptırmayı istiyordum ama daha tatile çok zaman var
bebeğim daha fazla eziyet çeksin istemiyorum

senden bi ricam olacak canım
eğer zahmet olmazsa bana süreci ayrıntılarıyla anlatır mısın??
yani,
röntgen nasıl çekiliyor burnuna mı bi cihaz sokuyorlar ağzına falan mı??
ameliyat öncesi yapılan prosedürler
bişey yiyebiliyormu,narkozu nasıl aldı
ameliyat süresi,sonrasında ayılması
ameliyat sonrası beslenme süreci falan
biliyorum çok uzun oldu ama benim için önemli detaylar
zahmet olacak sana ama yazabilirsen çok mutlu olurum
istersen özelden de yazabilirsin

Nisanecim öncelikle çok geçmiş olsun, ameliyat olması gerekirse bile korkacak bişey yok merak etme.Şuan biraz yoğunluğum var, akşam 5'ten sonra detaylı yazarım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…