2012 Şubat Anneleri

kızlar devam sütü verdinizmi bebeklerinize
ben geçen aldım pınar çocuk aldım ama kesinlikle içmedi mama istiyor hala
mamadan devam sütüne geçebilen varmı

mozpcum bebişim
tetagili verdinmi kayraya rahatlattımı ben daha alamadım eczaneye getirtecekte onu bekliyorum

verdim canım, çok hoşuna gitti bizimkinin diş etlerine sürdüm ben yarısını gidince sürdüm yarısınıda gece annem sürmüş
iyiydi uyudu bu gece dedi, sanırım işe yarıyor

nasıl kalmış maşallah benim oğlum beni görmesin kıyameti koparır babasını bile istemez gece

canım benim oğluma annem bakıyor, bütün gün onunla, akşamları bile bişey istese önce anneme gider
zaten emmediği içinde çok uykusuzsam yada hastaysam arada annemde kalır oğlum
benim için çok büyük bir nimet annem,Allah razı olsun ondan..

benim oğlum yoğurt yediği zaman birkaç saat sonra kusuyo midesi ekşiyo, ama ayran içince bişey olmuyo, peynirinide yer fazlasıyla

ben günlük sütten yapıyorum ayran olarak içiyo

Son düzenleme:

bizimki devam sütü içmedi, devam sütüne göre inek sütünü daha mantıklı buluyorum ben
ama bazı çocuklarda kabızlık yapabiliyo inek sütü, o yüzden pınar çocuk sütü kullanılabilir, hem daha lezzetli

Ben de Hugocuk'a katılıyorum, neden normal sütten yapmıyorsun? Bizim oğlanlara 6. aydan beridir normal sütle yaptığımız yoğurdu yediriyoruz. En sevdikleri şey yoğurt. Bize yakın bir köyden 2-3 günde bir 2 litre süt alıyoruz, bitiriyor benim danalar

Devam sütü ve mamayı aynı şey zannediyordum ben Namazda niyeti olmayanın ezanda kulağı olmazmış, benimki de o hesap. Mamayı falan tüm ürünleri bırakıp normal süte geçmek istiyorum artık. Ama bizim tontik ilk normal süt denememi bozguna uğrattı, bakalım nasıl alışacak!

canım bişey sorucam bu balık yağını düzenli balık yiyen bebeklerinde içmesi gerekiyormu
ben iki üç günde bir iglo mezgit veriyorum çok severek yiyor

hugocuk

Doktor balik yagi vermemi soylerken balik yeme sıklıgını sormadı. Ben de senın gıbı 2 3 gunde bır balık yedırıyorum. Internette bıraz arastırdım. Zeka gelısımı ıcın faydalı oldugunu okuyunca ıcım rahatladı. Yoksa bende gereksız yere bırsey ıcırmek ıstemem.

Hem nasıl, anneler olmasa ne yapardık bilemiyorum. Benim oğlanlara da annem bakıyor, benden ya da babadan şikayetçi olunca hemen anneanneye dönüp bakarlar müdahale etsin diye

hemen yarın bende alayım aman sakın kusur kalmayayım
markasını ve fiyatını tekrar yazarmısın tadı kokusu nasılkii benimki çok temkinli o konuda kolay içmez damla multivitamini çok seviyor
multivitamin olarak ne veriyosun canım

bizimkide içmedi inek sütünü

balık yagımızın markası Ocean fısh oıl yanlıs degılsem 23 tl ıdı. oglum portakalı cok sevdıgı ıcın portakal aromalısını aldım. Bızımkı bazen agzını acıyor bazen naza cekıyor anlayabılmıs degılım. Yalnız sankı oglum bana balık kokuyormus gıbıme gelıyor. yenı basladıgım ıcın baska bırıne henuz oglumu koklatamadım. Belkıde elını agzına sokup ustune surmuste olabılır. multıvıtamın ıse vermıyorum doktorumuz balık yagı ve sadece D vıtamınıne devam etmemı ıstedı.

kızlar ben kitapları unado da indirime girmişti ordan almıştım ama gitti gid...r da da var dokun hisset diye yazdığınızda türlü bin çeşit çıkıyor.bizimki abc yayınlarıydı..bıcı bıcıyı ise bende zor buldum en son maxkitaptan aldım

gingerus benim için de yemek yedirmek tam bi savaş demek
oda bende bu işten nefret ediyoruz:)))
şimdide ağzındakileri dilinin ucuyla çıkarmayı öğrenmiş
ne versem atıyor

Hayıır,zorla kaşık maması yedirebiliyoruz ,yoğurt yiyo severek sadece o da katı olmadığı için
Balık yemez ,köfte yemez hemen kusuyor
Çok da zayıf

yazık ya üzüldüm
mehmette katıda ilk önce zorlandı köfte yemedi sonra eline elma dilimi susamlı çubuk kraker filan verdim şimdi katıda yiyor
dün akşam biber dolması verdim yoğurtlu yemek istemedi kaçtı sonra kendi geldi severek yedi
çorbaylada arası yokmu eğer varsa çorbasına et sebze tahıl hepsini eklersen günlük ihtiyacını karşılarsın
muhallebi seviyorsa meyveli muhallebiler yaparsın meyvede yemiş olur alternatif üretmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…