- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #79.621
mozpcum bebişim
tetagili verdinmi kayraya rahatlattımı ben daha alamadım eczaneye getirtecekte onu bekliyorum
nasıl kalmış maşallah benim oğlum beni görmesin kıyameti koparır babasını bile istemez gece
kızlar bebeklerinize yoğurt nasıl veriyorsunuz ben devam sütünden yapıyordum şimdi pınar çocuktan yapsam mı ? bu arada kan tahlili yaptıran var mı değerleriniz biz 8.ayında yaptırmıştık,demir eksikliği çıkmıştı.
kızlar devam sütü verdinizmi bebeklerinize
ben geçen aldım pınar çocuk aldım ama kesinlikle içmedi mama istiyor hala
mamadan devam sütüne geçebilen varmı
Ben de Hugocuk'a katılıyorum, neden normal sütten yapmıyorsun? Bizim oğlanlara 6. aydan beridir normal sütle yaptığımız yoğurdu yediriyoruz. En sevdikleri şey yoğurt. Bize yakın bir köyden 2-3 günde bir 2 litre süt alıyoruz, bitiriyor benim danalarkızlar bebeklerinize yoğurt nasıl veriyorsunuz ben devam sütünden yapıyordum şimdi pınar çocuktan yapsam mı ? bu arada kan tahlili yaptıran var mı değerleriniz biz 8.ayında yaptırmıştık,demir eksikliği çıkmıştı.
Devam sütü ve mamayı aynı şey zannediyordum benkızlar devam sütü verdinizmi bebeklerinize
ben geçen aldım pınar çocuk aldım ama kesinlikle içmedi mama istiyor hala
mamadan devam sütüne geçebilen varmı
canım bişey sorucam bu balık yağını düzenli balık yiyen bebeklerinde içmesi gerekiyormu
ben iki üç günde bir iglo mezgit veriyorum çok severek yiyor
Hem nasıl, anneler olmasa ne yapardık bilemiyorum. Benim oğlanlara da annem bakıyor, benden ya da babadan şikayetçi olunca hemen anneanneye dönüp bakarlar müdahale etsin diyecanım benim oğluma annem bakıyor, bütün gün onunla, akşamları bile bişey istese önce anneme gider
zaten emmediği içinde çok uykusuzsam yada hastaysam arada annemde kalır oğlum
benim için çok büyük bir nimet annem,Allah razı olsun ondan..
hugocuk
Doktor balik yagi vermemi soylerken balik yeme sıklıgını sormadı. Ben de senın gıbı 2 3 gunde bır balık yedırıyorum. Internette bıraz arastırdım. Zeka gelısımı ıcın faydalı oldugunu okuyunca ıcım rahatladı. Yoksa bende gereksız yere bırsey ıcırmek ıstemem.
Devam sütü ve mamayı aynı şey zannediyordum benNamazda niyeti olmayanın ezanda kulağı olmazmış, benimki de o hesap. Mamayı falan tüm ürünleri bırakıp normal süte geçmek istiyorum artık. Ama bizim tontik ilk normal süt denememi bozguna uğrattı, bakalım nasıl alışacak!
hemen yarın bende alayım aman sakın kusur kalmayayım
markasını ve fiyatını tekrar yazarmısın tadı kokusu nasılkii benimki çok temkinli o konuda kolay içmez damla multivitamini çok seviyor
multivitamin olarak ne veriyosun canım
Ben bu çocuğa ne yediricemmmmm hiçbişey yemiyor doğru dürüst
hiçmi sevdiği bişey yok çorba köfte balık meyve muhallebi vs..
Hiç acıkmayan bi bebek yapmışım
Hayıır,zorla kaşık maması yedirebiliyoruz ,yoğurt yiyo severek sadece o da katı olmadığı için
Balık yemez ,köfte yemez hemen kusuyor
Çok da zayıf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?