2012 Şubat Anneleri

hava bu saate kadar çok güzeldi iyiydi hatta yarım saate yakın kombi bile çalışmadı sıcaklık iyiydi eczaneyi aradım ilaç yarın gelecekmiş bende çocuğu alıp çıkmadım bugün gelseydi havada güzel çıkıp alacaktım
iyiki gitmemişim bianda hava kapadı buz gibi oldu felaket yağmur şimşek başladı
arkadaşım bebeğini alıp gezmeye gitti inşallah hasta olmaz çocuk felaket yağmur varr

akşamdan beri eğitici halkalarla oynuyoruz bugünde öyle yaptık ben halkayı veriyorum o sırasına göre takıyor sonra çeviriyor şıkır şıkır sesler çıkınca çok seviyorr
sonra bianda dişleri kaşındı çığlık atıp halkayı ısırdı daha çok acıyınca çok sinirlenip halkaları dağıttı halkaları geçirdiğimiz oyuncağıda alıp kafama vurup kolumu sıktı
hişşşt hayır dedim daha çok sinirlendi ısırdı kolumu ağladıı
nolcak benim oğlanın bu siniri bilmem
arkadaşım kızına hayır diyor kız yerine oturuveriyor ben hayır diyorum başıma gelmeyen kalmıyor
eşim bile seni dövecek neredeyse diyor

ah mehmet ahhh

hiç sağı solu belli olmuyor çok zor elalemin çocukları güler durur bizimki bi karış surat dün markette kızlar seviyo filan hiç bakmıyor bile ordaki kadın valla hayret yan bile bskmıyor kimseye pass vermiyor diyorr
işte ancak yaramazlık yaparsa filan öyle gülüyor
dün ne bulduysa bulaşık makinasının içinee doldurmuş düğmesinede basmış ama allahtan çalıştıramamış yoksa tv kumandası bozulurdu kesin
bebek arabasındaki yaşıtlarıyla pek ilgilenmiyor ama nerde sokaklarda koşturan çocuklar var deliriyor onlar için
tvde bile koşturan zıplayan çocuk görünce çıldırıyor
mehmet garip anlaşılması zor bir çocuk

maşallah gayet zeki bir çocuk, güzel bir eğitimle çok güzel yerlere gelir inşallah..

maşallah gayet zeki bir çocuk, güzel bir eğitimle çok güzel yerlere gelir inşallah..

bilmemki biraz fazla uyanık babannesine çekmiş
yaramazlıktan derslerine çalışacak fırsat bulur inşallah
şimdiden belliki sokaklarda oynayacak koşturacak tam sokak çocuğu olacak dersleri ne kadar sever bilmem

bilmemki biraz fazla uyanık babannesine çekmiş
yaramazlıktan derslerine çalışacak fırsat bulur inşallah
şimdiden belliki sokaklarda oynayacak koşturacak tam sokak çocuğu olacak dersleri ne kadar sever bilmem

bizimkide çok yaramaz, 1 dakika kucağımda durmaz hemen kaçar gider, sürekli hareket halinde,
eltimin oğluyla öyle aynı karakterdeler, yaramazlıktan insanları illallah dedirtiyolar ama okulda çok başarılı sınıf birincisi maşallah
yaramaz çocuk akıllı olur derler

Son düzenleme:
anaaaaaaa makarnamııı
nasıl yiyor nasıl yapıyosun hangi makarna çeşidini kullanıyosunnnn
fiyonk ve burgu makarna verdim
normal haşlayıp içine tereyağ peynir nane koyuyorum
bazen yoğurtlu veriyorum
bazende üşeniyorum bize yaptığım salçalıdan veriyorum:))
hepsinide seviyor hanımefendi
bana çekmiş sanırım bende bayılırım çünkü:)

Çok hırslı bir oğlan olacak galiba, yapamayınca nasıl da kızıyor baksana . Ben hayır deyince bizim oğlanlar bakıp gülüyor ve yaptıklarına devam ediyor, çok daaa tınnn havasındalar

Çok hırslı bir oğlan olacak galiba, yapamayınca nasıl da kızıyor baksana . Ben hayır deyince bizim oğlanlar bakıp gülüyor ve yaptıklarına devam ediyor, çok daaa tınnn havasındalar

bizimkide işine gelmeyince, istediğim kadar seslenip kızayıp dönüp bakmıyo bile

Bu yemek işindeki porsiyonlar ne kadar? Benim oğlanlar net olarak kahvaltı,çorba ve yoğurdu bir kase yiyor ama yemekler için bunu diyemiyorum. Tadımlık yiyorlar, bir kaç parça, kuş gibi. Belki mama yedikleri için böyle. Tamamen kesersem normal porsiyonlarda yerler mi acaba?

Filancam

Ben balik yagi olarak Ocean fish oil kullaniyorum. Doktorumuz tavsiye etmisti.

teşekkür ederim canım benim bugun kesin alıcam

Hayıır,zorla kaşık maması yedirebiliyoruz ,yoğurt yiyo severek sadece o da katı olmadığı için
Balık yemez ,köfte yemez hemen kusuyor
Çok da zayıf

benimki de öyle artık ne yedireceğimi şaşırdım

Yağmur bugün biraz huzursuzdu dün yapılan aşılardan sanırım..zar zor uyudu..o uyuyunca ben de uyudum..adet oldum çok kanamam var felaket halsizlik ve sinir yaptı ben de..uyumak iyi geldi..Allahtan annem yanımda saolsun herşeyime koşturuyor..

benim cadı da hayırı biliyor ,hayır deyince gelip suratıma bakıp şirinlik yapıyor aklınca beni yumuşatacak..yumuşatıyorda sıpa ciddi durmaya çalışıyorum ama o haline gülmemek elde değil

hugocuk memoşla işin zor, o akıllı bir çocuk büyük ihtimal yaşıtlarıyla çok muhatap olmayacak olgun ,ağır takılan bir çocuk olacak..

mozp senin oğlanda anlaşılan öyle..baksana bizim kuzular hep hareketli..kendilerinden daha büyük tepkileri var..

nisane aklıma gelmişken senin bir ara göğsünde şişlik vardı..ne yaptın merak ettim

hugocuk senin üst komşuyu annen gitmeden halledemedi mi halbuki ben annenden epey ümitliydim

Kızlar günde kaç cc süt içiyor sizin minikler? Ben günlük süt alıp içiriyorum. Önceleri istemedi, gece çok acıkmışken verdim içmek zorunda kaldı öyle öyle alıştı, sütüm yetmiyor artık 400cc anne sütü içiyor günlük, 200cc de inek sütü. Yumurtanın sarısını pek sevmiyor, beyazını severek yiyor. Benim gibi tam bir peynirci, iki çeşit peynir veriyorum sabahları. Bir de kaymak alıyorum onu da yiyor kahvaltıda. Ee gün içerisinde yoğurt, muhallebi derken kalsiyumu iyi alıyor diye düşünüyorum.

Doktora gidip kan testi yaptırmadım henüz, çok fazla et yedirmiyorum. Ben vejetaryen olduğum için yemeklerimiz etli olmuyor daha doğrusu evde ettir, sucuktur gibi şeyler olmuyor. Annem minik kavanozlara et suyu ve pişmiş minik etler koymuş. Buzlukta duruyor. Ata'nın çorbasına koyuyorum. Zaten annemlere bıraktığımda mutlaka köfteydi, balıktı tıkıştıyorlar tospiğe.

Nisane canım, dokun hissetler hakikaten hayat kurtarıyor. Ata da okuyor, çok seviyor. Epey oyalanıyor kitaplarla. Kitaplığımızın bir rafını ona ayırdım, neredeyse doldu bile. Ben kitap delisi olduğumdan, gördükçe miniğime de alıyorum. D & R larda da bulabilirsiniz ama indirimli olarak netteki alışverip kulüplerini takip edin derim. Ben görürsem bu ara yine yazarım siteyi sizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…