- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #79.641
benimki makarnaya bayılıyor unutmuşum
dene belki sever oda
dene belki sever oda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki makarnaya bayılıyor unutmuşum
dene belki sever oda
Hayıır,zorla kaşık maması yedirebiliyoruz ,yoğurt yiyo severek sadece o da katı olmadığı için
Balık yemez ,köfte yemez hemen kusuyor
Çok da zayıf![]()
akşamdan beri eğitici halkalarla oynuyoruz bugünde öyle yaptık ben halkayı veriyorum o sırasına göre takıyor sonra çeviriyor şıkır şıkır sesler çıkınca çok seviyorr
sonra bianda dişleri kaşındı çığlık atıp halkayı ısırdı daha çok acıyınca çok sinirlenip halkaları dağıttı halkaları geçirdiğimiz oyuncağıda alıp kafama vurup kolumu sıktı![]()
hişşşt hayır dedim daha çok sinirlendi ısırdı kolumu ağladıı
nolcak benim oğlanın bu siniri bilmem
arkadaşım kızına hayır diyor kız yerine oturuveriyor ben hayır diyorum başıma gelmeyen kalmıyor
eşim bile seni dövecek neredeyse diyor
ah mehmet ahhh
![]()
hiç sağı solu belli olmuyor çok zor elalemin çocukları güler durur bizimki bi karış surat dün markette kızlar seviyo filan hiç bakmıyor bile ordaki kadın valla hayret yan bile bskmıyor kimseye pass vermiyor diyorr
işte ancak yaramazlık yaparsa filan öyle gülüyor
dün ne bulduysa bulaşık makinasının içinee doldurmuş düğmesinede basmış ama allahtan çalıştıramamış yoksa tv kumandası bozulurdu kesin![]()
bebek arabasındaki yaşıtlarıyla pek ilgilenmiyor ama nerde sokaklarda koşturan çocuklar var deliriyor onlar için
tvde bile koşturan zıplayan çocuk görünce çıldırıyor
mehmet garip anlaşılması zor bir çocuk
maşallah gayet zeki bir çocuk, güzel bir eğitimle çok güzel yerlere gelir inşallah..
bilmemki biraz fazla uyanık babannesine çekmiş
yaramazlıktan derslerine çalışacak fırsat bulur inşallah
şimdiden belliki sokaklarda oynayacak koşturacak tam sokak çocuğu olacak dersleri ne kadar sever bilmem
fiyonk ve burgu makarna verdimanaaaaaaa makarnamııı![]()
nasıl yiyor nasıl yapıyosun hangi makarna çeşidini kullanıyosunnnn![]()
Çok hırslı bir oğlan olacak galiba, yapamayınca nasıl da kızıyor baksana . Ben hayır deyince bizim oğlanlar bakıp gülüyor ve yaptıklarına devam ediyor, çok daaa tınnn havasındalarakşamdan beri eğitici halkalarla oynuyoruz bugünde öyle yaptık ben halkayı veriyorum o sırasına göre takıyor sonra çeviriyor şıkır şıkır sesler çıkınca çok seviyorr
sonra bianda dişleri kaşındı çığlık atıp halkayı ısırdı daha çok acıyınca çok sinirlenip halkaları dağıttı halkaları geçirdiğimiz oyuncağıda alıp kafama vurup kolumu sıktı![]()
hişşşt hayır dedim daha çok sinirlendi ısırdı kolumu ağladıı
nolcak benim oğlanın bu siniri bilmem
arkadaşım kızına hayır diyor kız yerine oturuveriyor ben hayır diyorum başıma gelmeyen kalmıyor
eşim bile seni dövecek neredeyse diyor
Çok hırslı bir oğlan olacak galiba, yapamayınca nasıl da kızıyor baksana . Ben hayır deyince bizim oğlanlar bakıp gülüyor ve yaptıklarına devam ediyor, çok daaa tınnn havasındalar![]()
Bu yemek işindeki porsiyonlar ne kadar? Benim oğlanlar net olarak kahvaltı,çorba ve yoğurdu bir kase yiyor ama yemekler için bunu diyemiyorum. Tadımlık yiyorlar, bir kaç parça, kuş gibi. Belki mama yedikleri için böyle. Tamamen kesersem normal porsiyonlarda yerler mi acaba?fiyonk ve burgu makarna verdim
normal haşlayıp içine tereyağ peynir nane koyuyorum
bazen yoğurtlu veriyorum
bazende üşeniyorum bize yaptığım salçalıdan veriyorum:))
hepsinide seviyor hanımefendi
bana çekmiş sanırım bende bayılırım çünkü:)
Ufacık civcivler nerden biliyor allah aşkına bu kadar numarayıbizimkide işine gelmeyince, istediğim kadar seslenip kızayıp dönüp bakmıyo bile![]()
Filancam
Ben balik yagi olarak Ocean fish oil kullaniyorum. Doktorumuz tavsiye etmisti.
Hayıır,zorla kaşık maması yedirebiliyoruz ,yoğurt yiyo severek sadece o da katı olmadığı için
Balık yemez ,köfte yemez hemen kusuyor
Çok da zayıf![]()