- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #79.601
Kızlar, benim ikizlerden bir tanesi kumaş türü şeyleri emerek ya da yalayarak uykuya dalabiliyor. Kucağımdaysa tişörtümü, yatağındaysa yatağının kenarındaki ayı resimlerini ya da yastığındaki ayı resimlerini yalıyor, sırılsıklam ediyor. Daha küçükken de yan dönüp beşiğindeki kumaşı yakalamadıkça uyuyamazdı, çok geç uykuya dalardı eğer o kumaş ağzına yakın değilse, bazen tülbent ucu sıkıştırırdım ağzına.
Bir dergiye aboneyim, her ay değişik kitaplar, araçlar geliyor, oğlanın tek sevdiği şey, kaç kitap geldi, sade o kitapta dokunma duyuları için bir sayfaya yapıştırılmış bir kumaş parçası. Eğilip o kumaşı yalaya yalaya inceltti resmen.
Bu konuyla ilgili bilginiz var mı? Birşeyin eksikliği olabilir mi? Bir sakıncası var mı? Sizlerden bu tarz birşey yaşayan var mı?
benim kızım öyle.yastık kenarları , demirler , saç kılı , ip ne bulursa ağzına götürüyor.kıl ve ip kakasından çıkıyor

canım bişey sorucam bu balık yağını düzenli balık yiyen bebeklerinde içmesi gerekiyormu
ben iki üç günde bir iglo mezgit veriyorum çok severek yiyor
vermene gerek yok hafta da en az iki gün balık yemesi yeterli.benim eşimde takmış kafaya balık yedirmemize rağmen alalım takviye olur zeki olsun çocuklarım diyor

bende uskumru sardalya ve çupra yediriyorum ızgara yapıyorum fileto şeklinde yapıp.terbiye ediyorum.afiyetle yiyorlar kılçıksız oluyor hem bu sefer balıkçı da varsa mezgit vermek istiyorum.
sardalya çok faydalı imiş internette araştırırken öğrendim ki izmir de balıkçımız sardalya bebelere çok faydalı bundan al diyordu birde birkaç balık daha söylemişti.zeka kemik gelişimi için.
meyve püresi yemiyor artık yediği meyve portakal
1 bütün portakalı yiyor neredeyse o kadar seviyor sonra gece boyu uyanıp duruyor gaz yapıyor portakal
ayvalar var yediremiyorum tabiki komposto yapıp içirmeyi denicem içmezse içine taze meyve suyuda sıkıp vercem
benimkilerin eline veriyorum ısıra ısıra yiyorlar bazen de tatlı kaşığı ile sıyırtıp veriyorum biz bıraktık artık meyve ve çorba pürelerini.bizim gibi yiyorlar artık

portakal gaz yaptığı için önermiyorlar.mandalin bizimkiler de şükür gaz sorunu yapmamıştı pek ama poposu kızarık olmuştu.ahbabımız ve komşumuz asit yapar demişti bi daha da vermemiştim.
ayva kabız yapar veriken takip et.