2012 Şubat Anneleri

bizim duvarda termostat taktılar kabloyla dışarı kombiye bağlı kombi dışarıda bizim şohbende yok sadece evde doğalgaz açısından tehlike arzedecek ocak var
mesela şuanda oda sıcaklığı 24 gözüküyor biz 23 buçuğa ayarladık
23 buçuktan aşarı düştüğü anda otomatik yanıyor kombi 23 buçuğa geldimi tekrar kapanıyor düşünce yanıyor filan hep böyle
bugün hava güzel diye oda sıcaklığı 23 buçukta uzun süre kalıyor ve kombi çok yanmıyor soğuk havalarda çok yanıyor tabiki
bu derecede ev güzel sıcak fazlasıda zarar oluyordu
bizim salon çok ısınıyordu ikipetek var mutfak daha az ısınıyordu diğer odalar filan çocuk salondan çıkınca filan sıcaklık farkı çok oluyordu şimdi tüm evin sıcaklığı eşit oldu iyi oldu

gingerusss
başkalarının derdine derman olacağına acukta hugoşa bakk
söyle bakalım nidemm he nidemm arayammı cendermeyii

Hasta bebişlere çok geçmiş olsun,inşallah atlatırlar biran önce
Biz daha yaptırmadık aşılarını,yaptırmasam mı acaba herkes ateşlenmiş
Haftaiçi yaptırıcam ben de.
Biz aşılarda hiç sorun yaşamadık şimdiye kadar,inşallah bunda da yaşamayız

gingerusss
başkalarının derdine derman olacağına acukta hugoşa bakk
söyle bakalım nidemm he nidemm arayammı cendermeyii

ya ama çok saçma geldi bana o konu ya ,didiklemeye çalıştım ama sıkıldım

Şimdi şekerim cendermeyi arasan bilmiyorum ki yardımcı olurlar mı :44:
bilmediğim konudan sordun sen de ama

şimdi aradım doktorumuzu sordum canım kullanabilirsin, etkilidir dedi

Yazık size ya, çok kötü komşulara rast gelmişsiniz. Terbiyesizlik had safhada. Jandarma bakar mı bu işlere bilemiyorum. Polise başvurdunuz mu? Eğer polise şikayet edip sonuç alamadıysanız kaymakamlık bakar sanırım bu tarz şikayete. Komşunun bakış açısı da çok ilginç ayrıca. Bize birşey olmaz mantığı hiç hoş değil. Bugün senin tuttuğun parti ordaysa, yarın bir başka parti gelecek. O zaman ne olacak, tası tarağı toplayıp gidilecek mi. Kanunlar ve demokrasi herkese lazım.

ya ama çok saçma geldi bana o konu ya ,didiklemeye çalıştım ama sıkıldım

Şimdi şekerim cendermeyi arasan bilmiyorum ki yardımcı olurlar mı :44:
bilmediğim konudan sordun sen de ama

aradm cendermeyii
çok ilgilendiler ama bizim buraya polis bakıyormuş 155 yi araım şikayet edin muhakkak ilgilenirler olmaz öyle kocaman çocuk engel olsunlar dedi komitan

Bizim sokakta bi tekel bayii var.Bazen görüyorum akşamları önünden geçerken falan içeride içki içiyorlar.
Ben de bunu hep şikayet etmek istedim yıllardır ama arada polis araçları görüyorum önünde duruyor,içeride polisler falan dedim kimi kime şikayet etcem ,artık vazgeçtim.

polisi hiç aramadım ama tekrar muhakka gürültü yapacaklardır o zaman arayacağım eşim sinirlidir başımız belaya girecek
valla ben böyle insanlar görmedim hayatımda balkona üstten pislik atıyor kaç kez yakaladım gittim biz yapmadık deyip birde kapıyı insanın suratına çarpıyorlar
kocaman çocuk anne baba akşam evde oynatmasınlar top allah allah bu kadar mı zor
birde surat yapıyor kapı çarpıyorlar çok terbiyesizler

Kızlar, benim ikizlerden bir tanesi kumaş türü şeyleri emerek ya da yalayarak uykuya dalabiliyor. Kucağımdaysa tişörtümü, yatağındaysa yatağının kenarındaki ayı resimlerini ya da yastığındaki ayı resimlerini yalıyor, sırılsıklam ediyor. Daha küçükken de yan dönüp beşiğindeki kumaşı yakalamadıkça uyuyamazdı, çok geç uykuya dalardı eğer o kumaş ağzına yakın değilse, bazen tülbent ucu sıkıştırırdım ağzına.
Bir dergiye aboneyim, her ay değişik kitaplar, araçlar geliyor, oğlanın tek sevdiği şey, kaç kitap geldi, sade o kitapta dokunma duyuları için bir sayfaya yapıştırılmış bir kumaş parçası. Eğilip o kumaşı yalaya yalaya inceltti resmen.
Bu konuyla ilgili bilginiz var mı? Birşeyin eksikliği olabilir mi? Bir sakıncası var mı? Sizlerden bu tarz birşey yaşayan var mı?

teşekkür ederim hiç böyle ateşlenmezlerdi.bende enfeksiyondan düşünüyordum ama inşallah aşıdandır.birazdan ateşini ölçücem yine gün boyu iyiydik bakalım birazdan nasıl ateşi.
birde doğru olabilir gerçekten de dünden beri 38 in üzerindeydi.bugün iyiyiz biraz.

yok sadece ateş var dün akşam ise hastane de boğazında a
biraz kızarıklık var demişti acil doktoru.tabi herşeyi ağzına alıyorlar.
tam 15 gün ateşi mi oldu yoksa aşıdan 15 gün sonra mı ateşlendi ?

Melitta sanırım senin kızınki aşıdan, geçici bir durum demek ki. Bizimki virüs kapmış doktorun dediğine göre. Ama hepsi bir araya geldi o yüzden ağır geçiyor diye düşünüyorum ben.

inşallah aşıdandır.
çok çok geçmiş olsun lalus bebekler hasta olduğu zaman hele de teksen inanılmaz zor.bittim ben bugün güzel bir duş alacağım ve dinleneceğim.öncelikle tabi kızımın ateşine bakacağım ve önlemimi alacağım inşallah.

slm kızlar..
sizleri çok özledim..
biz bugün evimize döndük..iki hafta aradan sonra tekrar sizlerleyim..
anlatacak çok şeyim var..
bi ara yazıcam sizlere..
ayrıntılı olarak..
geçmişide okuyamadım hiç.
annemlerden girerim demiştim ama okumaya bile fırsat bulamadım.
umut şimdi uyudu,babası gelicek o uyudu..
birazdan eşim gelir..
onuda çok özledim..
görüşürüz kızlar..
bir yığın iş beni bekliyor..
offff annemin rahatlığına alıştım galiba,zor geliyor..(

Filancam

Ben balik yagi olarak Ocean fish oil kullaniyorum. Doktorumuz tavsiye etmisti.

Canim benim oglumda nerde kagit veya iplik bulsa yemeye kalkiyordu doktorunu aradim hastaneye getirmemi kan tahlili yapacagini soyledi. Goturdum demir eksikligi cikti.

meyve püresi yemiyor artık yediği meyve portakal
1 bütün portakalı yiyor neredeyse o kadar seviyor sonra gece boyu uyanıp duruyor gaz yapıyor portakal
ayvalar var yediremiyorum tabiki komposto yapıp içirmeyi denicem içmezse içine taze meyve suyuda sıkıp vercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…