- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #79.581
İlahi Hugocuk, çok tatlısın. Valla Mersin'de yeni yapılan evler genelde büyük. Kolay kolay küçük ev bulamıyorsun. Ben Ankara'dan ilk buraya taşındığımda, tek başıma, bekar yaşıyordum ve oturmak istediğim semtlerde bulabildiğim ev 3+1 idi. Salon büyüklüğündeki balkonlarını saymıyorum bile. Ben hayatımda bu kadar büyük balkonları burada gördüm. Ankara'da genelde ufak bir balkon olur, bir de uzun bir balkon çamaşır için o kadar.
İki çocuğa gün içinde annem bakıyorakşamları 2-3 saat ancak ben ilgileniyorum, gece uykusuzluğunu saymıyorum. Yemeği de annem hallediyor, sağolsun. Haftada bir temizliğe kadın geliyor, vaktim olmuyor çünkü. Haftasonu çamaşır ve ütü benim işim, çocuklarım uyuduktan sonra yapıyorum. İki kişiyken şimdi 5 kişilik çamaşır ve ütü bayağı vaktimi alıyor. Onun dışında çocuklarımla vakit geçirmek istiyorum, çünkü çok az görüyorum ve onların vaktinden çalmak istemiyorum.
Bizde peteklerde termostat var, kombide termostat olduğunu bilmiyordum, taktıralım olmazsa, ama en düşükte yakıyoruz zaten. Tüm gün yanıyor, evde çocuklar olduğu için.
Çok teşekkür ederim davetin için. O taraflara gelirsek mutlaka haberleşiriz. Mersin'e beklerim ben de, al tatlı Memoşunu gel, bizim oğlanlar da bayılır.
gingerusss
başkalarının derdine derman olacağına acukta hugoşa bakk
söyle bakalım nidemm he nidemm arayammı cendermeyii
mozp eczaneye sordum tetagil yokmuş ama depoda varmış yarın sabaha getirtiriz dediler
eczacı doktora sorun öyle getirtelim dedi
bende aradım sordum ama doktor o ilacı bilmiyorum bişey diyemem diş jeli kullanın dedi
sen doktora sormuşmuydun bende almadım ama alsammı almasammı kararsız kaldım
Yazık size ya, çok kötü komşulara rast gelmişsiniz. Terbiyesizlik had safhada. Jandarma bakar mı bu işlere bilemiyorum. Polise başvurdunuz mu? Eğer polise şikayet edip sonuç alamadıysanız kaymakamlık bakar sanırım bu tarz şikayete. Komşunun bakış açısı da çok ilginç ayrıca. Bize birşey olmaz mantığı hiç hoş değil. Bugün senin tuttuğun parti ordaysa, yarın bir başka parti gelecek. O zaman ne olacak, tası tarağı toplayıp gidilecek mi. Kanunlar ve demokrasi herkese lazım.kızlar size bahsetmiştim üst kattaki kiracıyı
yine başladılarr her akşam çocuk evde top oynuyo koşturuyo
alttan vurunca susuyorlar bi süre sonra tekrar başlıyorlar
jandarma yakın bizim oturduğumuz yere jandarmayı arayıp bilgi alsammıki :26:
napmalıyız filan diye
belediyeyi aramaktan vazgeçtim kadın akp kadın kollarında çalışıyoröuş bize bişey olmaz diye orda burda söylüyormuş
ya ama çok saçma geldi bana o konu ya ,didiklemeye çalıştım ama sıkıldım
Şimdi şekerim cendermeyi arasan bilmiyorum ki yardımcı olurlar mı :44:
bilmediğim konudan sordun sen de ama
aradm cendermeyii
çok ilgilendiler ama bizim buraya polis bakıyormuş 155 yi araım şikayet edin muhakkak ilgilenirler olmaz öyle kocaman çocuk engel olsunlar dedi komitan
Yazık size ya, çok kötü komşulara rast gelmişsiniz. Terbiyesizlik had safhada. Jandarma bakar mı bu işlere bilemiyorum. Polise başvurdunuz mu? Eğer polise şikayet edip sonuç alamadıysanız kaymakamlık bakar sanırım bu tarz şikayete. Komşunun bakış açısı da çok ilginç ayrıca. Bize birşey olmaz mantığı hiç hoş değil. Bugün senin tuttuğun parti ordaysa, yarın bir başka parti gelecek. O zaman ne olacak, tası tarağı toplayıp gidilecek mi. Kanunlar ve demokrasi herkese lazım.
canım parti harika görünüyor, renkler,süslemeler herşey çok güzel. umarım ömrüde böyle güzel geçer.
bu arada bugünde hava çok güzel
çok geçmiş olsun. ama sadece aşının bu derece hasta edeceğini sanmam. doktor bana eğer ateş 38 derecenin üzerine çıkıyorsa diş ve aşı ile ilgisi yoktur mutlaka vücutta enfeksiyon vardır demişti.
size de çooooook geçmiş olsun, her söylüyorum oğlum hasta olması ben olayım diye.
lalus melitta çok geçmiş olsun
melitta öksürük akıntı yoksa sesinde değişiklik filan aşıdandır büyük ihtimal
su çiçeği aşısı böyle yapıyor arkadaşımın kızı aşıdan sonra tam 15 gün ateşlendi her bebekte farklı etki yapıyor
ama sen yinede takip edersin
Melitta sanırım senin kızınki aşıdan, geçici bir durum demek ki. Bizimki virüs kapmış doktorun dediğine göre. Ama hepsi bir araya geldi o yüzden ağır geçiyor diye düşünüyorum ben.
selam 2012 yılının biricik şubat anneleri ve 1 yaşını doldurmuş melekleri :)) bennnn geldimmmmmmmmm.D
aslında hep aranızdayım da bi türlü işten dolayı yazamıyorumama bundan sonra iki arada bi derede yazıcam karar verdim:))) doğum gününü kutlayanları öncelikle tebrik ederim .Rabbim nice nice yaşlara nasip etsin inş. Ben bu hafta ne yazık ki oğlumun vucudundaki mikroptan dolayı hem ishal hem istiğfar etmesiyle birlkte çok hasta olduğumuz için yapamadım.Ama gecikmeli de olsa bu pazar günü yapıcam:) kızlar size bu arada bişey sormak istiyorum.Oğlum hastalandığı için çok kilo verdi o yüzden bi vitamin surubu almak istiyorum.İçinde balık yağı da barındıran .Bana tavsiye edebileceğiniz bi şurup var mıdır ? teşekkürler :)))
Kızlar, benim ikizlerden bir tanesi kumaş türü şeyleri emerek ya da yalayarak uykuya dalabiliyor. Kucağımdaysa tişörtümü, yatağındaysa yatağının kenarındaki ayı resimlerini ya da yastığındaki ayı resimlerini yalıyor, sırılsıklam ediyor. Daha küçükken de yan dönüp beşiğindeki kumaşı yakalamadıkça uyuyamazdı, çok geç uykuya dalardı eğer o kumaş ağzına yakın değilse, bazen tülbent ucu sıkıştırırdım ağzına.
Bir dergiye aboneyim, her ay değişik kitaplar, araçlar geliyor, oğlanın tek sevdiği şey, kaç kitap geldi, sade o kitapta dokunma duyuları için bir sayfaya yapıştırılmış bir kumaş parçası. Eğilip o kumaşı yalaya yalaya inceltti resmen.
Bu konuyla ilgili bilginiz var mı? Birşeyin eksikliği olabilir mi? Bir sakıncası var mı? Sizlerden bu tarz birşey yaşayan var mı?
Filancam
Ben balik yagi olarak Ocean fish oil kullaniyorum. Doktorumuz tavsiye etmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?