2012 Şubat Anneleri

arkadaşlaaaar

sonunda keseyi gördük.....
sabah demişdim ya haftayı bekleyemedik..özele gittik 1 saat önce
allaha şükürler olsun
hayirli olsun canim bende kalp atisini gordum pitir pitir nasi titriyodu annesinin kuzusuuuu
ay o atesi sorma dokunan diyo yaniyosun sen
gecmis olsun canim bizde baristik
benim erkek cikiyo hayirlisi olsun saglikli olsunda...
banada hem çin hem rus takviminde kız çıkıyo, içime kız doğuyo, annem telefonda bana kızın naspıyo diyee soruyo :):):) bi tek babası erkek diyo. Kısmet bakalım, görücez
rus takvimidemi varmis bakayim bi
canim allahim esirgesin icini rahat tut kucuktur daha
hah soyle anneler guclu olur
normal tatlim rahim buyuyomus bendede oluyo

hayirli olsun canim hosgeldin saglikli sihatli kucagina aldigin gunler olsun

bende bu sabah kendimi doktora zor attim midem cok kotu ve cok carpintim var kutkutkut kalp atisimi duyuyorum bu saat oldu tek yedigim bi kase yogurt acim ama yiyemiyorum cok kotuyum kafami kaldiramiyorum yastiktan...:26::26::26:
kuzumda canlanmis kalp atisini duymadim ama gordum cok guzel bisey yaa cok duygulandim bebisim benim

Tebriklerrrrrrrr :) Biz daha küçüğüz 1 hafta kadarcık , ondan sebep galiba bulantımız yok henüz.İştahımız da yerinde tatlı hariç.
masallah hıc bulantınız da olmaz ınsallahh
amin tesekkurler hepımızın ınsallah
mıde bulantısı gercekten cok zor bıseymıs Allah kolaylık versın

selam bişeyler yedim uyumuşum saat kaç olmuş ne uyumuşum yav
bende uykuya doyamıyorum gune 17 saat

bebekler kısmetıyle gelır dıye bosuna dememısler
nerde rahatsanız orda olmanız daha ıyı tabı

bide kizlar tansiyonum 10 a 5 cikti sizdede varmi bole durumlar???

Benim tansiyonum hamile kalmadan önce yükselmeye meyilliydi. Daha önce bir süre masif (asabi) tansiyon sebebiyle antidepresan içerikli bir tansiyon ilacı kullanmıştım...
Evde takip ediyordum hep 11/6, 12/6 gibi çıkıyordu seviniyordum. Bunlar benim pek göremediğim ölçümler çünkü. Özellikle küçük tansiyonun yükselmemesi çok iyi bir şeydir, garantördür diyebiliriz.
Fakat kalp atışını duyduğumuz muayenede 14/10 çıktı. Doktorum ölçümün yanına yıldız koydu, pek beğenmedim bunu dedi.:18:
İnşallah heyecandan yükselmiştir, şimdi takip ediyorum...

karats sen keseyi görmüşün bebişi görmek için ne zaman gidicen acaba? valla sana göre hareket ediyorum malum benim sat 11 .05 mayıstı 2 gün var aramızda...:86:

Seni tebrik ediyorum cnm zaten maddiyatın miktarı değil düşüncenin değeri o kadar büyükki manevi değerler herkese böyle örnek olmalııı
sagol canim biraz öbür dünya icinde calismak ne guzellllı

sagol canim sende iyi ba yiyenimeee
cok guzel hosgeldinnnn

Kızlar ben galiba grip oluyorum bugün çok üşüdüm , banka buzzzz gibi. Ve boğazım ağrımaya konuşurken batmaya başladı bilee... Off napıcam ben ilaçta alamam şimdi ?
canim bir bardak sicak suya limon sik ve balla karistir onu sicak sicak ic gribe birebir canim
gecmis olsun bu arada canim benim

bu arada arkadaşlar evinize pc yanına minik kaktüsler varya
onlardan alın evdeki radyasyonu engelliyomuş bi kaç gün önce araştırma yaparken okumuş eşim...
bugün 2-3 tane alcaz pc yanına koycam minik minik
evet bende var koyayim uzun zamandir var biliyordumda bebek olunca dikkat etmek lazim dimi ama

acaba aranızda en kucuk anne adayı benmıyım?
22 yasındayım 7 aylık evlıyım daha korundugum halde hamıle kaldım
yok canim sen degilsinnndunyam var bide ecrinimiz var canimm 19 ila 20 yaslarinda

tabloda ben eksiğim
oldu mu şimdi
sat 12-13 mayıs
12 diyelim
yaş 29 ilk bebek

ekledim senide canummmmmm
gurbet güzeli tabloda ben yokum sanırım sat 11 05 25 yaş ilk bebek...inş görüncede yazarım eklermisin?
msj alinmistir ekledim senudeeee

merhaba benide eklermisiniz tabloya 7 mayıs sat .. kesemi gördüm haftaya bebişimide görcem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…