- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.281
hayirli olsun canim bende kalp atisini gordum pitir pitir nasi titriyodu annesinin kuzusuuuuarkadaşlaaaar
sonunda keseyi gördük.....
sabah demişdim ya haftayı bekleyemedik..özele gittik 1 saat önce
allaha şükürler olsun
ay o atesi sorma dokunan diyo yaniyosun senkızlar ağrımdan başka bir sıkıntım yok derken bu akşam kendimi çok bitkin hissediyorum.biraz bulantım da var.bunları önemsemiyorum da sanırım ara ara ateşim çıkıyor.
grip olucam ondan desem ara ara olmaz.hamileliğin ilk ayları ateş çok önemliymiş.
ama doktorların dediğine göre hormonların değişmesinden dolayı ateş basmaları,yükselmesi olurmuş.
sizlerde de böyle değişimler oluyor mu?
off sıkıldım şimdi.
gecmis olsun canim bizde baristikgünayyydınn kızlarrrr... dnn kocişlee barıstıkk eve geldi oyalandı benimle öglen vaktiii.. sonaa burda yazdıklarımm içine mi dogdu nee göbegime sarıldı öptü yattıı... cokk sasırdımm cokkk.. insallahh saglıklı bi bebek olur didi.. kötü düsünmee dedimm o da ama o zamnn alkol kullanıodum didii.. sonra konuyuu kapattımm bendee. gecee karnımınn sag tarafınaa birr sancı girdi kızlarrr.. ya olamz böle bişi nefes aldıkca bıcak sokup cıkardılar sankii.. sagımdan soluma dönemedimm.. gecmek bilmedii sabahh zor olduu doktoraa gitcem ie düsünüodum ama sabah gectiiii.. ayyy korkuncctuu
benim erkek cikiyo hayirlisi olsun saglikli olsunda...kızımız mı olcak nee
gerçi çin takviminde kız çıkıyo
sizin ne çıkıyo arkadaşlar....
tatlı türü yemek aklıma gelmiyo şimdi ileride ne olur bilmem
ama benim kasık ağrım ara ra 2 defa oldu çok kötü az az sürdü
bi gece karın ağrısı şiddetli o biraz sürdü şimdi bişay yok şükür...
hemen çorap giyodum..
rus takvimidemi varmis bakayim bibanada hem çin hem rus takviminde kız çıkıyo, içime kız doğuyo, annem telefonda bana kızın naspıyo diyee soruyo :):):) bi tek babası erkek diyo. Kısmet bakalım, görücez
canim allahim esirgesin icini rahat tut kucuktur dahasabah tuvaletten sonra lekelenme oldu.doktora gittim az önce.doktor bebek var ama kalp atışını duyamıyorum dedi.yarın sabah bi daha gel bakalım dedi.eğer yine kalp atışı yoksa kürtaj olacaksın dedi.çok üzgünüm.şubatta da düşük yapmıştım.6+5im daha 7 hafta bile dolmamıştı.bebek çok küçük dedi belki ondan yoktur dedi ama bilmiyorum kürtaj olmak istemiyorum:
hah soyle anneler guclu olurağlamıyorum şuan canım.moral oldunuz valla.içime bi umut doğdu sanki atacak bebeğimin kalbi inanıyorum artık buna.içime bi huzur doldu bi anda bilmem neden.gidim de bişeyler yiyim bebeğim aç kalmasın dimi teyzeleri
normal tatlim rahim buyuyomus bendede oluyoarkadaslar herkese merhabalar,ben bugun tam nasipse 5 haftalık hamileyim (sat 19 mayıs 2011),
size sormak istediğim benim rahımde kasılmalar oluyor ara ara sancı gırıyor,dunde kasıgıma cok sancı gırdı sızde durumlar nasıl benım gıbı olan varmı caba?cok merak edıyorum ınsallah normaldır bu yasadıklarım.
yarın doktora gıdecegız nasıpse ınsallah güzel haberler verırım size....
selam bende aranıza yenı katıldım
bebegım suprız geldı bıze
bes hafta 3 gunluk ama baya zorluyor benı
sızde de oyle mı bılmıyorum ama ıstahım kacık
kasık agrılarım var en onemlısı mıde bulantım cok fazla
hayirli olsun canim hosgeldin saglikli sihatli kucagina aldigin gunler olsun
bende bu sabah kendimi doktora zor attim midem cok kotu ve cok carpintim var kutkutkut kalp atisimi duyuyorum bu saat oldu tek yedigim bi kase yogurt acim ama yiyemiyorum cok kotuyum kafami kaldiramiyorum yastiktan...:26::26::26:
kuzumda canlanmis kalp atisini duymadim ama gordum