• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

ohh birbirimize destek olursak her sey cok daha kolay olur ınsallah
kk kulubunden edındıgım guzel dostluklar var sureklı gorustugum
ınsallah bı gun bızde bebeklerımızle bulusuruz

özele gidiyorum zaten.ama pazartesiye kadar beklicem kalp atışı için olamzsa başka doktora gitcem

canım hakkınızda hayırlısı olsun insallah duyarsın kalp atıslarını.. moralini yüksek tutmaya calis canım üzme bebiside olur mu?

arkadaşlar vajinanızda sızlama oluyor mu? ara sıra vajinam sızlıyor benim.

evet o tarz sızlamalar oluyor sanirim uterus büyüdüğü için normaldir (insallah) Daha önce tebrik etmediysem hayırlı olsun bebegin zerdal. Allah tamamına erdirsin, sağlıklı hayırlı evlad versin inş. (30 lu yas topiginden hatirladım seni .. ben birara ugramistim orayada malum 30 yaş üstü olunca..)

arkadaslar herkese merhabalar,ben bugun tam nasipse 5 haftalık hamileyim (sat 19 mayıs 2011),
size sormak istediğim benim rahımde kasılmalar oluyor ara ara sancı gırıyor,dunde kasıgıma cok sancı gırdı sızde durumlar nasıl benım gıbı olan varmı caba?cok merak edıyorum ınsallah normaldır bu yasadıklarım.
yarın doktora gıdecegız nasıpse ınsallah güzel haberler verırım size....

normal canım ferah tut yüregini. hayırlı olsun bebegin . Allah tamamına erdirsin insallah.. Hosgeldin canım

Bulantılarınız nasıl başladı? Direk hemen bigün aniden mi başladı? Yoksa hafif kokulardan etkilenme, iştah kesilmesi ile mi başladı?
Benim şu an çantamda yemeğim var ama kokusu burnuma geliyor ve midem boş olmasına rağmen canım çekmiyor, çubuk kreker aldım yedim.Bugüne kadar bulantım yoktu acaba bulantılaırm mı başlıcak:26:

yani benim bazen yatarken bazen koku aldığımda bazen sebepsiz bööle bir bulantı hissi geliyo.. bazen lavaboya kosuyorum ama genelde bisey cıkmıyo.. öyle cok bulantı olmuyo bende..

Ben de keseyi görene kadar söylemedim… Kesede aradım…Aslında kalp atışlarını bekleyecektim ama doktor 2 hafta sonra deyince dayanamayıp aradım annemi, çünkü çok üzülüyordu düşük yaptığım için ve artık yavaştan bebeğim olmayacak herhalde diye düşünmeye başlamıştı. Kendine daha fazla stres etmesini istemedim, kıyamadım. İlkini eşim söylemişti, bunu ben söylemek istiyorum dedim. Kendim aradım. Ama o kadar duyguluydum ki onca badireden sonra, hayalimde kurduğum süslü cümleleri unuttum hamileyim diye koyverdim ağlamayı…

ay ben birtek kızkardesime söyledim.. sizleri okuyunca cok duygulandım.. :29::29: (ağlattın hatun beni )

sagol tatlim bugun daha iyiyim ..hep yattim hemen gecti :) yok zorlamiyorum hic kendimi zorlayinca hemen ogurme basliyor zaten...cok meyve yedim, meyve suyu ictim gecen hafta simdi ondanda tiksinti geldi..az once hersey kokuyor diye oturdum hungur hungur agladim yaw :))) esimde korkmaya basladi benden :)))) delirdim galba ben :)

tekrar sana ve esine cok geçmis olsun tatlım iyi bakın kendinize.. sevgiler...:16:

kızlar hangı doktora gıdıyorsunuz?
benım onceden gıttıgım doktorum vardı cok memnundum cok ıyı bır doktor
ama smdı bana cok uzak b.evlerde
gecıcı olarak sen jorj hastanesıne gıttım orasıda bana cok yakın degıl
sarıyerde oturuyorum tavsıye edebılcegınız doktor varmı

acaba aranızda en kucuk anne adayı benmıyım?
22 yasındayım 7 aylık evlıyım daha korundugum halde hamıle kaldım
benim yas 21 ama en erken hamile kalma rekoruda bende galiba 6 ay :1:
19 laa dünyam80 birinci sırayıı benimm elimdenn alırkennn benn hala 20 ilee 2. sıradayımmm:1::1::1::1::1: kaptrcakk gibi de görünmüosss :60::60::60:
3. sirada benim heralde :1:

karats sen keseyi görmüşün bebişi görmek için ne zaman gidicen acaba? valla sana göre hareket ediyorum malum benim sat 11 .05 mayıstı 2 gün var aramızda...:86:

mrb.. iyi akşamlar yatmaya giderken kim var topikde diye girdim maşallahınız var...:30:

canım 5+6 oldum bugün:nazar:....kesyi gördük dün..:nazar:
temmuz 10-15 arası verdiği tahliller yapılacak ve kalp atşını duycam inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

http://www.neyne.net/Kac-Haftalik-Hamileyim.aspx

buna göre sen 6+1 günlüksün canm sen haftaya git artık istersen :)) amma sabırlısın :))

Son düzenleme:
Slm Kızlar,
Uzun zamandır uğrayamıyordum kaçırdıklarımı takip etmeye çalıştım baya bii, aramıza yeni katılan anne adaylarımız olmuş çok sevindim, gözünüz aydın Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin!!!
Şuan bebeğim 7+4 günlük, müş... SAT göre hesapladığımda 8+2 çıkıyo ben şimdi hangisine göre doğum yapcam ultrasona göremi???
Doktorum 1 şubat doğum dedi, sağlık ocağındaki aile hekimim 2 şubat dedi bende 31 ocak hesaplıyorum bakalım meleğim ne zaman gelecek*?*
Bu arad teyzeleri bizde pıt pıtımızı gödükkkkk

mrb.. iyi akşamlar yatmaya giderken kim var topikde diye girdim maşallahınız var...:30:

temmuz 10-15 arası verdiği tahliller yapılacak ve kalp atşını duycam inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim?

buna göre sen 6+1 günlüksün canm sen haftaya git artık istersen :)) amma sabırlısın :))

karından mı gördün??

sabah tuvaletten sonra lekelenme oldu.doktora gittim az önce.doktor bebek var ama kalp atışını duyamıyorum dedi.yarın sabah bi daha gel bakalım dedi.eğer yine kalp atışı yoksa kürtaj olacaksın dedi.çok üzgünüm.şubatta da düşük yapmıştım.6+5im daha 7 hafta bile dolmamıştı.bebek çok küçük dedi belki ondan yoktur dedi ama bilmiyorum kürtaj olmak istemiyorum:50::50::50::
sesacım sakın kötü düşünme daha erken hemen bir dr un dedginede inanıp kürtaj falan olayım deme sakın yarın git yine göremesse kalp atısını bikac gün bekle baska dr git muayene ol ben inanıyorum duyacaksın pıtpıtlarını inşş.olumsuz düşünp bebeginide etkileme olurmu Allah büyük
bebeğin olmasına mı sevineyim yoksa kalp atımı olmamasına mı üzüleyim bilemedim.yarın duyamazsa aldırmıcam.haftaya bi daha başka doktora gitcem

her wc ye gittiğimde bende bakıyorum. insan tedirgin oluyor haliyle. Bakalım olmazsa giderim akşam.
aynen canım ilk kayıbımdan sonra bende cok tedirginim her wc gittigimde kontrol ediyorum bişey gelcekmi diye
ayyy canım ağlama lütfen bak beni de korkutuyorsun, ben de pazartesi gidicem duycak mıyım duymayacak mıyım çok korkuyorum zaten, nolur birbirimize moral verelim, bak araştırmışsın ne güzel şeyler söylenmiş ağlama nolur gözünü seveyim :50:
ister istemez etkileniyoruz canım bende cumartesi gitmeyi düşünüyorum ama içimi acayip bi korku sardı inşş bebişlerimiz bizleri üzmez hersey yolundadır..
kızlar hani beta hcg 2 gunde iki katı oluyo ya bu bebeğin canlı ve sağlıklı oldugunu mu gösterir??

bi de benim değer 15 inde 94 tü 21 inde 2147 olmuş :53: ikizmi ki acep??
neden olmasın canım bence ikiz :34:degerin süper katlamıs hadi hayırlısı
canim 9 ay icersinde bir hatim yapiyorsun..... istersen daha cokta yapabilirsin....
hatim bitikkten sonra bebegin ruhaniyetine hediye ediyorsun....yani dua ediyorsun
böylece hem kuranla mesgul oluyorsun hamile iken, hemde bebegin hatmi olmus oluyor....
benim 3 cocugumunda var Allahin izni ile kuran sadece ölüler icin okunmuyor dirilerinde ruhaniyetine okunuyor canim.....
bu sene fitre de verecegiz karnimizdaki bebelere onlarda canli cunku bunu unutmayalim insAllahhh

ben hatmi bir sonraki randevudan sonra baslarim insAllah
hatmi duymustum ama fitre yi ilk kez senden duydum canım aayy ne güzel ya onlarda içimizdede olsalar can tasıyolar sonucta inşş vermek nasip olurr
amin canim Allah simdiden kabul etsin sagolun iyi dilekleriniz icin ben birde sadaka kutusu tayin ettim..
her gun olmasa elime gectikce 5-10 kurus kutuya atiyorum..... hem cocuklarimin adina...... hemde karnimdaki sabinin adina saglikli sihhatli dogsun diye..... simdiden benim bebegim sadaka dagitiyor.... cok cok sukur.... trye gelince muhtac birine nasip olacak insAllah tavsiye ederim insan huzur buluyor inanin....:69::49::emir_bebek:
gurbet güzeli canım hem cocukların hem bebişin senin gibi düşünceli bir annesi oldugu için okadar sanslıki şimdiden onun için bişeyler yapmaya calısıyosun tebrik ediyorum seni canım ALLAH evlatlarını sana bagıslasın
bende 2gün önce lcw e gidip hamile tişörtlerine baktım henüz daha bebişimi görmedim ama insan heves ediyo cok şirinler ya içim gitti
hehehe demiii, benimkine b.kunda boncuk aramak diyoo. bahçeci kliniğinde ki dr bile azarı kaymışş:1::1::1::1:

süpeeeeeeeeeeeeeeerr sağoll
alin sen bahceciyemi gidiyosun dr un kim
slm kızlar napıyosunuzzz????bişey sorucam aranızda crinone vajinal jel kullanan var mı???????
slm canım ben suanda bir aydır progynex igne oluyorum ama artık kalcalarım tas gibi oldu igneyi ilacı kabul etmiyo artık crinone jele baslıycam ilk hamileligimdede öle yapmıstım bebegimi görünce jele gecmiştim

Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim?

karats canım sadece keseyimi gördün sen ben cumartesi yani 6+0 da gidip keseyide bebgide görürüm diyodum ilkinde 6+3de kalp atıslarını bile duymustum cünkü:26:
karından mı gördün??

Kızlarrr günaydın bugün kendimi moral olarak hiç iyi hissetmiyorum oturup saatlerce ağlayasım var çok moralim bozuk çokkk:58::58::58:Nerdesiniz gelin sohbet edelimmm:58:

karından mı gördün??

evet canım karından baktı keseyi gördük.....:nazar:

karats canım sadece keseyimi gördün sen ben cumartesi yani 6+0 da gidip keseyide bebgide görürüm diyodum ilkinde 6+3de kalp atıslarını bile duymustum cünkü:26:

evt canm keseyi gördüm temmuz 12 gibi kalp atışını inşallah...
belki duyarsınız canım her doktr bir olmuyo..belki sanada süprizz yapar duyarsınız..:nazar:

Kızlarrr günaydın bugün kendimi moral olarak hiç iyi hissetmiyorum oturup saatlerce ağlayasım var çok moralim bozuk çokkk:58::58::58:Nerdesiniz gelin sohbet edelimmm:58:

günaydın canım hayırdır neden duygusalsın sabah sabah :70::70:

öyle düşünme ,üzme kendini hiç bişey şuan senden önemli olamaz :70::70:
canını sıkan şey ne sakıncası yoksa eğer .:17:

Canımı sıkan şeyin boyu benden büyük cnm...Annem yok benim kaybettik hamileyim onun yokluğu çok belli...Babamlar falan kendi alemlerinde açıkcası adam gibi bi ailem yok ve bugün abimin kınası yarında düğünü var gitmiyorum kavgalıyız çünkü...Onun üzüntüsüylede ağlıyorum işte yapayalnızım bunaldım :58:

Son düzenleme:
Back
X