2012 Şubat Anneleri

ohh birbirimize destek olursak her sey cok daha kolay olur ınsallah
kk kulubunden edındıgım guzel dostluklar var sureklı gorustugum
ınsallah bı gun bızde bebeklerımızle bulusuruz

özele gidiyorum zaten.ama pazartesiye kadar beklicem kalp atışı için olamzsa başka doktora gitcem

canım hakkınızda hayırlısı olsun insallah duyarsın kalp atıslarını.. moralini yüksek tutmaya calis canım üzme bebiside olur mu?

arkadaşlar vajinanızda sızlama oluyor mu? ara sıra vajinam sızlıyor benim.

evet o tarz sızlamalar oluyor sanirim uterus büyüdüğü için normaldir (insallah) Daha önce tebrik etmediysem hayırlı olsun bebegin zerdal. Allah tamamına erdirsin, sağlıklı hayırlı evlad versin inş. (30 lu yas topiginden hatirladım seni .. ben birara ugramistim orayada malum 30 yaş üstü olunca..)

normal canım ferah tut yüregini. hayırlı olsun bebegin . Allah tamamına erdirsin insallah.. Hosgeldin canım

yani benim bazen yatarken bazen koku aldığımda bazen sebepsiz bööle bir bulantı hissi geliyo.. bazen lavaboya kosuyorum ama genelde bisey cıkmıyo.. öyle cok bulantı olmuyo bende..

ay ben birtek kızkardesime söyledim.. sizleri okuyunca cok duygulandım.. (ağlattın hatun beni )

tekrar sana ve esine cok geçmis olsun tatlım iyi bakın kendinize.. sevgiler...

kızlar hangı doktora gıdıyorsunuz?
benım onceden gıttıgım doktorum vardı cok memnundum cok ıyı bır doktor
ama smdı bana cok uzak b.evlerde
gecıcı olarak sen jorj hastanesıne gıttım orasıda bana cok yakın degıl
sarıyerde oturuyorum tavsıye edebılcegınız doktor varmı

acaba aranızda en kucuk anne adayı benmıyım?
22 yasındayım 7 aylık evlıyım daha korundugum halde hamıle kaldım
benim yas 21 ama en erken hamile kalma rekoruda bende galiba 6 ay
19 laa dünyam80 birinci sırayıı benimm elimdenn alırkennn benn hala 20 ilee 2. sıradayımmm kaptrcakk gibi de görünmüosss
3. sirada benim heralde

karats sen keseyi görmüşün bebişi görmek için ne zaman gidicen acaba? valla sana göre hareket ediyorum malum benim sat 11 .05 mayıstı 2 gün var aramızda...:86:

mrb.. iyi akşamlar yatmaya giderken kim var topikde diye girdim maşallahınız var...

canım 5+6 oldum bugün....kesyi gördük dün..
temmuz 10-15 arası verdiği tahliller yapılacak ve kalp atşını duycam inşallah

http://www.neyne.net/Kac-Haftalik-Hamileyim.aspx

buna göre sen 6+1 günlüksün canm sen haftaya git artık istersen :)) amma sabırlısın :))

Son düzenleme:
Slm Kızlar,
Uzun zamandır uğrayamıyordum kaçırdıklarımı takip etmeye çalıştım baya bii, aramıza yeni katılan anne adaylarımız olmuş çok sevindim, gözünüz aydın Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin!!!
Şuan bebeğim 7+4 günlük, müş... SAT göre hesapladığımda 8+2 çıkıyo ben şimdi hangisine göre doğum yapcam ultrasona göremi???
Doktorum 1 şubat doğum dedi, sağlık ocağındaki aile hekimim 2 şubat dedi bende 31 ocak hesaplıyorum bakalım meleğim ne zaman gelecek*?*
Bu arad teyzeleri bizde pıt pıtımızı gödükkkkk

karından mı gördün??

sesacım sakın kötü düşünme daha erken hemen bir dr un dedginede inanıp kürtaj falan olayım deme sakın yarın git yine göremesse kalp atısını bikac gün bekle baska dr git muayene ol ben inanıyorum duyacaksın pıtpıtlarını inşş.olumsuz düşünp bebeginide etkileme olurmu Allah büyük
bebeğin olmasına mı sevineyim yoksa kalp atımı olmamasına mı üzüleyim bilemedim.yarın duyamazsa aldırmıcam.haftaya bi daha başka doktora gitcem

her wc ye gittiğimde bende bakıyorum. insan tedirgin oluyor haliyle. Bakalım olmazsa giderim akşam.
aynen canım ilk kayıbımdan sonra bende cok tedirginim her wc gittigimde kontrol ediyorum bişey gelcekmi diye
ister istemez etkileniyoruz canım bende cumartesi gitmeyi düşünüyorum ama içimi acayip bi korku sardı inşş bebişlerimiz bizleri üzmez hersey yolundadır..
kızlar hani beta hcg 2 gunde iki katı oluyo ya bu bebeğin canlı ve sağlıklı oldugunu mu gösterir??

bi de benim değer 15 inde 94 tü 21 inde 2147 olmuş ikizmi ki acep??
neden olmasın canım bence ikiz degerin süper katlamıs hadi hayırlısı
hatmi duymustum ama fitre yi ilk kez senden duydum canım aayy ne güzel ya onlarda içimizdede olsalar can tasıyolar sonucta inşş vermek nasip olurr
gurbet güzeli canım hem cocukların hem bebişin senin gibi düşünceli bir annesi oldugu için okadar sanslıki şimdiden onun için bişeyler yapmaya calısıyosun tebrik ediyorum seni canım ALLAH evlatlarını sana bagıslasın
bende 2gün önce lcw e gidip hamile tişörtlerine baktım henüz daha bebişimi görmedim ama insan heves ediyo cok şirinler ya içim gitti
hehehe demiii, benimkine b.kunda boncuk aramak diyoo. bahçeci kliniğinde ki dr bile azarı kaymışş

süpeeeeeeeeeeeeeeerr sağoll
alin sen bahceciyemi gidiyosun dr un kim
slm kızlar napıyosunuzzz????bişey sorucam aranızda crinone vajinal jel kullanan var mı???????
slm canım ben suanda bir aydır progynex igne oluyorum ama artık kalcalarım tas gibi oldu igneyi ilacı kabul etmiyo artık crinone jele baslıycam ilk hamileligimdede öle yapmıstım bebegimi görünce jele gecmiştim
karats canım sadece keseyimi gördün sen ben cumartesi yani 6+0 da gidip keseyide bebgide görürüm diyodum ilkinde 6+3de kalp atıslarını bile duymustum cünkü:26:
karından mı gördün??

Kızlarrr günaydın bugün kendimi moral olarak hiç iyi hissetmiyorum oturup saatlerce ağlayasım var çok moralim bozuk çokkkNerdesiniz gelin sohbet edelimmm

karından mı gördün??

evet canım karından baktı keseyi gördük.....

karats canım sadece keseyimi gördün sen ben cumartesi yani 6+0 da gidip keseyide bebgide görürüm diyodum ilkinde 6+3de kalp atıslarını bile duymustum cünkü:26:

evt canm keseyi gördüm temmuz 12 gibi kalp atışını inşallah...
belki duyarsınız canım her doktr bir olmuyo..belki sanada süprizz yapar duyarsınız..

Kızlarrr günaydın bugün kendimi moral olarak hiç iyi hissetmiyorum oturup saatlerce ağlayasım var çok moralim bozuk çokkkNerdesiniz gelin sohbet edelimmm

günaydın canım hayırdır neden duygusalsın sabah sabah

öyle düşünme ,üzme kendini hiç bişey şuan senden önemli olamaz
canını sıkan şey ne sakıncası yoksa eğer .

Canımı sıkan şeyin boyu benden büyük cnm...Annem yok benim kaybettik hamileyim onun yokluğu çok belli...Babamlar falan kendi alemlerinde açıkcası adam gibi bi ailem yok ve bugün abimin kınası yarında düğünü var gitmiyorum kavgalıyız çünkü...Onun üzüntüsüylede ağlıyorum işte yapayalnızım bunaldım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…